QUOTE(upwind7 @ 29 Jan 2009, 07:47)

To pa ni res kar si napisal. Jaz sem pokritiziral tisto, kar je velika napaka (sramota) mazde: rja, DPF filter. Za udobje oziroma trdoto pa sem napisal svoje mnenje. Če boš prebral nekaj postov nazaj, sem tudi napisal, da se bolj trdega vzmetenja človek tudi privadi in ni tako hudo moteče, ker je tisto nabijanje lukenj dobro zadušeno. Nikoli nisem rekel, da je celokupno Xantia boljša od Mazde! Govoril sem samo o udobju in tukaj ne moreš oporekati. Tako, kot ne morem jaz tebi oporekati, da je Xantia športno nastavljen avto, če pa ni. Napisal pa sem tudi, da tovarni gradita image na dveh različnih temeljih. Mazda6 hoče in je biti športna, dinamična, Citroen pa pri večjih avtih absolutno na udobju.
Tako da nič ne pljuvam splošno po Mazdi, samo pokritiziram pa tisto, kar res ni OK. Enako kot za Citroena in njegovo sramotno šlamparijo.
ok, ok očitno sem narobe razumel... ker pač če si do zdaj v vseh svojih postih 25x omenil Xantio in 20x Citroen (obe številki sta resnični in ju lahko vsak prever v searchu

) in vedno kritiziral Mazdo 6 tud o stvareh, ki jih sam še nisi doživel (kakor vem imaš šestko šele točno en mesec) ampak si o njih samo bral, kot rja, pa DPF filter, pa vlečenje v levo al pa desno, potem se pač človeku poraja, da z Mazdo nisi zadovoljen in da bi bilo bolje, da jo prodaš, ker je nevarno, da te stres pobere, saj je baje pri šestki tolk stvari narobe in da je čist en navaden klump navkljub izredno visokim uvrstitvam na merjenjih kakovosti in stresnih testih (recimo autobild in LabiGT Prishtin racing driver

)
Očitno pač tisti, ki ne kritiziramo Mazde oziroma jo kritiziramo zmerno smo pač tipični slovenceljni, ki zaradi tega, da bi nam bili drugi fouš raje prikrivamo napake naših avtov.

To, da pač vsaj meni recimo avto služi že ta drug odlično in da res nimam v teh dobrih štirih letih do zdaj nobenih večjih pripomb (trkam na les) pač nismo realni in da je z nami očitno nekaj hudo narobe. Da recimo ne slišimo nekih zvokov tipa trrrrr pri prestavljanju pa da nam avto ne omahuje pri pospeševanju je pač le posledica tega, da si očitno zatiskamo oči, ušesa in vsa čutila.
Hočem povedati to, da neko posploševanje oziroma kritiziranje kar tako malo za zabavo, ker nam je dolgčas pač ni glih produktivno sploh pa če 100% ne drži in v bistvu smo tukaj izredno skuliran folk in pač stojično prenašamo vsakršna možna pluvanja čez znamko, katere ime je v naslovu tega foruma in s katerimi izdelki smo v večini zelo zadovoljni. Seveda se najdejo napake... ja kera znamka jih pa nima, sam vseeno so nekje meje in res ne moreš skoraj čist vsak post spremenit v neko grozno kritiziranje in strašit morebitne nove lastnike MAzde, kakšen strašen jajc je Mazda in kolk so druge znamke boljše.
Mogoče so, mogoče pa niso in tud prav je da se morebitno zainteresiranim omenijo morebitne težave in kaj je treba pazit pri nakupu rabljene, ampak da se pa kritizirajo izdelki, ki so komaj dobro prišli v prodajo in kjer nihče niti še ne ve al bodo imeli težave z DPF, rjo, ipd, je pa mal prehuda, a se ti ne zdi?
Čakam pa že kar nekaj časa, da o tvoji Mazdi 6 napišeš kaj vspodbudnega, kaj pozitivnega s čimer te navduši in da se z veseljem usedeš vanjo in tudi kam zapelješ, ne pa samo to, da imam občutek, da sploh ne veš zakaj jo točno imaš (3 letna garancija

)in da za dolge vožnje vzameš raje 10 let starejši avto s 350.000km.

No sej se ti opravičujem, če imaš kakšne zdravstvene težave ali bohnedaj okvarjeno hrbtenico pa je MAzda pol res pretrda ampak hudiča no, pa sej sem jaz pri skoraj 40 letih prevozil tud po 500, 600 in več kilometrov v enem kosu brez ustavljanja pa mi čisto nič ni falilo tako, da 200km pa res ne bi smel bit problem - A ne Labi, ti se pri teh kilometrih komaj dobro ogreješ

Še enkrat, tale post res ni namenjen kreganju in prepucavanju ampak je čist dobronamerne narave.