Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
ali ma kdo predelavo na plin mazde cx7
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
rex99
Prosim če mi lahko ,kdo da kaj več podatkov o predelavi na plin cx7 sicer to sprašujem za mojga kolega k ma isti avto kot jaz,in dela cirka 40000letno.

PS.številko ,naslov in katera firma to dela hvala.
Carr
Po mojem ima to jures... cool.gif
jures
(Carr @ 18 Feb 2009, 13:58) *

Po mojem ima to jures... cool.gif

happy0158.gif

Naredu 20.000 ravno po enem letu na plinkota in sem na nuli....povrnjena investicija, poklici me na privat mas mobi, ker ti ne smem povedat cene pa to...je blo sa popustom.. happy0064.gif

Dobis vse drugac je SIGAS, ampak ti dam direkt cifro k je kolega. 2 so ze predelal, moja 1. v SLO ashamed0001.gif. Vids tud loh ce si blizu

dijo

p.s. Sej res ti si jo natunal na 360KM....torej predvidevam da imas sedaj ene 18L/100?

yahoo.gif
rex99
(jures @ 18 Feb 2009, 14:17) *

happy0158.gif

Naredu 20.000 ravno po enem letu na plinkota in sem na nuli....povrnjena investicija, poklici me na privat mas mobi, ker ti ne smem povedat cene pa to...je blo sa popustom.. happy0064.gif

Dobis vse drugac je SIGAS, ampak ti dam direkt cifro k je kolega. 2 so ze predelal, moja 1. v SLO ashamed0001.gif. Vids tud loh ce si blizu

dijo

p.s. Sej res ti si jo natunal na 360KM....torej predvidevam da imas sedaj ene 18L/100?

yahoo.gif

(jures @ 18 Feb 2009, 14:17) *

happy0158.gif

dijo

yahoo.gif

ja kukr mu daš tut 25 če nis pameten
jures
(rex99 @ 18 Feb 2009, 12:06) *

Prosim če mi lahko ,kdo da kaj več podatkov o predelavi na plin cx7 sicer to sprašujem za mojga kolega k ma isti avto kot jaz,in dela cirka 40000letno.

PS.številko ,naslov in katera firma to dela hvala.

SIGAS - kliči Dejana, šefeta pa reč da te je Jure poslal.

Pa naj ti naredi tako kot meni - original kesel za ta avto je samo 50L...pa mi je dal 60L, sicer 2cm visji od podna pa sem moral narediti leseno dno, samo 10L je skoraj 100km v tem avtu..smile.gifsmile.gif

Kako to izgleda lahko pogledas pri meni, sva oba iz Kransterdam.....cifro ze imas.
dobis ga na dejan@sigas.si, Skype: tihitex ali 041 388 893
dovoli da ga objavim...smile.gif

Pa se opozorilce, plin vcasih pod obrati ne sfolga in preklopi na bencin, tako da ni za dirke, je pa za normalne voznje 1A.
slidy
jures kako si se pa glede garancije zmenu in kje?

Meni so namreč rekli, da ob vgraditvi plina izgubim garancijo na motor in izpušni sistem.

Mam sicer M6 ampak garancija je garancija.

LP, S
jures
(slidy @ 21 Feb 2009, 20:47) *

jures kako si se pa glede garancije zmenu in kje?

Meni so namreč rekli, da ob vgraditvi plina izgubim garancijo na motor in izpušni sistem.

Mam sicer M6 ampak garancija je garancija.

LP, S

Interclass Vič izjava servisa:

Garancija vam velja, vendar morajo fantje, ki vgradijo plin odgovarjati za svoj del (logično ne), če pride do okvare zaradi plinske naprave (na plinskem delu), ne moremo nič, tudi MES ne velja.

Vse je logično, ampak SIGAS daje tudi garancijo na svoj del, tako da sploh ni panike, mrezo pa imajo po celi SLO.

Mel redni servis in tudi se eno malenkost na Interclassu do sedaj odkar je plin, noben ne BU ne MU rekel.

Skratka če slučajno kaj crkne (meni ze eno leto popolnoma nič) moraš samo pravemu peljat, ampak če crkne plinski del se sevedno na benz peljes...
Predelan je samo vplinjac, posega v motor ni...

LP
YavarYe X6V6
(jures @ 22 Feb 2009, 15:07) *

Predelan je samo vplinjac,

Kter avto maš ti to ? confused0059.gif confused0059.gif
Boss
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 22 Feb 2009, 15:53) *

Ajvar no happy0195.gif
jures
(YavarYe X6V6 @ 22 Feb 2009, 15:53) *

Uparjalnik...zadovoljen?? Vscasih se mi mudi....

Drugac pa:
http://www.avtonaplin.si/dizel-na-plin

Svašta...smile.gif
Sishi
Bodi IN vozi na plin happy0158.gif

Pa še hibrid na plin
slidy
(jures @ 22 Feb 2009, 15:07) *

Interclass Vič izjava servisa:

Garancija vam velja, vendar morajo fantje, ki vgradijo plin odgovarjati za svoj del (logično ne), če pride do okvare zaradi plinske naprave (na plinskem delu), ne moremo nič, tudi MES ne velja.

Vse je logično, ampak SIGAS daje tudi garancijo na svoj del, tako da sploh ni panike, mrezo pa imajo po celi SLO.

Mel redni servis in tudi se eno malenkost na Interclassu do sedaj odkar je plin, noben ne BU ne MU rekel.

Skratka če slučajno kaj crkne (meni ze eno leto popolnoma nič) moraš samo pravemu peljat, ampak če crkne plinski del se sevedno na benz peljes...
Predelan je samo vplinjac, posega v motor ni...

LP

jures plinska inštalacija, ki jo imaš vgrajeno je od katerega proizvajalca?

LP
jures
(slidy @ 25 Feb 2009, 10:28) *

jures plinska inštalacija, ki jo imaš vgrajeno je od katerega proizvajalca?

LP

SIGAS - tartarini
slidy
(jures @ 25 Feb 2009, 11:08) *

SIGAS - tartarini

hvala smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.