(dravni @ 3 Dec 2009, 17:20)

Ja rad bi vgradil tudi kamero pa kero mi priporočaš?
Ja za TV imam eno za digitalne signale, pa misliš, če jo bom dal pod armaturo, da bo stvar delala?
Kje imaš ti postavljeno anteno za GPS?
Pa ali imaš kakšne dobre karte in kako preneseš garminove karte oz kakšno ime mora imeti karta?
Ekrančke tudi mislim vgraditi bi rabil nasvete ja, katere in kako vgraditi?
1. Kamer je ogromno na eBay-u. Jaz sem imel prej kamero s 120° kotom, brez IR, sedaj imam tako s 180° kotom ima pa tudi IR in prikazovalnik razdalje z usmerjevalnimi črtami. Razlika je očitna, še posebej ponoči. Tako, da priporočam, da pri kameri iščeš sledeče karakteristike: vidni kot vsaj 170°, IR, prikazovalnik razdalje.
2. Antena bo delala, če jo daš pod armaturko, kako bo pa lovila je pa že vprašanje. Raje je ne montirat tako, da bo skrita, ker bo preveč motenj. Jaz imam anteni montirani na obeh zadnjih stranskih šipah, ko sem jih probal nižje pod robom šipe je slika že skakala (med vožnjo).
3. Anteno za GPS pa komot pospraviš pod armaturko oz. jo montiraj v luknjo za zaslonom (prilepi kovinsko ploščico na plastiko in nanjo postavi magnetno anteno).
4. Karte moraš imeti s programom, ne moreš imeti samo kart na SD kartici. Se pravi, da je ime kart odvisno od programa. iGO8 ima svoje karte, Route66 svoje, Garmin svoje...., npr. z iGO8 ne moreš uporabljati kart, ki so za Route66. Drugače pa uporabljam jaz program iGO8 s kartami celotne Evrope (Z&V). Če bi pa raje katere druge pa pazi, da bo program kompatibilen z Windows CE (za WinMobile ne bo delal).
5. Pri ekrančkih je pa malce bolj komplicirano. Kako bi jih pa rad imel vgrajene? Jaz sem zrezal vzglavnike, tako, da je to vgradnja brez povratka, ampak LCD-ji pa zgledajo kot bi bili serijsko vgrajeni (tudi če so vzglavniki dvignjeni oz. izvlečeni, ni nikjer nobenih kablov videt). Če boš ubral tako vgradnjo vzemi največ 7" LCD-je. Če jih pa misliš le montažno obesit na palice od vzglavnikov potem pa lahko tudi večje. Tako vgrajene lahko tudi kadarkoli vzameš iz avta. Torej se moraš najprej odločiti ali bo vgradnja za vedno ali občasna. Lahko poslikam in dam gor slikco kako imam, če te zanima.