Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
odklepanje avta-piskanje
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
xena
Moja mazda 2 je stara 10 mesecev in kakšne tri mesece opažam, da občasno ko jo odklenem na daljinca, v trentuku, ko se prižgejo 4 luči rahlo zapiska....pa sem mislila, da je to v povezavi z mrazom...pa ni...ker včasih zapiska tudi ko je topleje. Ne zapiska zmeraj...samo sem in tja....sem pa že v kakšni parkirni hiši slišala ko kdo odklene avto, ko mu tudi zapiska....hm....ampak moja mazda do sedaj tega ni počela....

Šmetna dry.gif ...kaj bi bil po vašem mnenju vzrok? (Saj drugače bom vprašala na servisu v aprilu, ko bova šli upihnit prvo svečko rolleyes.gif ...ampak vseeno me zanima vaše mnenje.)

Hvala vsem za kakšno pametno "idejo".
jures
(xena @ 24 Feb 2009, 13:53) *

Moja mazda 2 je stara 10 mesecev in kakšne tri mesece opažam, da občasno ko jo odklenem na daljinca, v trentuku, ko se prižgejo 4 luči rahlo zapiska....pa sem mislila, da je to v povezavi z mrazom...pa ni...ker včasih zapiska tudi ko je topleje. Ne zapiska zmeraj...samo sem in tja....sem pa že v kakšni parkirni hiši slišala ko kdo odklene avto, ko mu tudi zapiska....hm....ampak moja mazda do sedaj tega ni počela....

Šmetna dry.gif ...kaj bi bil po vašem mnenju vzrok? (Saj drugače bom vprašala na servisu v aprilu, ko bova šli upihnit prvo svečko rolleyes.gif ...ampak vseeno me zanima vaše mnenje.)

Hvala vsem za kakšno pametno "idejo".

Opiši pisk...smile.gif

mogoče cviljenje ko se kak motorček premakne z0tdntknw.gif in samo ko odkleneš?
xena
(jures @ 24 Feb 2009, 16:19) *

Opiši pisk...smile.gif

mogoče cviljenje ko se kak motorček premakne z0tdntknw.gif in samo ko odkleneš?

samo ko odklenem...in tko zacvili ja biggrin.gif in ne vedno..... občasno..... blink.gif kot pri kakšnem avtu slišim, ko ga kdo odklepa.....

hvaalaa
jures
(xena @ 25 Feb 2009, 07:24) *

samo ko odklenem...in tko zacvili ja biggrin.gif in ne vedno..... občasno..... blink.gif kot pri kakšnem avtu slišim, ko ga kdo odklepa.....

hvaalaa

motorcek ali neko vodilo ko se premakne (lahko da sam kaka guma drsa nekam) čriček...smile.gif
IngvarL
(jures @ 25 Feb 2009, 08:33) *

motorcek ali neko vodilo ko se premakne (lahko da sam kaka guma drsa nekam) čriček...smile.gif

Ali pa bo kmalu šla kaka izmed ključavnic rakom žvižgat. Lahko določiš, pri katerih vratih se to dogaja? Meni je cvililo pri prtljažnih vratih in so mi menjali ključavnico (v garanciji še na srečo).
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.