Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Pridobitev preizkusnih tablic
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Robert
Zanima me kaj moraš imeti s sabo (katere dokumente od novega vozila), da dobiš preizkusne tablice in kje jih dobiš. Ali lahko pridobim preizkusne tablice v Ljubljani in grem dvignit nov avto v Velenje? Koliko stanejo preizkusne tablice z zavarovanjem za 3 oziroma 7 dni?
Marko_mx-3
Nazadnje ko sem to počel je šlo takole:

- kupoprodajno pogodbo oziroma račun
- prometno, če jo ni verjetno kak podoben dokument
- zavarovanje so mi oni sklenili
- povedati sem moral namen potovanja in relacijo

Urejal sem pa na AMZS v ljubljani, na dunajski. Prišlo pa mislim da je okoli 40€ za 3
Symon
Za za 5 dni ni kaj dosti. Lahko napišeš relacijo tudi nekaj v stilu "po ozemlju Republike Slovenije" vsaj nekaj podobnega je pisalo pri meni ko sem odpeljal 200SXa. tongue.gif Rabiš pa res potrdilo o lastništvu (kupoprodajno ali prometno) to je pa mislim da vse v mojem primeru. z0tdntknw.gif
YavarYe X6V6
(Robert @ 23 Nov 2008, 13:59) *

Zanima me kaj moraš imeti s sabo (katere dokumente od novega vozila), da dobiš preizkusne tablice in kje jih dobiš. Ali lahko pridobim preizkusne tablice v Ljubljani in grem dvignit nov avto v Velenje? Koliko stanejo preizkusne tablice z zavarovanjem za 3 oziroma 7 dni?

Registracijo naprej zrihtaš in greš s svojimi tablicami po avto, drugače pa če kupuješ od kakega prodajalca-servisa ti to on lahko uredi, pa tudi v velenju lahko registriraš avto in dobiš LJ tablice. Ne rabiš preizkusnih.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.