Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Mazda 3 Radio CD vprašanje
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
mazda3fan
Živjo!

Potrebujem pomoč. Imam mazda 3 sedan, TX brez CD predvajalnika, radio+predpriprava. Na ebayu sem staknil tole enoto: BN8V79AGXA , to je radio CD za mazda 3 po ugodni ceni. Motim pa me eno: če pogledam v en cenik z dodatno opremo, recimo tule: http://www.wrights-motors.co.uk/Accessorie...3_Presenter.pdf pa piše, da je to enota za modele brez potovalnega računalnika, jaz GA PA IMAM. Torej, bo pasalo ali ne?

Hvala!!!!
YavarYe X6V6
Raje vzemi XcarLink, je veliko bolj praktična zadeva. Pa cenejša tudi.
mazda3fan
(YavarYe X6V6 @ 14 Jan 2009, 20:52) *

Raje vzemi XcarLink, je veliko bolj praktična zadeva. Pa cenejša tudi.

Hmmm...Glej zaenkrat sem na skupni ceni 35 eur za tole zadevo, kar bi meni popolnoma zadoščalo.... Sicer pa ja se strinjam, vsekakor alternativa, še prej pa poskušavam na druge načine... Bi pa res želel slišat od koga, če bo zadeva delala ali je kak hakelc?

uklopko
Pasalo verjetno bo ,sam kaj boš pa s potovalnim rač. naredil!

Tud jaz ti svetijem xcarlink in maš zadevo lepo na USB komande volanske delajo.
CD-ji pa počasi pešajo.

Pa na USB še hitreje presnameš mp3-je ipd.

seveda odločitev je pa tvoja,Sam imam MP3 radijo not pa bom prav tako ob priliki nabavil ta umesnik ker mi CD-ji grejo enostavno na živce pa še na prejšni radijo sm se navadil k sm prav tako imel na spominski ključek.

lp
jures
(mazda3fan @ 14 Jan 2009, 18:54) *

Živjo!

Potrebujem pomoč. Imam mazda 3 sedan, TX brez CD predvajalnika, radio+predpriprava. Na ebayu sem staknil tole enoto: BN8V79AGXA , to je radio CD za mazda 3 po ugodni ceni. Motim pa me eno: če pogledam v en cenik z dodatno opremo, recimo tule: http://www.wrights-motors.co.uk/Accessorie...3_Presenter.pdf pa piše, da je to enota za modele brez potovalnega računalnika, jaz GA PA IMAM. Torej, bo pasalo ali ne?

Hvala!!!!

Moj glas gre Xcarlinku, rizik je vecji kot 35€....pri mazdi je tudi vprasanje elektronike....ce ti ne bo delal on board computer vprasanje kako bo to elektronka razumela
Poleg tega enota ki jo zelis nima Mp3....garantiram ti da bos mesec kasneje zelel imeti vec kot 20 komadov na CDju, dojadil ti bo pečt CDje, pa se ene 20 se ti jih bo vozil sem pa ke v predalu.

Vse skupaj je ze strosek Xcarlinka, na katerega na kljucu menjas enostavno 6 x 99 komadov minimalno
YavarYe X6V6
(jures @ 15 Jan 2009, 09:28) *

Vse skupaj je ze strosek Xcarlinka, na katerega na kljucu menjas enostavno 6 x 99 komadov minimalno

Misliš 9 X 999 komadov ?
Vsaj takega imama jaz.

Drugače pa imam tudi original veksler za 6 cedejev in noter imam 2 cedeja ki ju nisem pognal odkar imam Xcarlink.
jures
(YavarYe X6V6 @ 15 Jan 2009, 11:38) *

Misliš 9 X 999 komadov ?
Vsaj takega imama jaz.

Drugače pa imam tudi original veksler za 6 cedejev in noter imam 2 cedeja ki ju nisem pognal odkar imam Xcarlink.

ups ja 999 komadov, ampak v 5ki ne gre vec kot 6 direktorijev (CDjev) ker je weksler tko nastiman ashamed0001.gif
uklopko
(YavarYe X6V6 @ 15 Jan 2009, 11:38) *

Misliš 9 X 999 komadov ?
Vsaj takega imama jaz.

Tega pa imaš od učeraj happy0195.gif happy0195.gif
joke

splača se
grasales
(mazda3fan @ 14 Jan 2009, 18:54) *

Živjo!

Hvala!!!!

podzravljen!

Nebo pasalo, ker je za avtomobile brez potovalnega računalnika.... Oz. verjetno bo pasalo, kar je še slabše kot da si brez cd-jev ker ne boš imel BC funkcij. Če že gledaš za temi radji, vzami B33F-79-BGX, ki podpira mp3, vendar verjetno kupuješ rabljeno in je zato ugodna cena. Sicer pa je tudi pri nas v slo, nekaj razbitih 3jk, iz katerih se da dobit poceni cd radio z BC.

sicer pa tudi moj glas gre za XcarLink.

lp, Aleš.

mazda3fan
(grasales @ 16 Jan 2009, 01:29) *

podzravljen!

Nebo pasalo, ker je za avtomobile brez potovalnega računalnika.... Oz. verjetno bo pasalo, kar je še slabše kot da si brez cd-jev ker ne boš imel BC funkcij. Če že gledaš za temi radji, vzami B33F-79-BGX, ki podpira mp3, vendar verjetno kupuješ rabljeno in je zato ugodna cena. Sicer pa je tudi pri nas v slo, nekaj razbitih 3jk, iz katerih se da dobit poceni cd radio z BC.

sicer pa tudi moj glas gre za XcarLink.
lp, Aleš.

Hvala za nasvet. Bom še prej počekiru za kakimi razbitimi 3-kami, mate kako idejo kje? Poleg avto.net ??

Hvala

lp

Andraž
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.