Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Znak Mazda (nov)
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
mimixtz
...bi rad imel.
Ker bom v kratkem dal prebarvati prednjo havbo, bi rad dal gor nov znak, in sicer tega aktualnega.
Rad bi, da bi bil velik nekje 4 x 3 cm. Katere Mazde imajo tak znak, kakršnega želim?
Če ima kdo kaj takega doma, se seveda toplo priporočam. V skrajni fazi bom novega naročil, sej tak hudič pa ne more bit, za BMW pride okol 4-5 jurjev, recimo da je to tudi tam nekje.
Gre se mi bolj za to, da bom vedel, od katerega avta znak točno naročit, lahko je tudi iz zadka, notranjosti,...

lp
DonFilipo
Ni problema, ti sam pojdi enemu izmed uporabnikov tega foruma v garazo pa si dol trgaj kolk hoces smile.gif

jst nimam, sorry
KAALman
za na havbo j enajblje novega naročit, mxe letnik 97-98 so že mele flying M smile.gif
konc koncev pa, saj boš prebarval, daj lukne dol zašvasat.. pa bo smile.gif
si lahko potem diskretno napis MAZDA (ki ga maš na zadku) naprej v mrežico not narediš wink.gif

itak jpa je meni avto lepši brez napisov in oznak biggrin.gif
mimixtz
No saj tako verjetno tudi bo. Najprej brez, potem pa mogoče kaj, in če že kaj, bo prolepljeno, da se lahko potem dol dobi.
Tista z diskretnim napisom na mrežici mi je pa všeč. Ti si pravi stilist, Kaalman. biggrin.gif
mimixtz

Pri stylingu nasploh sem zagovornik diskretnosti. Sem imel že bivšega golfa tako spedenanega, zdaj bo tudi ta. Tudi stranski žmigavci bojo šli na temno, pa zadnji del luči (kjer so žmigavci, ker oranžna na črno ni preveč lepo).
Hmmm, že vidim, da bi moral dati tole pod ''Styling''. Če ima kdo od šefov voljo in čas, potem kar... rolleyes.gif
KAALman
tisto oranžno res lahko samo na rdeče popraviš smile.gif ampak jaz nisem zaradi gospodov v modrem biggrin.gif

stranske žmigavce pa si najdi nekje bele od mazde 6 (ali pa mazde3)
in boš mel na sprednji strani avta vsa svetila v belem wink.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.