Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Potencijalne tezave Mazda 6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
krco22
Imam Mazdo 6 SportCombi 2004 redno servisirano saj po servisni sam ga se nisem dal na servis ker imam 92300 prevozenih pa bom pocakal na 10000 km! biggrin.gif

Zanima me ce se kaksne stvari zacne jo kvarit pa pri kaksnih kilometrih kej da se mal pripravim! In Kaksna posebna presenecenja na servisih ? blink.gif

Jaz mislem da ga bom kar na original servis pelal najblizje mi je mazda servis Krzisnik ga kdo pozna in kaksen je ce ima kdo iskusnje z njim biggrin.gif
Jest
Pri 120.000 je "tavelik" servis... ki je lahko malce drazji... drugace pa jaz nisem imel nobenih drugih problemov... Servisiram pa v Gami v BTCju in sem zaenkrat zadovoljen... ceprav so se malo pokvarili ... in jih je vcasih na kaksno stvar, ki jo obljubijo malo dodatno spomnit ... predvsem problem so izgleda nadomestna vozila ... Udaj ravno spet cakam... ker je imel en macek smolo in se je odlocil, da gre cez cesto ob treh zjutraj ravno takrat, ko sem se pripeljal mimo blink.gif ... pa je malo plastike za zamenjat... na Mazdi seveda biggrin.gif
krco22
Mogoce je mel pa macek macka pa te je spregledal! party0016.gif yahoo.gif

Sala ne zamirt hvala za odgovor
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.