Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
P: Mazda Xedos 6 2.0 V6
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
esko
Torej prodajam avto, xedos 6 2.0 V6, l94 z 195KKm prevoženih. Zadnji odbijač je poškodovan in nekaj rje je na avtu, cena: 1500€. Več po zs-u ali telefonu.

Mail: ehusnija@gmail.com
GSM: 040/293-099

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3326085&show=1
YavarYe X6V6
Tale avto mi je pa poznan, si ga ti kupil od enega model iz okolice železnikov ?
jures
(esko @ 3 Dec 2009, 00:24) *

Torej prodajam avto, xedos 6 2.0 V6, l94 z 195KKm prevoženih. Zadnji odbijač je poškodovan in nekaj rje je na avtu, cena: 1500€. Več po zs-u ali telefonu.

Junakinje se počasi umijako...
samo esko...
Če gre za menjavo, menjam za novejši avto z mojim doplačilom, npr. laguna l. 01-02 1.9-2.2 dci ali AR 156 l. 00-02 1.9 JTD.
confused0059.gif
Deeyan
(esko @ 3 Dec 2009, 00:24) *

če boš menju za Renaulta diesla se boš totalno nasral wink.gif
JozaGulikoza
Dejan, a si u prostem času jasnovidec? harhar.gif happy0195.gif

(dobr renoji ga znajo srat - mazde TUDI, ampak ni pa možno že vnaprej določit kaj se mu bo dogajal)! dry.gif
Boss
Verjetno je sam povzel tisto kar se je dogajal modelu, ki je šel iz Mazde na Laguno in zdaj zaradi nezadovoljstva spet nazaj na Mazdo.

Je pa res, da ni rečeno kaj se bo zgodilo ampak vseeno Laguna ni glih avto, da bi človek dal roko v ogenj glede kvalitete. z0tdntknw.gif
Deeyan
(JozaGulikoza @ 4 Dec 2009, 10:57) *

Dejan, a si u prostem času jasnovidec? harhar.gif happy0195.gif

(dobr renoji ga znajo srat - mazde TUDI, ampak ni pa možno že vnaprej določit kaj se mu bo dogajal)! dry.gif

Renaulti diesli ga znajo vsi srat, le zakaj so vsi tisti ki jih poznam nezadovoljni z njimi? whatever.gif
Boss
QUOTE(Deeyan @ 4 Dec 2009, 12:54) *

Renaulti diesli ga znajo vsi srat, le zakaj so vsi tisti ki jih poznam nezadovoljni z njimi? whatever.gif

Sam res ja neki Renault počne narobe. Zanimiva je informacija, da v kolikor ribne pumpa al pa motor in da je uporabnik tankal na OMV-ju, da Renault ne krije garancije, če jo avto še ima confused0059.gif Je kar nekaj primerov, ki bodo očitno končali na sodišču ampak med tem so pa lastniki brez avtomobilov.

Problem z OMV-jevo nafto je bil, ker je lepo Avstrijc za nas balkance kupu eno slabo nafto, ki jo nihče ni hotel ampak važen, da je bla pocen. Problem pa je v tem, da ima baje ta nafta slabše mazalne sposobnosti in se lahko zgodi, da ribne visokotlačna pumpa. In da je problem še večji tiste drobne kovinske opilke odnese v vbrizgalne šobe ter jih zamaši. Zadevo se ne da sčistit ampak samo zamenjat kar znese ohoho €€€€€

In ker se ne ve koliko opilkov je še v sistemu, je najboljš celo lajtungo menjat in spet €€€€€, kar pri povprečnem slabi dve leti starem avtu znese polovico cene tega avta.
YavarYe X6V6
Rešitev vsega tega, kupiš bencinarja in nima tega nepotrebnaga sranja, aka visoktalčna črpalka, šobe so pa komplet polovico ene šobe za navor.
x-layer
(YavarYe X6V6 @ 4 Dec 2009, 13:29) *

Rešitev vsega tega, kupiš bencinarja in nima tega nepotrebnaga sranja, aka visoktalčna črpalka, šobe so pa komplet polovico ene šobe za navor.

To je res, edino glede porabe nevem kako je kaj. Sicer sem se nekaj časa odločal med bencinom in dizlom, ampak sem na koncu ostal pri bencincu.
Deeyan
poglejte si ta prispeveg glede Renaultov, da nebote misl, da si kr neki zmišljujem

kliknte 24. gumb play (tadrugi zravn slike srebrnga Audija), pa si nastavte na približn 36:25 minut, link mate pa TUKI wink.gif
esko
@YavarYe X6V6: Kupil sem ga v okolici Škofija loke, semizdi da je bila vasica Sveti duh, ne vem se ne spomnim več dobro.

Kar se tiče moje menjave je bolj ideja kot končna odločitev, alfe so mi od nekdaj všeč lahko bi se reklo da so moja strast (tako kot je xedos, zato sem ga kupil), reno oz francoz pa ker bi rad udoben avto. Vozim se okrog 70km dnevno v službo po cesti skoraj taki kot gozdni.

Diesel se mi zdi logična izbira ker delam več kot 20KKm na leto, ampak sama poraba me ne moti toliko kot trdota avta, pač športno vzmetenje. Ni mi tuja ideja bencinarja s predelavo na plin.

Edini problem je ta, da avto kupujem na leasing, in zato imam izbiro omejeno. Šel sem probat nekaj avtomobilov, velikih, malih, svašta. Probal sem Punta grande in sem bil neverjetno navdušen. 1.3 MJTD s 75KM potegne ko zmešan, pravtako je prostoren, bolj kot sem pričakoval od malega avta (dodatni plus: osnovno + kasko zavarovanje z novimi tablicami in AO+ 550€, oni uredijo popust). Laguna je pa sanjski avto na videz, dobim avto z goro opreme, udoben, prostoren ter 06 letnik z okrog 120KKm za okrog 7000€. Pravtako poznam nekaj ljudi ki vozijo te avte, in se ne pritožujejo, sodelavec je naredil v treh letih 180Kkm in je do sedaj menjal le gume in sedaj ležaje kolesne. Tako da ne vem še kaj bom izbral.

Mogoče ni pravo mesto za vprašat, ampak, kako se kaj obnesejo mazdini dizli?
Deeyan
(esko @ 4 Dec 2009, 17:56) *

@YavarYe X6V6: Kupil sem ga v okolici Škofija loke, semizdi da je bila vasica Sveti duh, ne vem se ne spomnim več dobro.

Kar se tiče moje menjave je bolj ideja kot končna odločitev, alfe so mi od nekdaj všeč lahko bi se reklo da so moja strast (tako kot je xedos, zato sem ga kupil), reno oz francoz pa ker bi rad udoben avto. Vozim se okrog 70km dnevno v službo po cesti skoraj taki kot gozdni.

Diesel se mi zdi logična izbira ker delam več kot 20KKm na leto, ampak sama poraba me ne moti toliko kot trdota avta, pač športno vzmetenje. Ni mi tuja ideja bencinarja s predelavo na plin.

Edini problem je ta, da avto kupujem na leasing, in zato imam izbiro omejeno. Šel sem probat nekaj avtomobilov, velikih, malih, svašta. Probal sem Punta grande in sem bil neverjetno navdušen. 1.3 MJTD s 75KM potegne ko zmešan, pravtako je prostoren, bolj kot sem pričakoval od malega avta (dodatni plus: osnovno + kasko zavarovanje z novimi tablicami in AO+ 550€, oni uredijo popust). Laguna je pa sanjski avto na videz, dobim avto z goro opreme, udoben, prostoren ter 06 letnik z okrog 120KKm za okrog 7000€. Pravtako poznam nekaj ljudi ki vozijo te avte, in se ne pritožujejo, sodelavec je naredil v treh letih 180Kkm in je do sedaj menjal le gume in sedaj ležaje kolesne. Tako da ne vem še kaj bom izbral.

Mogoče ni pravo mesto za vprašat, ampak, kako se kaj obnesejo mazdini dizli?

Kaj pa kakšna Mazda 6?
YavarYe X6V6
(esko @ 4 Dec 2009, 17:56) *

Naredi še računico z rednimi servisi servisi in primerjaj navor(dizla) in bencin.

Sicer pa js naredim cca 24-30 kkm letno pa se vseeno ne odločim za dizla, je LPG-bencinar cnej.

(x-layer @ 4 Dec 2009, 14:43) *

To je res, edino glede porabe nevem kako je kaj. Sicer sem se nekaj časa odločal med bencinom in dizlom, ampak sem na koncu ostal pri bencincu.

In ti je sučajno kaj žal ?
esko
Nimam izkušenj z dizli, naj napiše kdo ki ima. Ali so kaki dodatni stoški pri rednem servisu ali kaj? Kar se pa tiče navora gre pa zvezdica definitivno k dizlu. Predelava na plin me pa stane okrog 1500-2000€.
JozaGulikoza
Mislim da bo plin kar nekaj cenej kokr 1500, pa ne govorim na pamet, pozanimaj se! party0024.gif
esko
Sem se že, 1500€ je za štiricilindraše nekaj stotakov dražje za šest. Za mojo mazdo se pomoje to ne splača, sem pa razmišljal da bi to v BIH naredil za okrog 400-500€, tukaj pa tehnični delal po ovinkih. Obstaja pa še eden problem, ni bencinskih servisov v bližini Novega mesta kateri tržijo plin. Jaz mislim da je najbližji petrol z plinom v Ivančni gorici.

Ampak je to manjši problem zaenkrat, kažejo se problemi pri financiranju, nisem več za nedoločen čas zaposlen.
lesko
(esko @ 5 Dec 2009, 20:59) *

Sem se že, 1500€ je za štiricilindraše nekaj stotakov dražje za šest. Za mojo mazdo se pomoje to ne splača, sem pa razmišljal da bi to v BIH naredil za okrog 400-500€, tukaj pa tehnični delal po ovinkih. Obstaja pa še eden problem, ni bencinskih servisov v bližini Novega mesta kateri tržijo plin. Jaz mislim da je najbližji petrol z plinom v Ivančni gorici.

Ampak je to manjši problem zaenkrat, kažejo se problemi pri financiranju, nisem več za nedoločen čas zaposlen.

v Novem mestu je Petrol v Bršljinu pa tudi na obeh črpalkah na AC STARINE imaš plin.
YavarYe X6V6
(esko @ 5 Dec 2009, 20:59) *

Majstr ne splača se ti dol hodit montirat, pri nas lahko dobiš tudi ceješe od 1500€ in prav tako sekvenčne siteme vbrizga, samo na pravi konce moraš vprašat, poleg imaš že všteto homolgacijo in dejansko avto samo pripelješ on odpelješ, nobenega dodatnega letanja.
JozaGulikoza
hm - jaz osebno bi si glih to da nisem več za nedoločen čas zaposlen, vzel kot dodaten argument, za takojšnje zmanjšanje stroškov, v tem primeru vgradnjno LPG instalacije party0024.gif happy0158.gif
mazdaman
Ja meni so za V6 ponudili 1600€ a je lahko kje še ceneje?

esko
Zgleda da se ne bo izšlo z novim avtom, posledično se avto ne prodaja več!
jures
(mazdaman @ 7 Dec 2009, 08:20) *

Ja meni so za V6 ponudili 1600€ a je lahko kje še ceneje?

se kakih 100-200 ceneje
JozaGulikoza
Majstr, LPG noter pa jebeš prodajo, pa vse Lagune in ostalo robo! tongue.gif
esko
Evo, avto se spet prodaja. Za forumaše do 20% popusta smile.gif . Več je napisano v linku spodaj.

Cena: 1000€
Kontakt: 040/293-099, ehusnija@gmail.com

LP
esko
Nisem naredil tehničnega, zato se sedaj avto prodaja za 500€. Plini niso vredu (katalizator).

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3704659&show=1
Deeyan
kolk približn pa stane katalizator?
YavarYe X6V6
(esko @ 20 Apr 2010, 17:18) *

Nisem naredil tehničnega, zato se sedaj avto prodaja za 500€. Plini niso vredu (katalizator).

Mogoče mam js enega viška, bom preveril jutri.
Boss
QUOTE(YavarYe X6V6 @ 20 Apr 2010, 22:05) *

Mogoče mam js enega viška, bom preveril jutri.

a misliš, da je katalizator? Kaj pa če ga lambda jebe?
YavarYe X6V6
(Boss @ 20 Apr 2010, 22:43) *

a misliš, da je katalizator? Kaj pa če ga lambda jebe?

Tud to ima celo obe, ker V motor ima dve.
Vse se da preverit.

Rcimo če motor nemirno laufa ko je topel na mestu je VELIKA verjetnost da je lambda, lahko pa je še bolj bedna fora, da pošča cev med merilcem pretoka zraka in loputo za plin, samo če je to potem tudi avto cuka ko speljuješ oziroma pri nizkih vrtljajih mu kar nekaj dogaja.
JozaGulikoza
(esko @ 20 Apr 2010, 17:18) *

Na tvojem mestu bi jaz malo veze uporabu na tehničnem, pa je stvar urejena! party0024.gif happy0158.gif
esko
Lani sem tehnični naredil brez problemov tako da sem šel tudi letos po ''pošteni poti'', tako da je že v sistemu avto in si ne upajo tega narediti zdaj.

Po moje je katalizator, ker se avto obnaša normalno, ni cukanja, nemirnega teka in podobno.
Sishi
(esko @ 21 Apr 2010, 10:49) *

...letos po ''pošteni poti'', tako da je že v sistemu avto in si ne upajo tega narediti zdaj.

To ni problem...
esko
Avto je prodan, ostala so še 17'' lita platišča brez gum, za 200€ če koga zanima, bom kasneje še slike dodal.
.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.