Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Zadnje Bremze
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
torstorm
Ima kdo kakšno sliko od mazde 323F,323C,... tam kjer se zajla ročne bremze odzadi priključi pri bobnu.Zanima me ker sta tam dve vzmeti, ena je da ko spustiš ročno potegne nazaj, druga vzmet pa je na nekem štiftu, ni nikamor povezana in ne vem čemu sploh služi, mislim da je brezveze tam.Ker mi ročna zelo slabo prime (menjal zavorne čeljusti zadaj za nove), sklepam če bi tam kaj manjkalo mogoče.

Rabim res nujno.Lahko kdo ki ima ta avto to poslika?
Sliko bi rabil od zunaj od znotranje strani pri bobnu kjer se priključi zajla.

Lp
torstorm
nobeden nima nič slik? sad.gif sad.gif sad.gif
Marko_mx-3
QUOTE (torstorm @ Mar 20 2005, 19:40)
nobeden nima nič slik? sad.gif sad.gif sad.gif

Če je kaj podoben MX-3 lahko probam slikat?
torstorm
ja verjetno je to na vseh isto
.ti slikaj da vidim če je vsaj podobno in kaj bi naj tam prišlo približno.Slike pa če boš dal gor jih lahko pustiš v veliki resoluciji da bom lepše videl.

Lp
Marko_mx-3
Se opravičujem ker je toliko časa trajal sam prej ni bilo časa.

torstorm
najlepša hvala za sliko.Zanima pa me še ker se na sliki ne vidi lepo, ali je tu ki sem označil z zeleno puščico pri tej vzmeti kaj priključeno zraven kaka zajla vzvod, ne vem za kaj je to.
user posted image
Marko_mx-3
Imam še dve sliki ki jih takrat nisem mogu prenest (dial up modem in učinki radijskega odajnika RTV in zato po 19. ne morem več na net).

Marko_mx-3
pa še ta
torstorm
tnx. Vidim da tudi ti nimaš tu nič gor priklopljeno in da ta vzmet nima nobene funkcije(ta ki se ne sveti in je navpično).Me prav zanima zakaj so to sploh naredli zraven.
Kako pa tebi ročna prime, če jo zategneš močno ti blokirajo zadnja kolesa.... ?
Marko_mx-3
Te bobni niso od moje mx3 ampak so od ene razbite, jaz mam diske zadi.

LP!

Marko
torstorm
od katere pa si vzel diske, ker 1.6 ni imela odzadi diskov.
Bremze pa sem končno zrihtal, nisem vedel več kaj naj delam, pa sem probaval in ugotovil na koncu da zajlo sem do konca odpustil jo potegnil nazaj in pritisnil nekajkrat bremzo za nogo, da se je vzvod za ročno naštelal.Zdaj pa prime kot mora.Problem je bil v tem da se ni naštelalo dovolj da bi lovilo.

Jaz sem mislil dati odzadi tudi diske, od 323f gt,samo nikjer ne najdem nobene razbite na kakem odpadu.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.