lep pozdrav, sem čisto nov registriral sem se zaradi nakupa ta stare 6 ke. Kar nekaj se jih še valja po avtonetu, sicer mi je malo mimo kupovat avto ki je že ven, a ne bomo tukaj o tem zakaj nimam 25 k€ za novo.
v oči mi je padla ena v Novi Gorici (podjetje Avtorent). Baje jih uvažajo iz Belgije, in se ponaša s sledečim:
2.0 CD, 89 kW letnik 2007, 33.000 km, karavan, tempomat, alu 16 col, 6 prestav, in ne vem kaj še vse, za 16.500€ cca. Imajo pa še karavana ki ima dodatno še ksenon in bose pa bo verjetno slabega jurja dražja. Tip na telefonu mi je ponosno razlagal da je tržna cena gotovo za 2 k€ višja (ampak na te fore jaz ne padam) saj avto je pač out in pika. To tudi vpliva na ceno. Se mi pa vseeno zdi 17.500 mal huda (res je praktično nova) in bi morda počakal na januar ko se letnik obrne al pa kej.....
Zdaj če meni firma pisno garantira kilometre in pa tovarniško garancijo, nimam kaj zamočit, al? Imajo pa do 09.2010 garancijo, kar je hudo dobro. Bom pa vsekakor zahteval vse na pisno, preden sploh zaaram.
Še link, dokler dela:
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2307976
Zanima me tudi, kolk kej ceno drži, ker načeloma imam avte kar dolgo in zato sem tudi proti upovanju starih modelov. A menim, da je trenutno tole kar ugodna rešitev v primerjavi recimo s staro laguno, ali starim mondeom, ali kaj podobnega.
Vesel bom nasvetov in info
rmacij