Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Pohvala
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
BOJČ
No takole je bilo...

V soboto se peljem po Z LJ obvoznici in naredi buuuum, kamen v šipo whatever.gif . Na prvi pogled ne vidim nobene poškodbe in se peljem naprej. Čez slaba 2 km na isti cesti še enkrat buuuum, že drugi kamen v šipo mad.gif . Zopet nič vidnega. Doma parkiram, pogledam in vidim na razdalji manjši od 1 cm 2 luknjici, odkrušena šipa in poškodba pri obeh v globino whatever.gif . Ok, zadevo zaščitim, naslednji dan pa opazim razpoko (šipa je čez noč počila).
V ponedeljek kličem na Zavarovalnico Triglav, kjer imam kasko z Asistenco+. Zelo prijazna gospa mi da številko od Carglassa, češ, da oni za njih opravljajo tovrstne zadeve in da vse uredim z njimi, tako s cenilcem, kot popravilo. Pokličem na Carglass, kjer se oglasi še bolj prijazen možakar. Narediva telefonsko prijavo škode, mi pove, da eno šipo sicer ima, vendar imajo danes naročeno stranko. Istočasno naroči novo šipo in mi pove, da lahko avto pripeljem v sredo takoj zjutraj. Ko ga vprašam za nadomestni avto za sredo mi odgovori, da je že rezerviran in me čaka. Avto pripeljem v sredo zjutraj, takoj pričnejo z delom in mi dajo nadomestni avto. Popravilo v roku in BP.

Skratka, tako bi morali delati vsi. Odnos, prijaznost in uslužnost tako zavarovalnice kot podjetja Carglass pa love0030.gif .
madmax
Lepo to slišat, da se še tu pa tam najde kakšen, ki te ne proba nategnt!

Glede na to da mam sem zavarovan avto na Triglavu je tole kar fajn novica happy0158.gif

Barkley
Tud jaz mam poz. izkušnje s Triglavom kar se tiče škode na avtu (sicer hvala bogu ne na tem smile.gif).
suicidal
Jaz imam tudi pozitivno izkušnjo v tej kombinaciji:

Enkrat mi je v garažni hiši na šipo kapljala neka tekočina. Mislil sem, da gre za vodo, ki pušča ali teče po stropu in nato na moj avto. No, stvar je bila drugačna. Bilo je nekaj kar se mi je zažrlo v šipo. Odstranit se ni dalo (stelex ipd.). Od znotraj se ni videlo, od zunaj pa kar, bilo je v mavričnih barvah. In ko sem šel enkrat podaljšat zavarovanje, sem agentu še omenil ta flek na šipi. Je vzel fotoaparat in rekel, da bo pokazal cenilcu. V dokaj kratkem času me pokliče, da naj se kar zmenim na Carglass, papirje bo pa on poslal tja po faksu. Pri Carglass se zmenim, pripeljem avto, oni zamenjajo, jaz vesel.

Dodaten plus je to, da sem to opravil ravno v času, ko se je ukinjal ABC. Tako da nisem imel okroglega ostanka držala ABC tablice happy0158.gif
qwerty
lepo to slišat da znajo nekteri ljudje takole ustrežt happy0158.gif
lahka pa pohvalim tudi AS velenje ko smo nabavljali mazdo 5 so nam ko smo prodali seat cordobo vario ponudili najprej mazdo3, nato smo vozili mazdo 6, potem še staro dobro 323S in nato dobili mazdo5. Odličen odnos do kupcev! sprobali vso kolekcijo mazd love0030.gif tako smo ugotovili da nam je 3ka malo premala vendar zelo lušna in da navadna (ne karavan) 6ka ni glih za nas in da smo se prav z 5ko odločili.. pol smo pa še izkusili kak se vozi avto brez servota happy0158.gif 323S pa še glasn ror je mela kar se je men dopadl biggrin.gif
jures
Jaz imam AS, in na 5-ki ze 2x menjana sipa, no problem at all.......
Alex
Jaz tudi AS-vedno uredil takoj in kot se šika.Prva liga. happy0158.gif
jures
Mislim, da bi prej kot kje menjati šipo, morali malo razmisliti zakaj šipe na mazdi tako hitro počijo, a ima še kdo občutek da so mehke oziroma mogoče preveč napete?

Slovenske ceste so itak izven standarda kar se tiče kamenja na cestah, samo meni je ze 2x ob kamnu izpod gume šla 1,2,3.... huh.gif whatever.gif
Boss
Jaz sem imel sam 1x problem... je kamen naredil luknjico pa so jo na carglasu zaflikali. So sicer hoteli najprej menjati celo šipo sam je blo na takem nevidnem mestu, da sem se odločil, da naj kar zaflikajo in je nato v redu držalo.
Carr
(jures @ 5 Jan 2009, 09:43) *

Mislim, da bi prej kot kje menjati šipo, morali malo razmisliti zakaj šipe na mazdi tako hitro počijo, a ima še kdo občutek da so mehke oziroma mogoče preveč napete?

Slovenske ceste so itak izven standarda kar se tiče kamenja na cestah, samo meni je ze 2x ob kamnu izpod gume šla 1,2,3.... huh.gif whatever.gif

Jaz mislim nasprotno. Pri trojki mi je enkrat res velik kamen priletel na avtocesti pri skoraj 160km/h v šipo blink.gif , pa se je naredila le majhna pika, ki se v treh letih ni čisto nič povečala. Poleg tega mi je enkrat tudi na avtocesti iz tovornjaka pred mano padel velik kos ledu na prednjo šipo confused0059.gif . Bil sem prepričan, da se bo sesula, pa se sploh ni poznalo. Take so moje izkušnje.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.