Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
group buy?
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
enej_46
no, za mojo rožico bi moral kupiti novo streho, zanima me če je še kdo interesent za tole:
http://cgi.ebay.co.uk/Mazda-MX5-Eunos-Road...=item518a65e87e
pa da bi skupaj naročili, mogoče nam bo dal še kaj popusta.. to je PVC streha, trenutno imam tako, je pa že 7leto na avtu.
če ne pa je tudi platnena streha:
http://cgi.ebay.co.uk/Mazda-MX5-MK1-Miata-...=item19b46c90f5
je pa precej težja od pvc.
do druge sezone bi se mogli organizirat interesenti:P
en majhen problem pa je, da jaz nimam paypala, oz. kreditne kartice :/
stepski volk
Meni so jo pred nekaj leti zrezali na dvorišču in sem potem namesti te plastificirane,kao naročil pri nekom ki se ukvarja s cabrioleti v Šenčurju in mi je zrihtal to drugo varianto ki jo imajo npr: bmw,audi in zadaj stekleno šipo,to sem sicer imel že prej in tudi dlje ti bo zdržala saj plastična šipa dokaj hitro lahko spoka.
Dal sem pa takrat cca 1000€?!? Bila je pa cenejša kakor plastificirana... Pa ta druga streha je potrebna večjega vzdrževanja,razni spreji in s čim in kako jo pereš da ne spraviš dol zaščitni sloj ki odbija vodo in take stvari...
Jero
Bi se blo tle tudi za pozanimat, nekje sem enkrat še cene najdu, sam se ne spomnm več kje. Pa kar sem bral na miata.net je folk zlo zadovoljen z njihovimi produkti.

Robbins

p.s. zakaj pa nebi s steklenim oknom vzel?
enej_46
no meni je prva varjanta zakon, pvc mam zdej in je kul. vzel pa bi s plastičnim oknom, ker za steklenega nimam placa, tako da...
enej_46
no jaz bom do konc tedna naročil tole streho:
http://cgi.ebay.co.uk/Mazda-MX5-Eunos-Road...=item19b9f74981

če bo še kdo naročil naj me PM jne da se zmenimo..pa si delimo poštnino. smile.gif
Jero
ne pozabi na rain rail, ki se pri demontaži stare baje rad razleti, in pa zajle, da bo lepo napeta.
JozaGulikoza
Tista strehca s polivinilastim okenčkom se zelo hitro omenjeni okenček totalno "zgrbanči" in nič kej fajn ni pol za videt! dry.gif

me pa sicer zanima, če kdo uporablja, ko imajo neke varjante tut zadrgo, da zadi samo "okno" odpreš, pa je pol kot neke vrste šibedah, ampak zadaj tongue.gif

na mojem avtu je bila zadrga total zarustana, pa raj pol nisem na silo vleku, sicer pa sumim, da je bila streha še prvotna, tovarniška! blush.gif
Jero
(JozaGulikoza @ 4 Mar 2010, 11:42) *

Tista strehca s polivinilastim okenčkom se zelo hitro omenjeni okenček totalno "zgrbanči" in nič kej fajn ni pol za videt! dry.gif

me pa sicer zanima, če kdo uporablja, ko imajo neke varjante tut zadrgo, da zadi samo "okno" odpreš, pa je pol kot neke vrste šibedah, ampak zadaj tongue.gif

na mojem avtu je bila zadrga total zarustana, pa raj pol nisem na silo vleku, sicer pa sumim, da je bila streha še prvotna, tovarniška! blush.gif

OEM nej bi ble z zadrgo ja.
jures
(JozaGulikoza @ 4 Mar 2010, 11:42) *

(If you do not unzip your window and fold it down when lowering the hood, It will crease the window and cause discolouration and eventually crack).

to mu piše
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.