Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda 3 na avto.net
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
mazda3fan
Zdravo!

Sem nov na tem forumu, sicer pa ga spremljam že nekaj časa. Na splošno sem odločen, da kupim Mazdo 3. Nekako vsaj po pričevanju vseh prijateljev, lastnikov, ki jo imajo so zelo zadovoljni. Tako mi ne preostane drugega, kot da se odločim za nakup. Stvar pa je sledeča. Moje želje so malce utopične, a vendar sem našel avtomobil, ki bi morda ustrezal, rad pa bi slišal še vaše mnenje in izkušnje. Moje sanje so sledeče: Mazda 3, 16TD 110KM, letnik 2005, črne barve, do 100.000 km, vsaj TE oprema, cena do 10.000 eur. Vem, da sem zahteven, a to je moj optimum. Teh avtomobilov je zares malo, a vendar se trenutno prodaja tole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2397981

Kdo pozna ta avtomobil, kakšne so izkušnje s trgovcem in na kaj biti pozoren? Je realno možno, da je avtomobil dobro ohranjen in ali je sploh realno možno, da ima avto zares takšno število km?

Hvala za vse odgovore in izkušnje...

LP, super ste!

Andraž
Deeyan
Dobrodošel smile.gif
boki1
(mazda3fan @ 12 Nov 2008, 14:52) *

Zdravo!

Sem nov na tem forumu, sicer pa ga spremljam že nekaj časa. Na splošno sem odločen, da kupim Mazdo 3. Nekako vsaj po pričevanju vseh prijateljev, lastnikov, ki jo imajo so zelo zadovoljni. Tako mi ne preostane drugega, kot da se odločim za nakup. Stvar pa je sledeča. Moje želje so malce utopične, a vendar sem našel avtomobil, ki bi morda ustrezal, rad pa bi slišal še vaše mnenje in izkušnje. Moje sanje so sledeče: Mazda 3, 16TD 110KM, letnik 2005, črne barve, do 100.000 km, vsaj TE oprema, cena do 10.000 eur. Vem, da sem zahteven, a to je moj optimum. Teh avtomobilov je zares malo, a vendar se trenutno prodaja tole: http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2397981

Kdo pozna ta avtomobil, kakšne so izkušnje s trgovcem in na kaj biti pozoren? Je realno možno, da je avtomobil dobro ohranjen in ali je sploh realno možno, da ima avto zares takšno število km?

Hvala za vse odgovore in izkušnje...

LP, super ste!

Andraž

PO

PO MOJEM MA TALE MAŠINCA KR NEKAJ VEČ KM. KOT JE NAPISANO.
TO JE ZGOLJ MOJE MNENJE. DRUGAČE PA STVAR DOBRO PREVERI.

LP
BOŠTJAN
Deeyan
sam na računalnik jo priklop, pa se vidi a so realni al ne
Alex
(Deeyan @ 15 Nov 2008, 21:30) *

sam na računalnik jo priklop, pa se vidi a so realni al ne

Wrong-računalnik ne pokaže realnih kilometrov.Vsaj pri Mazdi ne. wink.gif
grasales
(Alex @ 16 Nov 2008, 07:41) *

Wrong-računalnik ne pokaže realnih kilometrov.Vsaj pri Mazdi ne. wink.gif

Če je bila servisirana na uradnem servisu, kar seveda pričakuješ od njega, potem se lahko na kateremkoli servisu ustaviš z VIN številko mazde, pa ti bodo preverili koliko km je imela ob zadnjem obisku delavnic. Potem pa si glede na dotedanjo statistiko letne kilometrino približno zračunaj koliko bi jih morala imeti sedaj. Seveda pa je takoj jasno, če ti rečejo da je imela ob zadnjem servisu 110k km, sedaj pa jih ima recimo 65k.

lp, Aleš.

mazda3fan
Hvala za vse napotke!

Poročam... lp

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.