(upwind7 @ 28 Jan 2009, 19:04)

Seveda tu se 100% strinjam, to je jasno, ampak brez zamere, ko boš imel in če boš imel (verjetno ne, ker praviš da ne maraš francozov in mehkobe) boš lahko povedal kaj je boljše in kje si bolj spočit. Verjemi meni in tistim, ki vozijo hidravličarje (mislim, da ima še eden tukaj enako Mazdo in hidravljičarja) in delajo res ogromno kilometrov letno (po 60.000km in več) in so prešalatli iz hidravlike na "fadre", da se jih je 90% vrnili nazaj na hidravliko. Res ne brez razloga, kljub temu, da novi Citroen ni tako zanesljiv kot Mazda, BMW, Audi itd.
Kot sem že rekel, meni je M6 čisto fajn za vozit, rad jo vozim, bolj je dinamična, bolj agilna, skratka "fun to drive", ampak na res dolgih relacijah, pa žal ni in ne more biti na nivoju Citroena (hidravljičarja). To moram priznati, pa moja Mazda6 gor ali dol.
Gospoda, MAZDA 185 GT je v moji garaži. Naredil sem že 300km in lahko povem:
V primerjavi z Mondeom notranjost ni tolk prestižna, je pa bolj BMW-jevsko športna. Električni sedeži so super, RVM pa moram na servisu še v pogon spravit, saj ne dela. Vse ostalo je ok!!!! Ne vem, al so na GT-jki spremenili trdoto podvozja, vendar ta se pelje veliko udobneje kot GTA in TE 2008. Motor... Že sedaj vidim, da sem se odločil prav. Ta mrcina že očitno vleče od 1.800obr./min, pa nas je bilo 5 pravih notri, to pa je kr šlo. Zelo veliko km mam narejenih s Passati 130 in 140km, a to je veliko boljše. Če računalnik ne laže preveč, bo poraba tudi OK. Sedaj 6,6l/100km, moje standard vožnje (6,5 Passat, 7,3 Mondeo). Xenoni so sicer bolj statične narave, a vidljivost zaradi tega ni prav nič slabša, saj AFS poskrbi za temne kotičke ravno ob pravem času. Ropot... motor je v vsakem trenutku delovanja tako tih, da na semaforju dobiš občutek, da je crknu. Tisti nemški traktorji se lahko kar takoj skrijejo! Skratka... Škoda, da Mazda ni posvetila malo več pozornosti tudi notranjosti avta, saj je vse ostalo paketno gledano precej in res precej boljše od vseh do sedaj stestiranih srednjerazrednih limuzin.
(sdspecy @ 30 Jan 2009, 09:22)

dobro, dobro, sej smo vaju zastopl

Imela sta malo nesporazuma, ...je problem čist realno izrazit svoje občutke preko besed na forumu ...oblika, barva, teža, dolžina, jasno vreme in tko...
V glavnem, avti niso več to, kar so bli (kar je jasno), če pa bo nova M6 obdražala ali celo presegla sloves predhodnice, pa še toliko bolje

Bomo videli...(je djal slepi)
lp,
D
Gospoda, MAZDA 185 GT je v moji garaži. Naredil sem že 300km in lahko povem:
V primerjavi z Mondeom notranjost ni tolk prestižna, je pa bolj BMW-jevsko športna. Električni sedeži so super, RVM pa moram na servisu še v pogon spravit, saj ne dela. Vse ostalo je ok!!!! Ne vem, al so na GT-jki spremenili trdoto podvozja, vendar ta se pelje veliko udobneje kot GTA in TE 2008. Motor... Že sedaj vidim, da sem se odločil prav. Ta mrcina že očitno vleče od 1.800obr./min, pa nas je bilo 5 pravih notri, to pa je kr šlo. Zelo veliko km mam narejenih s Passati 130 in 140km, a to je veliko boljše. Če računalnik ne laže preveč, bo poraba tudi OK. Sedaj 6,6l/100km, moje standard vožnje (6,5 Passat, 7,3 Mondeo). Xenoni so sicer bolj statične narave, a vidljivost zaradi tega ni prav nič slabša, saj AFS poskrbi za temne kotičke ravno ob pravem času. Ropot... motor je v vsakem trenutku delovanja tako tih, da na semaforju dobiš občutek, da je crknu. Tisti nemški traktorji se lahko kar takoj skrijejo! Skratka... Škoda, da Mazda ni posvetila malo več pozornosti tudi notranjosti avta, saj je vse ostalo paketno gledano precej in res precej boljše od vseh do sedaj stestiranih srednjerazrednih limuzin.