Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: Alessio F1 17" 5x114 7.5J
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
Martini Racing
Prodajam platišča Alessio F1 17" 7.5J (5x114), kupil sem jih prejšnji teden in z njimi prevozil okoli 200 km. Problem je v tem ker mi guma drsa ob blatnik če je avto naložen. Zato jih prodajam, to je edini razlog!
Dimenzija gum je 215/40 R17, DOT je 1306, torej so gume stare tri leta. So pa Hankook Ventus S1 EVO.

Kupcu podarim TUV za katerokoli vozilo Mazda ali ostale znamke avtomobilov ki imajo 5x114 med vijaki.

Zraven platišč so vijaki in centrirni obročki.

Imam samo nekaj slabših slik platišč na vozilu, zato prilagam še simbolične slike.

Cena: Sitnica, 360 €, cena je v kompletu s gumami!
Lp, Jernej

Martini Racing
Kontakt na PM, mail ali 041 299818
LabiGT
ET niti ni tok problematicen ampak sirina gume...ce bi dal 205 ne bi mel problemov
(sam je 205/45 drazja od 215/40 17)
Martini Racing
V TUV-u 205/40 ali 45 ni omenjena, tako da že zaradi tega ne bi šlo. Pa gume so bile že na platiščih ko sem jih kupil.
Boos
Živ

ET je tud problematičen! jaz imam feltne 16"" z ET 38 pa mi guma tud drgne po blatniku! gume so pa 205/55/16 sad.gif police.gif
LabiGT
on ma ET 48 pri sirini 7.5", to je ok
ET 38 pa je problematicen tudi s sirino 7"
YavarYe X6V6
Samo zgleda pa ql, ker so kolesa poravnana z bokom avta in niso umaknjena "na noter" happy0158.gif happy0158.gif
Martini Racing
ET je 38
LabiGT
QUOTE(Martini Racing @ 7 Apr 2009, 10:05) *

ET je 38

aja v tem primeru pa ja...ne bo slo s tem ET-jem brez da postruzes zadnje blatnike (se z 205 gumo so problemi, kaj sele 215)
ker v uni drugi temi si napisal ET48
Martini Racing
To je tiskarski škrat napisal, ne jaz. tongue.gif
Se opravičujem za napako.
Boos
Živ

A ma kdo kakšne ideje kako rešit da gume nebi drgnile po blatniku če je preveč naložen?
a se slučajn da kej na feltni nardit, de ne bom blatnikov rezov! confused0059.gif
LabiGT
sej ni trena blatnike rezat ampak samo se tisti rob zravna (to delajo tudi na servisu) s posebnim "valjarjem"

pri feltnah pa ne mores nc...pri gumah pa se da npr. zbrat ozje gume (niso vse 205 gume dejansko 205mm siroke, izstopa good year eagle F1, ki je sirsa od ostalih)
Boos
(LabiGT @ 7 Apr 2009, 14:16) *

sej ni trena blatnike rezat ampak samo se tisti rob zravna (to delajo tudi na servisu) s posebnim "valjarjem"

pri feltnah pa ne mores nc...pri gumah pa se da npr. zbrat ozje gume (niso vse 205 gume dejansko 205mm siroke, izstopa good year eagle F1, ki je sirsa od ostalih)

aha kok pa to košta? k na servisu te nabrijejo za vsako stvar!
Martini Racing
Za nekaj časa platišča umikam iz prodaje.

Lp, Jernej
BOJČ
(Martini Racing @ 7 Apr 2009, 23:03) *

Za nekaj časa platišča umikam iz prodaje.

Lp, Jernej

A boš blatnike širil? huh.gif
jures
(BOJČ @ 8 Apr 2009, 09:52) *

happy0158.gif love0030.gif

No men 215/40/17 ET40 ENZO (vpredstavitvi članov) na xedosko pasejo ko ata na mamo
YavarYe X6V6
(jures @ 8 Apr 2009, 10:38) *

happy0158.gif love0030.gif

No men 215/40/17 ET40 ENZO (vpredstavitvi članov) na xedosko pasejo ko ata na mamo

Misliš atav V mamo ? dry.gif
jures
(YavarYe X6V6 @ 8 Apr 2009, 11:00) *

Misliš atav V mamo ? dry.gif

Večkrat je na ko v.... bleh.gif
Martini Racing
(BOJČ @ 8 Apr 2009, 09:52) *

Tako je!
Boos
Kok pa to kej stane? A je pol kakšna vrjetnost da blatniki še bolj rjavijo kot sicer? meni namreč prodajalec noče zamenjat felten ker pravi da ima Mazda v homolomo predpisano tud ET 38, če pa gume gledajo ven iz blatnikov ga pa to ne zanima!
LabiGT
QUOTE(Boos @ 9 Apr 2009, 09:04) *

Kok pa to kej stane? A je pol kakšna vrjetnost da blatniki še bolj rjavijo kot sicer? meni namreč prodajalec noče zamenjat felten ker pravi da ima Mazda v homolomo predpisano tud ET 38, če pa gume gledajo ven iz blatnikov ga pa to ne zanima!

v homologaciji nic ne pise glede felten, kaj sele o ET-ju...
ne vem na pamet kok stane, da ti zravnajo blatnike (tuki na forumu je nekje objavljena cena - moras malo iskat)
se mi zdi (na pamet govorim) da je cca. 40 eur na blatnik....poisci mal po forumu bos najdel
Martini Racing
Bomo itak obrobe in pragove zamenjali in bomo še tam malo pogolfali in jih za kakšen milimeter ali dva dali bolj ven.
Beli
(LabiGT @ 9 Apr 2009, 09:10) *

v homologaciji nic ne pise glede felten, kaj sele o ET-ju...
ne vem na pamet kok stane, da ti zravnajo blatnike (tuki na forumu je nekje objavljena cena - moras malo iskat)
se mi zdi (na pamet govorim) da je cca. 40 eur na blatnik....poisci mal po forumu bos najdel

50 eur pred enim letom pri Fazer-ju za oba zadnja blatnika z računom.
Boos
ja drži, v homologaciji res ne piše nič. mi je pa dav zraven felten nek TUV "homologacijski" papir k pa notr piše da je ta feltna ustrezna za mazdo. s tem se zdej ven uleče
Martini Racing
Z naslednjim tednom bojo platišča (z gumami) spet naprodaj, cena ustrezno nižja.

Cena: recimo 280€, ni pa to zadnja cena biggrin.gif

Zraven vijaki in centrirni obročki.
Martini Racing
Ponovno prodajam, cena je za platišča, gum ni več gor.

Platišča so ravna, ampak malo popraskana (vidi se od blizu, majhen čopič in se porpavi v 5 minutah.)

Cena: 200€, zadnja.

Kontakt na PM ali jernej.bezek (afna) gmail.com
Ploki
(LabiGT @ 7 Apr 2009, 13:16) *

blink.gif
te mam jaz. sem se cudil zakaj so bili zimaki 205 tok "ozji". kk to?!
Martini Racing
Rezervirano.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.