Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Prodam ali menjam: nova 16" original športna lita platišča z gumami Toyo 195/45R16 za Mazdo 2 (dizajn 119)
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
M3+M2
Lani sva z ženo kupila novo Mazda2 TE Plus, ki ima v opremi lepa športna 16" lita platišča (dizajn 119 po katalogu) skupaj z nizkoprofilnimi športnimi gumami Toyo Proxes R31, dimenzije 195/45R16 (to je isti komplet gum in platišč kot pri modelu Mazda2 GTA).

Ker pa žena ni ravno navdušena športnica, bi komplet najraje zamenjal za 15" platišča z gumami, ki so del paketa Mazda2 TE Pro (dizajn 118 po katalogu).

Torej, platišča in gume so bile na avtu eno sezono (lanjsko leto) in je z njimi prevoženih okrog 10.000 km. Vrednost novega kompleta platišč + pnevmatik, glede na cene pri Mazdi.si, bi naj bila približno 1.280€ (cca. 220€ stane tako novo platišče in cca. 100€ stane ena guma).

Če vas torej zanima nakup ali menjava kompleta, mi prosim pošljite ponudbo na email naslov dmarin@adventisti.si ali me pokličite na 041-871-187.

Hvala!

Dejanske slika 16" platišč (dizajn 119) z gumami, ki jih prodajam:

Slika 15" platišč (dizajn 118), za katere bi najraje menjal:

jures

Dobrodosla!
RisPo
Kolikšen pa je razmik med vijaki?
M3+M2
Razmik med vijaki je 100,00 x 4.
Če imate dodatna vprašanja, me kar pokličite.
Hvala!
Gustav
Paše na cliota III happy0158.gif
M3+M2
Hvala za to dodatno informacijo. Mogoče bo pa res kakšen voznik Clio III zainteresiran...

Skratka, komplet še vedno lepo zapakiran čaka na pravega ponudnika oz. kupca, če pa ne bo interesa, bom pač montiral ta original komplet gum na najino M2 okrog 1. aprila.
M3+M2
Komplet je še vedno naprodaj oz. kot sem zapisal najraje bi menjal za 15" komplet od Mazde 2 TE Pro.
Pokličite me, če bi si komplet radi ogledali. confused0059.gif Hvala!
M3+M2
Omenjena 16" platišča z letnimi gumami sem včeraj dal na Mazdo2, sicer pa sem še vedno pripravljen menjati za 15" komplet od Mazde2 TE Pro ... happy0158.gif

Tudi če vas zanima nakup omenjenih 16" platišč z gumami (nimate 15" za menjavo), se lahko tudi dogovorimo, če bo cena prava. Verjetno bi komplet prodal za okrog 800€, to pa je približno tretjino manj od tega koliko bi plačali v trgovini.

Lahko me pokličete na 041-871-187 za več informacij oz. za ogled. confused0059.gif

Hvala in LP,
M3+M2
LabiGT
tukaj na forumu je kar nekaj uporabnic/kov z mazdo2

probaj jim napisat po privat sporocilih, da bi menjal njihove 15" s tvojimi 16"....en se bo sigurno najdel
M3+M2
Sporočam, da sem še vedno pripravljen menjati zgoraj omenjeni komplet 16" platišč z gumami za 15" platišča z gumami za Mazdo 2. Kot sem zapisal v popravljenem oglasu, komplet je zdaj eno leto star, rabljen eno sezono in prevoženih je približno 10.000 km s temi gumami.

Pišite ali pokličite, če imate ponudbo ali bi menjali za 15" platišča z gumami za Mazdo 2. Hvala!
jures
Predlagam, da greš še do prodajalca in mu to omeniš. Nekomu bo ziher všeč. pa to sploh še ni vse - zastonj lahko dobite 16' platišča in gume...smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.