Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda 3 servis??
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
stan1
Lp!

Pred kratkim sem postal lastnik mazde3, 1.6 TE. Zaenkrat vse štima. Me pa zanima kako je s "predprvim" servisom, to pomeni na recimo 2-5k kilometrov, ko naj bi zamenjali olje in podobno zaradi opilkov in ostalih stvari. Ste peljali na servis ali ne? Ker če pokličem na servis bojo jasno rekli, da pripelji.
Hvala...
LabiGT
Priporocam ti da gres...sam za olje bos placal.
Ampak nekje po 1000km , ne cakat 2000 al pa 5000.
Ce te zanima strokovno zakaj bi sel bom tud odgovoril (zdaj se mi ne da trenutno) smile.gif

aja, dobrodosel wink.gif
KAALman
riskiraš, pa daš tistih 15-20 jurjev, narobe ne more nič biti.. smile.gif
plačal boš pač olje, pa nekaj dela, pa filter verjetno...

jaz sem npr. vozil svojega cliota pri 2500km

lela_111
Ma pelji!!!!!!
Zakaj pa ne bi pelal?!

Ce bi mel fiata bi ti rekla, da je cist vseeno al ga peleš al ne...... ma za ta avto dej skrbet no !
M-3
Sem tudi lastnik mazde 3 in na prvem servisu na 1000 km nisem dal menjati olje in filter.Drugače je pa prvi servis na 1000 km brezplačen edino če daš menjat olje in filter ,ti računajo material brez dela.Olje pa nisem dal menjat ,ker to ni moj prvi avto.Imel sem prej tri nove Honde in tudi prva daljnega leta 97 je imela prvo menjavo olja na 10000 km.Dvomim da sedaj delajo slabše motorje.Pač nekje treba nekaj zaslužit.
KAALman
QUOTE (M-3 @ Mar 15 2005, 14:46)
Pač nekje treba nekaj zaslužit.

nekaj resnice je na tem... biggrin.gif

ampak, če da nekdo čez 3 milijone za avto, potem načeloma prvi servis (čeprav mogoče nepotreben) ni neki ultra strošek smile.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.