(madmax @ 9 Oct 2009, 22:58)

No pa mi povej kako te "nateguje" npr. policija

ali pa recimo Lidl?

Glej, dolga zgodba, sploh bom pa hitro off topic. Ampak dajmo, če že tako fehtarite:
Vsak dan te nategne država, če razčlenim:
durs, če ta ustavnova ni legaliziran ropar, potem sem lahko avtobus. Poberejo nam več kot polovico vsega kar ustvarimo. Nekje sem pobral, da od eventuelnih 50.000 bruto letno, poberejo skoraj 25000. Bog ne daj, da delaš kaj dodatnega v smislu ustvarjanja. Če to prodajaš preko avtorske agencije (delaš kakšne projekte, pišeš članke ali karkoli podobnega), ti pokradejo 38%, kje so časi ko so se kmetje puntali ko so jim pobirali desetino?
vlada, tet pajaci itak škoda da obstajajo, saj ne počnejo drugega kot zapravljajo, kar jim je DURS nakradel in vsako leto jim vedno več manjka. Poleg tega samo čakajo da pokimajo in pokleknejo bodisi pred Hrvati, bodisi pred evropo
policija, res so ob pravem pristopu tolerantni a v večini primerov se spravljajo na reveže ki naredijo minimalen prekršek. Nad razne črne velike limuzine z zatemnjenimi šipami se niti pod razno ne upajo sprevit da ne govorim na kravatarski kriminal. Jebat družinskega človeka ki je pripeljal 10 km/h preveč so pa seveda več kot sposobni
zdravstvo. mislem da je dovolj napisal Jures, k dohtarju se splača samo z nogami naprej za vse ostalo boš čakal, da boš črn.
..
..
.....
......
potem te nategne še SPAR, Mercator, Lidl, Hofer, Tuš, malo poglejte kolk so se stvari podražile odkar smo v velecenjeni evropi, kjer naj bi se cedili med in mleko in se vsi vozili v novih A8. Odkar smo se poslovili od roko nasrce daleč najlepšega denarja, slovenskega tolarja, sem lahko takoj helikopter, če ni futer in ostalo so sranje dražje vsaj za 60%, da ne govorim kako je padla kvaliteta izdelkov na policah in da ne govorim, kako se načrtno uničuje vse, kar je slovenskega (Peko, Kras, Lisca, pa cel kup ostalih slovenskih firm v ukradeni lasti raznih Modrookih županov, Bavčarjev, Šrotov, Valantov in ostalih nebodijihtrebajev, ki imajo ogromne zasluge za situacijo, v kateri smo) Še to: nikoli se noben ne vpraša ali kupiti poslovnega mercedesa za 100.000€ a ko je treba delavce puščati na robu lakote, je pa vse ok.
pa Petrol, Pa MOL, Pa Agip, pa OMV, spomnim se časov, ko sem za liter bencina plačal 52 SIT, danes plačujem preko 250SIT
Pa še ena točka : a se je komu morda razen kravatarskim tajkunčkom dvignila plača za 60%? Govorim za enako delo pod enakimi pogoji, če ste vmes diplomirali in menjali šiht to ne velja.
seveda ne smemo pozabiti na šefa, ok tukaj je lahko vse BP, lahko imate pa smolo in ste dnevmo podvrženi nevzdržnemu mobingu.
Ja kot je nekdo omenil, seveda smo žrtve sistematskega in načrtnega nategovanja in izčrpavanja ne vem kakšne elitne skupine. Res čudi me, da veselo blejamo v svoji ogradi in ne naredimo ničesar, čeprav v slogi je moč in vsi na cestah bi dosegli vse. Ampak to se jasno da, ne bo zgodilo.
bi še?