Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
M6 - dilema pri nakupu
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
1, 2
Jest
Danes je moja sestica na servisu (20.000 km in popravilo skode, ki jo je utrpela prednja maska zaradi srecanja z mackom) in sem dobil nadomestno - mazda6 SPC 1.8i z 88 KW ... in po voznji iz Ljubljane do Kranja lahko recem, da je res ta motor preslab za tako velik avto ... pa se na sesto prestavo sem se navadil in mi je na AC malo manjkala smile.gif ... Edini plus je ta, da takrat ko stojis v koloni ni toliko tresljajev kot pri moji dizelski sestici...

(jures @ 29 Jan 2009, 08:20) *

Naj vas obvestim prijatelji, da si je naša začela ogledovat dvojček v Pirničah, moje želje moje sanje o M6 so po moje izpete, hvala vseeno...

P.S. Priznam pa do so cene v podnu sedajle za nepremičnine in je čas za nakup....beri puf... happy0158.gif

Ce bo volja tvoje obveljala, bova pa skoraj soseda smile.gif ... jaz sem namrec cez Savo na drugo stran Medvod happy0158.gif
jures
(mazda6 @ 29 Jan 2009, 08:54) *

Danes je moja sestica na servisu (20.000 km in popravilo skode, ki jo je utrpela prednja maska zaradi srecanja z mackom) in sem dobil nadomestno - mazda6 SPC 1.8i z 88 KW ... in po voznji iz Ljubljane do Kranja lahko recem, da je res ta motor preslab za tako velik avto ... pa se na sesto prestavo sem se navadil in mi je na AC malo manjkala smile.gif ... Edini plus je ta, da takrat ko stojis v koloni ni toliko tresljajev kot pri moji dizelski sestici...
Ce bo volja tvoje obveljala, bova pa skoraj soseda smile.gif ... jaz sem namrec cez Savo na drugo stran Medvod happy0158.gif

Jaz sem drugac Preščan.....smile.gifsmile.gif...Igor ??? Bela ta huda mazda pred bloki???
Jest
(jures @ 29 Jan 2009, 09:08) *

Jaz sem drugac Preščan.....smile.gifsmile.gif...Igor ??? Bela ta huda mazda pred bloki???

Potem sva pa sedaj celo bolj soseda, kot ce se bos preselil v Pirnice smile.gif ... V profilu imas napisano, da si iz Kranja smile.gif ... Jaz sem pa eno vas naprej ... torej iz Vaš happy0158.gif

Ko se peljem mimo Preških blokov, opazim ponavadi edino na koncu tam skoraj pri kitajski restavraciji, eno sestico, ki je vedno parkirana na travi zraven plocnika... Samo ta trenutek tezko recem, katere barve je smile.gif ...

Ce je bilo tisto "Igor ???" misljeno, ce sem haz Igor.. ne nisem smile.gif... Pod vsakim postom sem podpisan z imenom happy0064.gif
jures
(mazda6 @ 29 Jan 2009, 09:12) *

Potem sva pa sedaj celo bolj soseda, kot ce se bos preselil v Pirnice smile.gif ... V profilu imas napisano, da si iz Kranja smile.gif ... Jaz sem pa eno vas naprej ... torej iz Vaš happy0158.gif

Ko se peljem mimo Preških blokov, opazim ponavadi edino na koncu tam skoraj pri kitajski restavraciji, eno sestico, ki je vedno parkirana na travi zraven plocnika... Samo ta trenutek tezko recem, katere barve je smile.gif ...
Ce je bilo tisto "Igor ???" misljeno, ce sem haz Igor.. ne nisem smile.gif...

Preščan v stanovanju v Kranju trenutno....tista srebrna dol je pa vedno na travi od kolega, enkrat mu jo bo en sosed stolku, izrecno na travi parkira da ga ne pobutajo z vrati, ker dol je kaos...

Uno belo sem pa mislil na drugi strani blokov gor pri trgovini, je tudi GTA....

Vaše ja, sm bil let pa pu gost pri eni frajli na 11b....smile.gif, ko gledam tvojo slikco modre mazde se mi zdi da sem jo dostkrat videl, ker se na Jeprco prključujem čez Ladjo....
Jest
(jures @ 29 Jan 2009, 09:15) *

Preščan v stanovanju v Kranju trenutno....tista srebrna dol je pa vedno na travi od kolega, enkrat mu jo bo en sosed stolku, izrecno na travi parkira da ga ne pobutajo z vrati, ker dol je kaos...

Uno belo sem pa mislil na drugi strani blokov gor pri trgovini, je tudi GTA....

Vaše ja, sm bil let pa pu gost pri eni frajli na 11b....smile.gif, ko gledam tvojo slikco modre mazde se mi zdi da sem jo dostkrat videl, ker se na Jeprco prključujem čez Ladjo....

Tam okoli trgovine se pa zelo malokrat mimo peljem... mogoce enkrat na pol leta smile.gif ...

Ena od Jaklicevih punc? happy0064.gif

... ko gledam tvojo slikco modre mazde se mi zdi da sem jo dostkrat videl, ker se na Jeprco prključujem čez Ladjo....

Vsak dan se peljem proti Kranju... vecinoma grem cez Medvode, ker moram zeno odlozit pri Colorju... ce grem pa sam, grem pa tudi cez Ladjo in potem na jeprci na glavno cesto... ampak zadnje cajte redko, ker je full guzva in je zjutraj tezko priti na cesto... zato grem vcasih tudi kar mimo sportne dvorane in pridem na rondo in potem picim proti Kranju...
jures
(mazda6 @ 29 Jan 2009, 09:20) *

Tam okoli trgovine se pa zelo malokrat mimo peljem... mogoce enkrat na pol leta smile.gif ...

Ena od Jaklicevih punc? happy0064.gif

Mojca......smile.gif

Irena je pa po moje namensko samska se?

Joj kok sva offtopic....
Jest
(jures @ 29 Jan 2009, 09:20) *

Mojca......smile.gif

Irena je pa po moje namensko samska se?

Joj kok sva offtopic....

Z Ireno je pred mnogimi leti smirglal brat... Mojca je pa "tamala"... jih redko vidim... sploh ker grem zelo redko tam mimo peš... smo bolj komot sorte in se tam mimo peljemo happy0064.gif

Res sva mal offtopic zabluzila smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.