Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Zimskoletne pnevmatike
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
boskopetek
Kupim nove ali malo rabljene zimskoletne pnevmatike za mazdo6 sport kombi dimenzije 205 55 R16
lahko so tudi širine 195. Ali če kdo ve za kašno ugodno ponudbo novih ali rabljenih pnevmatik, teh dimenzij.
Lp.
Boss
Oprosti ker ti svinjam temo ampak celoletne pnevmatike so zelo slaba izbira. Švoh poleti in še bolj zanič pozimi. Da ne boš na koncu razočaran al ap da boš zaradi gum kakšen graben preril. sad.gif

Raje dva kompleta - dobre letne za poleti in dobre zimske za pozimi wink.gif
Don
Podpis!
YavarYe X6V6
Najbol boš prišparal če boš bossa poslušal.
Pri nobenih gumah ne boš tolk prišparal, kort te bo stalo popravilo avta ki bo šel v graben.
adormi11
Jaz nisem nikoli razmišljal da bi mel celoletne gume. Zamisli, da ti otrok na cesto nepričakovano skoči, ti pa maš neko čunga-lunga gumo, pa poveš "ups, preveč sem šparal"
Odločitev je seveda tvoja, ampak razmisli, kaj rabiš za svoj stil vožnje.
David
Če te zanima imam jaz komplet zimskih gum na jeklenih platiščih dimenzije 195/65 - 15....

LP David
Grega_
Tako je, na gumah ni za šparat, letos me bo spet po žepu udarlo whatever.gif btw....kupujem alu16 col za zimake, najraje original od Mazde, če kdo prodaja...naj javi happy0158.gif , na GTA baje 15tke ne grejo, pa tudi v homolomo niso vpisane.

Drugače pa če kupuješ rabljene, poglej tukaj:

http://www.rabljene-gume.si/
iceman22
ja js tudi kupujem feltne in gume zimske za novo 6.naj se javi.
cRaZY
(iceman22 @ 16 Sep 2009, 11:18) *

Lahko bi izvedli kaksno skupno akcijo za nakup zimskih gum in platisc... verjetno bi prislo ceneje:)
Boss
QUOTE(iceman22 @ 16 Sep 2009, 11:18) *

Lahko te razveselim s podatkom, da grejo lepo gor 16" feltne od recimo stare šestke sam dokupit moraš še senzorje za tlak v gumah.
boskopetek
(David @ 16 Sep 2009, 07:39) *

Če te zanima imam jaz komplet zimskih gum na jeklenih platiščih dimenzije 195/65 - 15....
LP David

Hja bi me ...sam če maš 15" ne pride v poštev.
boskopetek
(Grega_ @ 16 Sep 2009, 07:50) *

Tako je, na gumah ni za šparat, letos me bo spet po žepu udarlo whatever.gif btw....kupujem alu16 col za zimake, najraje original od Mazde, če kdo prodaja...naj javi happy0158.gif , na GTA baje 15tke ne grejo, pa tudi v homolomo niso vpisane.

Drugače pa če kupuješ rabljene, poglej tukaj:

http://www.rabljene-gume.si/

No ja sm kliknu na tale naslov pa ni švoh tole... tak da je it za pogledat!
Drgač bom pa najbrš res uzel kar zimske pnevmatike, letne tako še imam za eno ali mogoč dve sezoni, pirellijeve ki niso tok švoh, zimske pa še nevem ktere bi dal gor, ampak se bom zapelu u Lj. tole pogledat pa da vidim. Nove pnevmatike so cenovno zlo ugodne kot sm vidu sam kašnega proizvajalca so kaj...to bo pa treba še pogledat ...
Drgač se pa strinjam ja sej js sm drgač tut takega mnenjada pri gumah ni za šparat!
Lp.
grasales
Pozdravljeni!

Jaz mam še ene original od trojke za prodat (16"), če koga zanima.

lp, Aleš.

Boss
QUOTE(grasales @ 18 Sep 2009, 10:40) *

Pozdravljeni!
Jaz mam še ene original od trojke za prodat (16"), če koga zanima.
lp, Aleš.

original zimske? z0tdntknw.gif
Grega_
(Boss @ 18 Sep 2009, 13:36) *

verjetno platišča....vsaj tako jest razumem, čeprav res da je govora o pnevmatikah, za zimske pa mislim da jih niso gor dajali razen če jih je posebej nabavil. Original so bile pa letne Bridgestone.
grasales
(Boss @ 18 Sep 2009, 13:36) *

grega prav razume. O felnah govorim... My bad za nedefiniranje biggrin.gif. Ker pa vidim, da je kar nekaj zanimanja za njih jih danes poslikam, pa dam oglas na bolho.... ene 3-4 dni počakam, pa si jih najboljši ponudnik odpelje.

lp, Aleš.

.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.