Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: Mazda 323F 1.5 BJ
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
x-layer
Torej prodajam svojo F-ko, zaradi nakupa družinskega avtomobila w00t.gif

Link

Lp, Iztok.
Deeyan
če bi mel dnar bi bil zlo zaintereseran, ker zgleda res full dober
x-layer
Žal ni pretiranega interesa. Tako da sem malo spustil ceno:

LINK
PeW
kje si kupil teve pragove pa podaljške?? Jih prodaš posebej?
x-layer
Ne, ne prodam jih posebej. Kje so bili kupljeni pa nevem, ker sem takšen avto že kupil.
JozaGulikoza
@Pew - lahko ti dam cifro za majstra, ki ti dela po meri tovrstsne zadevce! party0024.gif happy0158.gif
Deeyan
(JozaGulikoza @ 11 Dec 2009, 07:28) *

@Pew - lahko ti dam cifro za majstra, ki ti dela po meri tovrstsne zadevce! party0024.gif happy0158.gif

kolk pa to kej stane?
JozaGulikoza
Tale spodnji prednji podaljšek mogoče ene 70 al pa 80 EUR, pragovi pa tut tm nekje, vsekakor pod 100, govorim material, pa brez montaže! Vsote so cca. kar pomen, da je treba unga majstra poklicat, ampak mi je že velik delal zadev, tko da kr vem kok nanese! party0024.gif happy0158.gif
Deeyan
(JozaGulikoza @ 11 Dec 2009, 10:18) *

Tale spodnji prednji podaljšek mogoče ene 70 al pa 80 EUR, pragovi pa tut tm nekje, vsekakor pod 100, govorim material, pa brez montaže! Vsote so cca. kar pomen, da je treba unga majstra poklicat, ampak mi je že velik delal zadev, tko da kr vem kok nanese! party0024.gif happy0158.gif

kolk približn bi pa nanesla predelava celega odbijača? Pa prosu bi, če mi lohk pošlješ njegovo cifro na ZS smile.gif
JozaGulikoza
ZS poslan (matr se počutm kt agent, ki maherju biznis rihta)! happy0158.gif happy0195.gif
PeW
Kolk približno pa pridejo taki pragovi pa podaljški? Bi lepo prosil za številko onga majstra?
x-layer
Avto je bil danes prodan happy0158.gif , tako da prosim kakšnega moderatorja, da tole temo izbriše ali pa zaklene.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.