(YavarYe X6V6 @ 6 Nov 2009, 21:52)

Lej s takim človekom se ne da komunicirat, postaviš mu vprašanje pol pa se sekira in podobno, samo mene je zanimalo če ve zakaj je malo takih sistemov. Cena me ne gane, me pa vseeno zanima kolk sedaj pokuriš manj in koliko je stal sistem, kaj si dobil za te €?
Tebi zalaufa direkt na LPG ?
Od kje imam informacije naj te sploh ne skrbi, verjemi mi pa da sem se pozanimal o tem in imam neko svoje mnenje o teh sistemih, ker me čudi da je teh sistemo zelo malo pa niso nevem kako novi, kje je problem ?
Lej s takim človekom se ne da komunicirat, postaviš mu vprašanje pol pa se sekira
in podobno,
++Vprašaj kaj pametnega ,pa boš dobil pameten odgovor,ne pa da ga vprašaš ,če se je vprašal,
če ve..
To pa je vprašanje, res..
Za filozofske debate bom poiskal temu primeren forum, če me bo taka debata zanimala.
samo mene je zanimalo če ve zakaj je malo takih sistemov.
++evo,še vedno ne ve..
Cena me ne gane, me pa vseeno zanima kolk sedaj pokuriš manj in koliko je stal sistem,
kaj si dobil za te €?
Tebi zalaufa direkt na LPG ?
++Da bi manj pokuril menda ni za pričakovat pri plinu, alkako, menda raje več ?
V narbolšem primeru enako, trenutno pa mi kaže BC kar dober liter povprečne več.
Vžiga na benz in po 30 sek. preklopi na plin.
€1800, torej tristo več ,kot ja bila ponudba dolenjskega jeseničana za klasiko.
Kaj sem dobil.?
Ne veliko; eno frdamano težko 67litrsko kanto v prtljažnik, štiri injektorje
,vstavljene v glavo (motorno ,ne mojo

) en regulator pritiska, eno črno škatlo s čipovjem,
nekajmetrov cevi in dratov,priključek za plin zdraven bencinskega lijaka...
and približno that's about it ..
Od kje imam informacije naj te sploh ne skrbi,
++ne vem zakaj misliš , da me to skrbi...
verjemi mi pa da sem se pozanimal o tem in imam neko svoje mnenje o teh sistemih,
++verjamem na besedo..
ker me čudi da je teh sistemo zelo malo pa niso nevem kako novi, kje je problem ?
++tudi tega ne vem,kje je problem.
vem pa, da si en mesec nazaj debelo gledal,
ko sem omenil da sem se odločil za tekočo fazo..