Ko sem tole prebral, da dobiš novo M6 za 19.000, mi je kar mrak padel na oči, ker sem bil jaz zelo zadovoljen, da sem dobil leto in pol staro M6 za 15.000€, pa vem, da je bila "poceni".
Potem sem šel pogledat res cene v Nemčiji in videl, da je res cena 19.000€, vendar je poleg napisano MwSt. ausweisbar, kar kolikor jaz vem topomeni, da notri ni vštet DAVEK. To potem pomeni cca 23.000€,kar pa je normalno.
Potem sem pogledal kakšna je cena takšna kot je moja, se pravi M6, letnik 2007, 21.000 prevoženih km, 143 KM in se cena giblje med 17.000 in 19.000€.
(jures @ 15 Jan 2009, 20:32)

Fantje govorim o M5 in M6 ne o novi ali stari M6....
Verjemite da je M5 veliko bolj uporabna.....
Jah drugace pa za novo M6 lahko recemo le za lepoto je treba trpeti...

Res je, ampak včasih je to malce preveč. Po enem tednu vožnje z novo M6 GT oprema je sicer vse OK, ampak 18' platišča naredijo avto resnično neudoben (verjetno je 16col precej boljše). Sicer se človek navadi, ampak si ne predstavljam, da bi imel takšen avto in bi delal recimo vsak dan 200 km ali pa celo še več. Avto te namreč na naših jamah preveč preruka.
Ko sem se vsedel v mojo staro M6 sem mislil, da ima "hidravliko", takšna je v primerjavi z novo M6, pa je vseeno bolj trdo nastavljena. Je pa res nova OBČUTNO bolj tiha kot stara, ki je pravi mali traktor