Pozdravljeni,
sem odprl kar novo temo za tegale novga NUVI-ja, ker se mi zdi, da je možnosti za uporabo veliko, žal pa tudi problemčkov...
No, da začnem, za tale model sem se odločil, ker ima poleg vsega ostalega še bluetooth in FM povezavo na avtoradio kar naj bi omogočalo kvalitetno prostoročno teleforniranje... vse to je res, o kvaliteti se pa še sprašujem....
Drugače pa je prednaložena kartografija za enkrat delovala zadovoljivo, žal Adriarute še ni mogoče gor naložit, ker naj bi bil spet en kiks...
Ene POI točke sem že naložil in dela OK...
Sama naprava je drugače zlo hitra in za enkrat tudi zelo dobro lovi signal...
No o problemčkih sem se pa že razpisal na enem forumu, pa žal še nisem dobil odgovora, lahko kdo kaj pomaga??
Živjo,
imam en problemček s tem modelom, pa ne vem ali izvoira iz modela telefona (NOKIA E71), ki je 765 kao še ne podpira (ni je na listi) ali je kaj drugega. Pri prostoročnem telefoniranju se telefon in Nuvi lepo najdeta in povežeta, prav tako je vse ok, če sam kličem... če pa me kdo kliče, se pa pojavi problem, saj se kljub potrditvi na Nuvi-ju ne morem javit... z voniti neha, jaz pa nič ne slišim, ne slišijo pa niti mene... probal pa sem tako preko FM kot tudi preko zvočnika...
No ja, pa še en problemček je, zvočnik na Nuviju je zelo tih in se pogovor na avtocesti slabo sliši (tudi če dam vse glasnosti na 100%), pri uporabi FM pa je zadeva super dokler ne naletiš na radijsko postajo... ne vem meni se tale FM ne zdi najbolj uporaben... najprej iščeš prosto frekvenco, potem pa narediš 50 km in moraš zadevo ponovit... tako, da je po mojem edina varianta zvočnik na Nuviju, ki pa je tih.. se ga da slučajno še kaj pojačat? Ima kdo kakšne izkušnje? Kakš no drugačno rešitev za telefoniranje?
Hvala in LP