Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
auto ovo auto no
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
Grega_
hehe...ja, Bolha je bila razred zase, upam da sedaj, kjerkoli že je, služi kot kakšno korito za rože oz. proti jedrski bunker. No sej, čas celi rane, tako da počasi boš prebolu smile.gif
Ja, imam že en cajt mazde, prvo 323c, potem 323 ba - f, in zdej trojko, od muske pa en odličen magnat xtc 1500 - pomoje še edini k ni bil skurjen smile.gif, skoraj novi steg 120.2 + še prednji sistem ipd. pa doma na omari že ene 5 let...
Ja, bo treba na pijačo za dobre stare cajte, sploh od ostalih vsake tolk cajta vidim Milana, Icija sem 1x, potem pred časom Bardy malo po tem ko je iz bolnice prišel po tistemu crashu z motorjem...potem se pa počasi konča. Sam smo se mel pa fajn tiste cajte TEAM SPIRIT PA TO happy0158.gif
Barkley
Stari jao takšnih časov pa res nau več...tok ga nam nikol več prefeštu k takrat k smo po tekmah hodil. Kuj bi šu še enkrat čez vse happy0158.gif Škoda, da so se tekmovanja tok izrodila.
Ti moj Steg 310.2 še vedno špila v avtu mojga bratranca...pa ti Stegi so bli narejeni za 500 let zgleda...po moje lohk še švasaš z njim confused0059.gif
T&U

Ha ha fanta

evo vama še enega Audio X-ovca. Sicer sem prišel malo kasneje pa tudi nisem dolgo ostal, ker so se mi čisto zamerla tekmovanja.

sam tisto so bli pa res dobri cajti.

Sam me res zanima kje je bolha pristala.

Lep pozdrav.
jures
Nazaj k temi... happy0158.gif

Jaz moram pohvalit v obeh avtih autoxxx:

- brisalci, delajo prva liga, le pozimi, ko peljes za nekomu ki ti maze sipe boh ne daj uporabljat, ker samo razmazuje svinjarijo brez vode
- klima, brez komentarja samo temperaturo nastimam ostalo dela zase
- zaklepanje in vzig brez kljuca, to pa je numero uno zadeva ki se je ne morem ločiti več, zadnjic ko sem moral fotrovega puntota peljat na servis sem pol minute gruntal kako ze vzgem avto...aja sej res ključ!! Keyless je pa zakon, kadar imas polne roke, ni ti treba brskat po zepih...bla bla...v 2h letih brez napakice, vedno vzgal, vedno prisel v avto...
- dsc+TSC v 5ki zakon, v 7ki pa ker je 4WD nima smisla, sem pa ugotovil da vklaplja zadnji pogon kadar drsi prvi (auto 4WD), resitev? Izkolp DSC in imas stalni 4WD ...smile.gif
- avto luči ja res to je mimo, ker ko sedis v avtu ponoci, ko cakas, ne mores da ne bi imel kaj prizgano, drugace je zadeva ok ker imamo sedaj luci 24 ur, ampak vseeno je potreben knof OFF!

torej pr men tele auto zadeve so v uporabi...in delajo...
T&U
Aja no da se drzim topica

Meni so nekatere Auto stvari uporabne nekatere pa malo manj

Da začnem.

senzor za dež v večini primerov neuporaben in nadležen.

Tempomat mi je super uporabljam vsakodnevno.

DSC tudi super zadeva, ko ga rabiš (neke vrste angel varuh).

Avtomatska klima mi je obvezen del mojega avteka. brez avta ne kupim

No nihče od vas pa ni omenil še avtomatskega menjalnika.

Stvar okusa. Za po večjih mestih v jutranji konici lepa stvar.

Jaz osebno bi imel samo v povezavi s kakšnim močnejšim dizlom.

Raznorazni avdio sistemi lahko popolnoma zadoščajo v primeru da so serijski del opreme,
za doplačilo pa je preveč Evrčkov.
So pa lepo pospravljeni, sploh ne veš, da jih imaš. Predvsem pa drugi ne vejo, da jih imaš.
(beri: jih ne zamika, da bi ti jih odstranili iz avteka)

Komande na volanu so zakon.

Smeh mi je tudi to da z zaklepom odpiranja šip zakleneš tudi stikalo na sovoznikovem sedežu.
(za primere prijateljev, ki odpirajo šipo in se derejo čez okno za kakšnimi puncami itd.)

Je pa res, da se tudi brez vsega tega, da čisto lepo vozit na okoli.

No radio mora bit, servo in ABS. Klima je priročna poleti. Pa kakšna El. stekla pa centralno zaklepanje.

Ostalo se z leti samo kvari.

YavarYe X6V6
(T&U @ 27 Dec 2008, 23:27) *

Ostalo se z leti samo kvari.

Ni res po 14 letih VSE dela bp.
icewoman12
(YavarYe X6V6 @ 28 Dec 2008, 12:49) *

Ni res po 14 letih VSE dela bp.

Se popolnoma strinjam! Js tudi lahko sopotniku (pubeci, ja, ko se derete za deklinami happy0195.gif ) onemogočim odpiranje... cool.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.