Pozdravljeni vsi skupaj.
Že takoj se vam opravičujem, ker nisem lastnik Mazde (jo pa vozi oče in je zelo zadovoljen

) in sem se registriral izključno zaradi tega topica in sicer kar se tiče g.Hanzija Tassija.
Namreč prav tako kot je hotel uporabnika dekss-a "opehariti" je nažalost opeharil mene!
Zgodba je dolga, par povzetkov, na avtu so mi tresle zavore, ker večino popravil na avtu naredim sam sem se lotil tudi tega postopka odpravljanja napake, žal po 500 € in nič koliko ur sem obupal in zaprosil za pomoč na lokalnem forumu, kjer se mi prijazno v pomoč ponudi ravno Hanzi Tassi z njegovim zavornim servisom. Po dogovoru pripeljem avto k njem, prvo kar me je presennetilo je to da ta človek sploh nima delavnice ampak kovinski kontejner, pa dobro nima veze to z zgodbo. Po korektnem sprejemu sva bila dogovorjena da me obvesti o strošku popravila. Kliče me naslednji dan in mi pove, da je potrebno pomenjati ves zavorni sistem (diski, ploščice, zav. tekočina,....) cena 435 €!!!!!
Za poseg sem se odločil iz razloga, ker letno delam 40-50k km in nočem reskirat življenja zaradi slabih zavor. Avto je bil popravljen v 6 urah, po prevzemu mu plačam se odpeljem nakar mi po 14 dneh in prevoženih 1000 kilometrih diski začnejo ponovno tresti (stara zgodba, samo, da me je tokrat poseg prišel skoraj mojo plačo!)
Bil sem pri njemu !!!3×!!! na reklamaciji govoril je da je dal kompleten zavorni sistem testirat na inšt. Jožefa Štefana in še kar nalagal, da je z mojimi diski vse v redu in da je napaka zaradi zračnosti podvozja, kljub temu, da sva bila dogovorjena, da se avto popravlja pod IZKLJUČNIM pogojem, da do tresenja zavor ne bo več prihajalo in da so izključno zavorni elementi krivi za tresenje pedlake in volana (zavor).
No po letu in pol sva z drugim mehanikom >(uradni serviser) končno odkrila napako in sicer kriva so bila lita platišča (stara 10 let) in napačni vijaki za ta lita platišča, ki so dopuščala "dihanje" diska zaradi temp. sprememb v materialu in posledičnega krivljenja zav. diskov.
Tako da vas opozarjam iz lastnih izkušenj, da se tega človeka ognite v največjem možnem krogu. Hanzi Tassi govori vedno v množini, čeprav dela sam, prijavljen je na večini avto forumih, kjer prijazno prodaja svoje nasvete, vendar ne nasedajte mu, saj ko boste enkrat v njegovi "delavnici" prišli BREZPLAČNO preverit ECU oz. resetirat ECU, vam bo iz diagnostike razbral vsaj en del, ki ga je potrebno zamenjati in spet se prijazno ponudi za zamenjavo, kaj sledite verjetno veste... In ja tudi uporabnik Miska je on na Mazdinem forumu, na drgih forumih pa uporablja zelo podobne nicke, kot so: zavorni servis, Tassi,....
Poznam pa tudi veliko ljudi, ki so šli k njemu in jih je poskušal opehariti, tako kot je poskušal tebe dekss in kot mene je, saj o vračilu denarja ni hotel niti slišati.
Aja naj povem še to da za storitev, ki sem jo pri njem plačal 435€, bi na pooblaščenem servisu plačal samo 320€ in to z originalnimi deli in strokovno vgradnjo ne pa njegovo HonkKong robo, kar so kasneje ugotovili na pooblaščenem servisu.
Upam, da boste ta post pustili, saj bi rad, da čim več ljudi zve kakšen nepošten človek je on in kaj se zgodi če človeku vrjameš na besedo...
Hvala in LP