Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Nova mazda3, model 2010
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
taubek
Pozdravljeni,

ker se sam zanimam za nakup mazde 3 sem izbrskal tudi novost. Nova Mazda 3 model 2010, uradno se zacne v SLO prodajati okrog 15.5.2009. Na slikah izgleda zeloooooo lepa wink.gif

http://www.zurnal24.si/mazda3-predstavitev...stavitve/105997

cene od 15000eur naprej.

lp.
cimbalca
(taubek @ 24 Apr 2009, 22:35) *

Pozdravljeni,

ker se sam zanimam za nakup mazde 3 sem izbrskal tudi novost. Nova Mazda 3 model 2010, uradno se zacne v SLO prodajati okrog 15.5.2009. Na slikah izgleda zeloooooo lepa wink.gif

http://www.zurnal24.si/mazda3-predstavitev...stavitve/105997

cene od 15000eur naprej.

lp.

Samo da je tale Mazdica GTA, kar pomeni malo več športnega liftinga
Grega_
Jap, sem v temi novice malo o tem napisal, začne se s 15 tisoč, 1.6 motorjem, ki je popolnoma enak kot v "stari" trojki, oprema seveda CE. V predstavitvah so pa tako ali tako pri vseh znamkah full opremenjeni avti, je treba dobro reklamo naresti smile.gif Najbolje da se zapelješ v kakšen salon, kjer jih že morajo imeti in prečekiraš avto, pa naj ti pokažejo tistega katerega opremo si želiš.
Jest
(Grega_ @ 25 Apr 2009, 07:41) *

Jap, sem v temi novice malo o tem napisal, začne se s 15 tisoč, 1.6 motorjem, ki je popolnoma enak kot v "stari" trojki, oprema seveda CE. V predstavitvah so pa tako ali tako pri vseh znamkah full opremenjeni avti, je treba dobro reklamo naresti smile.gif Najbolje da se zapelješ v kakšen salon, kjer jih že morajo imeti in prečekiraš avto, pa naj ti pokažejo tistega katerega opremo si želiš.

V Gami v BTC LJ so jo pred kaksnim tednom ze imeli v salonu... To, da naj pokazejo tistega, katerega opremo si zeli, pa bo tezka... Trenutno jih ni prav veliko... pa tudi kasneje so ponavadi na zalogi samo tisti, ki gredo bolje v promet...
Boss
Ampak, kak je to fora, da je osnovna oprema celo brez klime huh.gif huh.gif

To se mi ne zdi dopustno leta 2009 dry.gif
Mraušk Mčk
(Boss @ 25 Apr 2009, 14:05) *

Manjša poraba happy0195.gif
Boss
QUOTE(Mraušk Mčk @ 25 Apr 2009, 15:51) *

Manjša poraba happy0195.gif

goriva že mogoče tongue.gif

Kaj pa pijače, živcev pa pralnih praškov in elektrike za pralni stroj, ker si durh prešvican v nulo z0tdntknw.gif

happy0195.gif happy0195.gif
Alex

Recesija,Boss,recesija.Kmalu bo treba doplačati tudi gume,baje. tongue.gif bleh.gif
Mraušk Mčk
(Boss @ 25 Apr 2009, 16:47) *
pa pralnih praškov in elektrike za pralni stroj, ker si durh prešvican v nulo z0tdntknw.gif

Vozi lepo po predpisih pa ne boš v situaciji, da te oblije (mrzel) pot tongue.gif .

Recesija pri proizvajalcih/trgovcih avtomobilov? confused0059.gif . Glede na cenike in odnos do kupcev (ravnokar preizkusil) jim gre zelo dobro. Njihova zahteva po pomoči iz proračuna je samo poizkus ropa pri belem dnevu angry.gif .
Symon

To je pa ta neumnost ljudi, da nabavljajo avto, ki je že za xy€ potem pa itak doplačajo še za par tisoč €, da imajo kolikor toliko opreme. Naj pa bojkotirajo takšne znamke, kjer je treba doplačati še el. pomik zadnjih stekel, klimo, ESP pa bi se situacija hitro spremenila. cool.gif
Grega_
Jep, Kia ima isto foro, tisti pro ceed za 9900 je tud brez klime (če se ne motim), ročno klimo mislim da ima oprema ly fresh. Bedne fore, saj podobno je v vseh reklamah, na slikah in spotih najboljši in najdražji model, cena pa npr. že od 10.000 eur.
Symon
Sodelavec jo je nabavil. Da je imel vso sodobno opremo (klima, el. paket...) je pa dal za avto 14.000€. whatever.gif Tko no, mal nategunska fora. dry.gif
Mraušk Mčk
(Symon @ 25 Apr 2009, 22:45) *

To je pa ta neumnost ljudi, da nabavljajo avto, ki je že za xy€ potem pa itak doplačajo še za par tisoč €, da imajo kolikor toliko opreme. Naj pa bojkotirajo takšne znamke, kjer je treba doplačati še el. pomik zadnjih stekel, klimo, ESP pa bi se situacija hitro spremenila. cool.gif

Bo treba bojkotirat kar nekaj proizvajalcev avtomobilov, tudi večino tistih z največjim tržnim deležem v SLO. Očitno je, da tržniki mislijo da potrebujejo nekaj za na ene največjih onesnaževalcev okolja - jumbo plakate - da na njih napišejo: ta in ta avto že od tolk in tolk €... Ampak, kdo bi razumel tržnike. Mogoče bolje, kdo bi razumel ljudi, ki sedajo na take finte. whatever.gif

Še ena neumna. Pri znamkah s konstantnim popustom kjer je uradna cena je določena višje, kot se ima avto namen prodajat - pač zato, da imajo kupci občutek prihranka zaradi popusta. V teh primerih se plača kasko zavarovanje na polno ceno in tako sem za svojo najdražjo kupil avto za 16 jurjev, kasko pa plačal za 20 jurjev mad.gif .

Da ne bom preveč izven teme, tanova trojka je lepa love0030.gif le cena je manj privlačna in če ne bo popustov...

Lp
M

kupid
Osnovni model brez klime-pa še tastari osnovni model CE ima klimo-to res ni dopustno,da lahko avto v tem cenovnem okviru kupiš brez klime!

Pa kako prenovo motorja,ki se zelo prodaja(npr. 1.6) bi tudi lahko naredili-dodali kakega konjička,pomožnosti še 6 prestavo pa bi blo.

Drugače me pa prav zanima,kako bo avto videt v živo-meni je limuzinski na slikah bolj všeč(mala šestica)-čeprav imam doma sport verzijo biggrin.gif
Jest

Kje si pa to zasledil, da je osnovni model brez klime?
Boss
QUOTE(mazda6 @ 28 Apr 2009, 09:42) *

Kje si pa to zasledil, da je osnovni model brez klime?

V vsakem opisu, ki ga objavljajo v motorevijah se nad tem podatkom zgražajo in da je to danes nedopustno. To naj bi bila oprema CE z 1.6 motorjem.
Jest
(Boss @ 28 Apr 2009, 10:27) *

V vsakem opisu, ki ga objavljajo v motorevijah se nad tem podatkom zgražajo in da je to danes nedopustno. To naj bi bila oprema CE z 1.6 motorjem.

Sparsujem zato, ker na uradni strani (www.mazda.si) se ni konkretnih podatkov o opremi (samo goli cenik)... v Zurnalovi predstavitvi tudi nisem zasledil tega... pa recimo v AMZSjevi MotoReviji tudi ne... pa v brezplacniku Mobil tudi ne... vsaj ni bilo tako opisano, da bi to opazil smile.gif
LabiGT
ce sem prav razumel CE ima klimo
base pa nima klime
Boss
QUOTE(LabiGT @ 28 Apr 2009, 10:47) *

ce sem prav razumel CE ima klimo
base pa nima klime

aha, a tko je to pol huh.gif
KAALman
khm... eee... zakaj pa nebi ponudli avta brez klime...

so/smo ljudje, ki klime ne uporabljajo kar dosti časa, nekateri pa sploh ne

nekaterim je klima kar neka vsiljena oprema, prav tako kot neki hlajeni predal pa park senzori pa zložljiva ogledala pa še kaj... nekateri tega pač ne rabijo...
Grega_
Poznam primer ko je en star ata šel kupit novega golf IV, ampak pazi to, je moral čakati nanjega ker je imel res posebne zahteve. Brez klime, brez servo volana (za to nism 100% če so zrihtal da ga ni), vse štiri šipe na ročno odpiranje, brez ABS-a, brez BC-ja ipd., brez daljinskega centralnega, potem so mu hotli zastonj vgraditi avtoradijo pa je reku da ni šans, da hoče samo to kar je napisal. OK, pa kljuko za prikolco je gor namontiral. Tako da...tudi takšni se najdejo smile.gif
uklopko
enostavno rečeno-kmet!!! happy0195.gif
Grega_
(uklopko @ 28 Apr 2009, 13:58) *

enostavno rečeno-kmet!!! happy0195.gif

Verjetno hotel opremo kot jo je imel v golfu 2. Nič elektronke ipd. Pa za SDI (Samo Da Ide) se je šlo, tako da...
Boss
Čaki mal no... ampak Mazde ne kupujejo tisti, ki kupujejo Golfe bleh.gif
Symon
(Grega_ @ 28 Apr 2009, 13:00) *

Poznam primer ko je en star ata šel kupit novega golf IV, ampak pazi to, je moral čakati nanjega ker je imel res posebne zahteve. Brez klime, brez servo volana (za to nism 100% če so zrihtal da ga ni), vse štiri šipe na ročno odpiranje, brez ABS-a, brez BC-ja ipd., brez daljinskega centralnega, potem so mu hotli zastonj vgraditi avtoradijo pa je reku da ni šans, da hoče samo to kar je napisal. OK, pa kljuko za prikolco je gor namontiral. Tako da...tudi takšni se najdejo smile.gif

Kaka je bila končna cena? confused0059.gif Je pa res al kmet pa SDI motor ali pa dirkač z 1.8t motorjem.
Grega_
Kolikor sem govoril niti ni bila zelo zelo zelo nižja, ker avto je bil v bistvu po naročilu, npr. pri abs-u niso varovlka ven dal ampak ga ni bilo sploh ipd., ne vem če je bil takšen avto prav na ceniku. To so spet te prodajalske cake, ne bom trdil 100% ampak te verjetno Mazda 3 base in da bi hotel imeti še klimo te verjetno pride dražje kot bi naročil Mazdo 3 z opremo CE. V tem primeru so pač zadeve ven metali. laugh.gif
taubek
bo treba it res do najblizje avtohise in se pozanimat, je pa velika verjetnost da se v kratkem tudi jaz popeljem z mazdo wink.gif
tj@š@
no pa sm tle pr vs...osnovni model mazde ce nima klime je sam za doplačat..naslednji model te tudi brez klime...šele pri modelu tx se v brošuri pojavi samodejna klima ...noro čist...

čeprou avto v izvedbi sport zgleda super in vožnja z njo je nepozabna počakam do naslednjega tedna za izračun in vse...
pa se slišimo..
YavarYe X6V6
Pa ne moreš met avta brez kime, razen če ga uporabljaš samo na kredarci. dry.gif
LabiGT
QUOTE(tj@š@ @ 28 Jul 2009, 08:06) *

no pa sm tle pr vs...osnovni model mazde ce nima klime je sam za doplačat..naslednji model te tudi brez klime...šele pri modelu tx se v brošuri pojavi samodejna klima ...noro čist...

čeprou avto v izvedbi sport zgleda super in vožnja z njo je nepozabna počakam do naslednjega tedna za izračun in vse...
pa se slišimo..

mal mas narobe, ce in te imata klimo sam ni avtomatska
jures
(YavarYe X6V6 @ 28 Jul 2009, 08:52) *

Pa ne moreš met avta brez kime, razen če ga uporabljaš samo na kredarci. dry.gif

Tud tam jo rabis da se ti pri gretju, v megli, in snegu ne rosijo sipe.........
jernic
(Grega_ @ 28 Apr 2009, 14:11) *

Verjetno hotel opremo kot jo je imel v golfu 2. Nič elektronke ipd. Pa za SDI (Samo Da Ide) se je šlo, tako da...

Tako je

Jaz bi rekel moder mož,
ki ve kaj je bistvo avtomobila in mu ,za razliko od 90%
ostalih potrošniško zaslepljenih uporabnikov,
pišuke ,zvončki in božične lučke s katerimi so
avtomobili dandanes zatrpani,
NIČ ne pomenijo..

In ve, da so lahko vzrok nepotrebnih težav.

Tud jaz sem tak kmet ,ker mi je moja mx5 prav zato všeč ,
ker ima šipe na vinto, nima trip comp, abs,dsc, dcs,cds ,sdc, žblj..
skratka cele abecede kratic nepotrebnih elektronskih gadgetov
,nima klime, streha se na roke premika,
nič ni AUTO-matic trotel ziher.

Če bi bil še motor na fergazer in brez katalizatorja ,bi bil pa sploh srečen.

Ima pa naknadno vgrajeno daljinsko zaklepanje ,res... blush.gif

Ampak ta mi pa res prav pride,sicer bi se moral nizko sklanjat za vrata odklepat..
Le merim meter90 ,pa mi je nizko ključavnica.. tongue.gif

YavarYe X6V6
Ja ampak tega SDi je dubu za tolk dnara kot je ena Mazda 3 z klimo in komplet elektriko, kje je prišparal ? confused0059.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.