(Grega_ @ 14 Jan 2009, 13:59)

Kako je tole preko gsm-a? Kaj pa če se kdo zmoti in pomotoma pokliče na to cifro??Se webasto vklopi? Ali je pač narejeno da lahko samo iz določene številke pokličeš na to cifro in se nato vklopi.
Brez panike, poklice lahko kdorkoli iz kjerkoli ampak ce ne ve password ne more nič.
Teta se oglasi:
Webasto ThermoCall, herclich willkommen, bitte geben sie ihre password ein
in odtipkas xxx in lojtro.
Potem pa teta rece Fur heizen drucken zie 1, fur luften (ja tud poleti loh mal preluftate sam ne s klimo, ampak odleze) drucken zie die 2
Vse se tonsko upravlja, password, vklop izkolp, nastavitev casa gretja, nastavitev ure, skratka vse, ampak samo s passwordom, ki ga tudi sam določiš
800€ ? JA madona jest sem plačal 180, sam res da so se na moji 5ki učili...je bla tam 14 dni...
Ampak nobenih problemov v dveh letih.
Drugace pa ne vem koliko drugacna je lahko dizelca 6 od dizelce 5......po moje se jim ne da...ker imajo kar nekaj dela s tem.
Ni se pa treba bat, so struckoti in zrihtajo. Jaz sem po tem na moji 5ki tudi 3x uveljavljal garancijo - DFP (menjal lambda sondo, skripanje podvozja in novi Sw za racunalnik) pa ni nihce na 3h servisih kaj zatezil....
In se dodatno sem dal passenger AIRbag off opcijo vgradit, kjer morajo zopet novo elektronko nalozit, pa tudi brez problema.

To je pa spet druga tema, Mazda5 najbolj druzinski vagon nima Passenger Airbag off gumba....
Sem ga mogu dogradit.....res da ni bil drag sam vseeno piše se leto 2009, upam da v posodobljeni je, moja je l2006....oprema GTA pa tega ni...