Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Čarobne pikice zakonske...
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
KAALman
če me spomin ne vara, sem nekoč po bedariji in nerazumljivosti policaja iz LJ dobu neke pike, ker sem na 3-pasovnici kjer je omejitev 50, vozil 60... tongue.gif

a mogoče kdo ve, kje bi lahko preveril moj "dolg" državi ?

kako izvedeti, če sem še zaznamovan ali je že poteklo ?

saj ne, da sem ravnokar kako hudo piz+arijo naredil, amapk me zanima čisto tak brezvezez...
Ninja
Če je več kot 3 leta od tega, pa ga vmes nisi nič kej preveč sral po cesti, pol se ti je zbrisalo biggrin.gif
Drugač pa emmm, kje bi se to lahko pogledalo pa tut mene zanima? unsure.gif
uklopko
tako je po 2h ali 3h letih se baje briše,sem pa tudi sam na lovu za tem-in če mene prašaš je najbolje se obrnit na kako policisko postajo,kjer bi oni pogledali v register!!!

Tak bom jaz neredu!!

lp
BOJČ
A ni bil včasih izbris vseh pik po 2 letih??? z0tdntknw.gif
Boss
3 leta... so podaljšal mislim, da z novim ZVCP

Je pa hec... k rečejo kazenske pike... kot v šoli, k smo v prvem razredu dobivali črne pike za porednost in čebelce za pridnost

A ne bi blo torej lepo, da bi nam policaji tud dajali čebelce, če bi recimo dali stari mami prednost pri prečkanju cesste, če bi pobirali "padle" kolesarje in lepim štoparkam ponujali zastonj prevoz. tongue.gif
uklopko
happy0158.gif happy0158.gif

Pravkar si si zaslužil čebelco biggrin.gif
BOJČ
Če je tko, pol pa prodam svoj panj... happy0195.gif happy0195.gif
jures
Ksj pa upravna enota - saj mora imeti dosto, ker nekdo ki ravno naredi izpit ima lahko ze prepoved...smile.gif. Po moje imajo dostop do teh informacij, ce pa zacnejo lapat o informacijah zaupnega značaja na tvoje lastno ime, potem pa bog pomagaj drzavi...

P.S. Natasa Pirc Musar je v TISu, poklic jo... happy0064.gif
KAALman
(jures @ 6 Feb 2009, 14:11) *

P.S. Natasa Pirc Musar je v TISu, poklic jo... happy0064.gif

sem, pa mi ne dvigne... pras?*a smile.gif
LabiGT
QUOTE(KAALman @ 6 Feb 2009, 12:20) *

če me spomin ne vara, sem nekoč po bedariji in nerazumljivosti policaja iz LJ dobu neke pike, ker sem na 3-pasovnici kjer je omejitev 50, vozil 60... tongue.gif

za take vratolomne hitrosti bi te jaz dal zapret na licu mesta smile.gif
grasales
poz!

Ockej se res da sem jaz iz štajerske (kjer sem ugotovil da imamo zraven prekmurcev še nekako najbolj razumljive palicaje (prleki so izuzeti, celjani pa so si sami krivi, ker povečinoma vozijo kot norci tongue.gif ))
ampak mi ni jasno kak za vraga ti lahko da pike za takšno zadevo? razen če si se mogoče zmotil pa si pozabil pripisat še kakšnih dodatnih 50km/h?

Sicer pa če imaš kakšnega znanca policaja se da preverit. Nazadnje ko so me palicajci preizkovali (celjani valda love0076.gif ) je rabo natanko 2 minuti, da je ugotovil, da že imam 3 pike in nobene čebelice.

lp, Aleš.
Boss
QUOTE(KAALman @ 6 Feb 2009, 14:29) *

kaj ti pa mora dvignit wink.gif Bojč a ti tud tko razumeš?
LabiGT
aha jaz sem prebral "ne dvigne se mi" biggrin.gif
qwerty
(LabiGT @ 6 Feb 2009, 15:56) *

aha jaz sem prebral "ne dvigne se mi" biggrin.gif

jz tut happy0195.gif happy0158.gif blink.gif
jures
(KAALman @ 6 Feb 2009, 14:29) *

A še plačat moraš usluge??? love0076.gif
BOJČ
(Boss @ 6 Feb 2009, 15:23) *

kaj ti pa mora dvignit wink.gif Bojč a ti tud tko razumeš?

Emmmmmmmmm, ja noooooooo...
Sem razumel tako, ampak ker je dotična teta sošolka moje drage ne upam...

Nooooooooooooooooooooooooooooooooot, vse razumem, tititi k noče dvignit... happy0195.gif happy0195.gif
DU kaj češ... dry.gif
adormi11
(KAALman @ 6 Feb 2009, 12:20) *

a mogoče kdo ve, kje bi lahko preveril moj "dolg" državi ?

kako izvedeti, če sem še zaznamovan ali je že poteklo ?

saj ne, da sem ravnokar kako hudo piz+arijo naredil, amapk me zanima čisto tak brezvezez...

Baje je boljše zbirat Merkatorjeve pike.
Boss
QUOTE(adormi11 @ 8 Feb 2009, 13:56) *

Baje je boljše zbirat Merkatorjeve pike.

A si ziher? policijske pike trajajo tri leta pa še popust je 50 procentni, če plačaš v osmih dneh. Mercator jim po teh "ugodnostih" ne seže niti do kolen tongue.gif

happy0195.gif
Ninja
Ja, se strinjam z Bossom. Mečkator nima za burek! happy0195.gif Sploh pa potem, ko bo policija uvedla še čbelce biggrin.gif
jures
No resno - naje moraš pisno podati zahtevek za 'izpisek' kazenskih točk!!
Pa tudi konec leta pošiljajo (baje) izpisek stanja vsem na listi...

Evo ti tukaj (oziroma verjetno vsem tukaj) happy0158.gif
http://www.mp.gov.si/si/potrdila_in_obrazc...n_pravne_osebe/

Pa se toel sem nasel na googlu v vprasanjih in odgovorih

Spoštovani,

Izpis iz evidence kazenskih točk lahko pridobite tudi tako, da izpolnjeno
vlogo (obrazec najdete na naslovu

http://www.mp.gov.si/fileadmin/mp.gov.si/p...otrdilo_EKT.pdf

oddate pri varnostniku na Ministrstvu za pravosodje ali pošljete po faksu
na št. 01 369 56 25 ali pa skenirano na infoke.mp@gov.si.
Carr
Ste me ža malo prehitel, pa vseeno, da ne bo dvoma.

22/III Zakona o prekrških (ZP-1) določa:
Če voznik v času treh let doseže ali preseže 18 kazenskih točk v cestnem prometu, mu sodišče izreče prenehanje veljavnosti vozniškega dovoljenja za vse kategorije motornih vozil, za katere je storilec imel dovoljenje, ko je storil prekršek, s katerim je dosegel število kazenskih točk. Izrek sankcije prenehanja ni dopusten, če pretečeta dve leti od pravnomočnosti odločbe, s katero so bile izrečene točke v cestnem prometu, zaradi katerih je storilec dosegel število točk, ki ima za posledico prenehanje.

LP A
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.