Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
možen nakup mazde6 karavan
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
323f speed
Živjo!
Ogledujem si mazdo6 pa me zanima če mogoče
kdo kej pozna ta avto pa vaša mnenja glede tega k je dizel,
kako se obnese.(http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2494000&show=)
Hvala!
LP!mazda6
Alex
(323f speed @ 18 Jan 2009, 17:09) *

Živjo!
Ogledujem si mazdo6 pa me zanima če mogoče
kdo kej pozna ta avto pa vaša mnenja glede tega k je dizel,
kako se obnese.(http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2494000&show=)
Hvala!
LP!mazda6

Izgleda v redu.Edino pri tem športnem sprednjem odbijaču moraš biti pazljiv ,ker ni namenjen za diesle
M6.V levem kotu odbijača,kjer je odprtina(voznikova stran) mora biti prosto za dovod svežega -mrzlega zraka za interkuler.
Ta na sliki pa ima,če prav vidim, noter vgrajene aftermarket meglenke.Če je tako,je to absolutno narobe.
Špotrni sprednji odbijač z meglenkami je namenjen benzinskim M6,kjer ne rabiš hladiti interkulerja.
Edino,če je to rešeno kako drugače je v redu.
Evo,kaj mislim:

323f speed
Hvala ti!
Zdej vsaj vem kaj bom moru poštimat če jo kupim. biggrin.gif
Gustav
Zdravo!

tale Mazda se prodaja že zelooooo dolgo. Ker mislim, da so mazde dobri avti ki se tudi dobro prodajo, je možnih razlogov več:
- previsoka cena
- kičast avto (v tem primeru morda komu ni všeč, meni sicer pa je)
- karkoli narobe z avtom

previdnost ne bo odveč, želim pa dober nakup
323f speed
Gospod pravi da je kao redno servisiran(čeprov zdej potrdilo dobiš kjer češ).
Sm jo pa tud šou dons pogledat in ni nč kej tazga za opazit da bi bilo narobe.
Pelje se lepo tud lepo potegne tko da ne vem edino je res mogoče cena malo visoka.
Me pa zanima zakaj ji utripa lučka na armaturki(avto in notri narisan francoski ključ) ko
ključ v ključavnici.
YavarYe X6V6
(323f speed @ 18 Jan 2009, 23:15) *

Gospod pravi da je kao redno servisiran(čeprov zdej potrdilo dobiš kjer češ).
Sm jo pa tud šou dons pogledat in ni nč kej tazga za opazit da bi bilo narobe.
Pelje se lepo tud lepo potegne tko da ne vem edino je res mogoče cena malo visoka.
Me pa zanima zakaj ji utripa lučka na armaturki(avto in notri narisan francoski ključ) ko
ključ v ključavnici.

Nekaj ni ok, potrebuje servis.
jures
(323f speed @ 18 Jan 2009, 23:15) *

.
ključ v ključavnici.

Nekaj ne štima v avtu, le pazi da ni sam kaj dograjeval in zašuštral sedaj se pa hoče avta znebit....

Drugače pa če ima keyless (kartica namesto ključa) se ta lučka posveti ce je kartica izven avta ali pa so slabe baterije, vsekakor pa PAZI, lahko je okvara!

Pa še nekaj:
PRAGOVI. STREŠNI SPOJLER. ŠPORTNI ODBIJAČI. TOVARNIŠKO ZNIŽANO. ŠPORTNI DVOJNI IZPUH

Homologirano?????
Jest
(jures @ 19 Jan 2009, 08:29) *

Nekaj ne štima v avtu, le pazi da ni sam kaj dograjeval in zašuštral sedaj se pa hoče avta znebit....

Drugače pa če ima keyless (kartica namesto ključa) se ta lučka posveti ce je kartica izven avta ali pa so slabe baterije, vsekakor pa PAZI, lahko je okvara!

Pa še nekaj:
PRAGOVI. STREŠNI SPOJLER. ŠPORTNI ODBIJAČI. TOVARNIŠKO ZNIŽANO. ŠPORTNI DVOJNI IZPUH

Homologirano?????

Mislim, da je homologirano... Glede na to, da takih sestic ni prav veliko, predvidevam, da gre za tole, ki so jo tunali kar na MMSu >> http://avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=389

jures
(mazda6 @ 19 Jan 2009, 09:38) *

Mislim, da je homologirano... Glede na to, da takih sestic ni prav veliko, predvidevam, da gre za tole, ki so jo tunali kar na MMSu >> http://avtomanija.com/default.asp?rb=1&id=389

Vse tako kaže.....

Ampak una nalepka baby on board je pa d best na tem avtu!!!!
poky
Če se ne motim,je bla ta 6ka 2 leti nazaj tudi na Avto netu,tak da preveri če drži "2 lastnik".... whatever.gif
LabiGT
QUOTE(323f speed @ 18 Jan 2009, 23:15) *

ključ v ključavnici.

francoski kljuc al navaden kljuc? in je to rdece barve?
ce ja, to je ok in je to tista kao "immobilizer" (utripa skoz ko je avto ugasnjen)
jures
(poky @ 19 Jan 2009, 16:26) *

Če se ne motim,je bla ta 6ka 2 leti nazaj tudi na Avto netu,tak da preveri če drži "2 lastnik".... whatever.gif

Vsekakor ta avto niso vozili mirni vozniki....... police.gif
krco22
To sestko sm tutu jaz gledu pred devetimi meseci na avto net ko sm kupoval sestko se mi je dopadla sam takrat je mel ceno 16000€ confused0059.gif

Nato sm kupu eno drugo z vso opremo razn teh odbijacev pa te sminke za 11300€ prevozenih 85000km happy0064.gif !

Sem pa gledu mal po netu pa sem najdu stran za to sminko prov za mazde
(http://www.as-velenje.com/shop_index.php?cid=2_1_8)
ATH pa me pride 2×odbijac+pragovi+h&r fedri z barvanjam in homologacijo cirka 1200€ happy0158.gif

vse skupaj z avtom vred 12500€! Zdej bi pa mazdo6 ze tut cnej dubu! biggrin.gif

Glede ključa pa le pazi jaz bi na amzs pelu pa naj naredijo pregled pred nakupom avta!

To je moje mnenje biggrin.gif
323f speed
Hvala vsem za mnenje!
Bomo vidl če bo možakar dau avto za določeno ceno in
če ga bo hotu pripelat na pregled v mazdo bo mogoče avto več na forumu. biggrin.gif biggrin.gif
LP!
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.