Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Smerniki
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
YavarYe X6V6
Včeraj sem se "malo" več zadrževal po naših cesta in sem opazoval vožnjo in nakzovanje smeri s semrniki, največ na avtocestah nekaj pa tudi po mestih in povem vam 90% folka ne uporablja smernikov, ali pa šele potem ko je ža vsakemu, ki vozi za njim, že jasno kaj bo naredil.Recimo na avtocesti ne vkljapljajo smernikov ob menjavi pasu, pri tem so najhujši ljubljančani in kranjčani(gledal sem znake na tablicah) so pa zelo redke izjeme, ki to vedno naredijo. So bili primeri, se peljem po prehitevalnemu pasu, pa mi model s bemfo lepo zapelje vem brez smernika, povrh tega pa niti ni pogledal če to lahko varno stori, ok si rečem lublančan, potem pa se še 2 km pelje po prehitevalnemu pasu in NE jebe, da je vozni popolnoma prazen(je pa bil daljši ovinek v levo), vozi pa 135 km/h in za mano se nabere kolona 5ih vozil, ki vsi blendajo ko zmešani, ok mu poblendam, seveda spet NE jebe, ok si rečem moto varijanta, desni smernik+vozni pas pa do podna in mimo.Seveda jaz v prekršku, samo če ne gr z lepa pa po desni wink.gif, smo model še VEDNo ne pokapira, da bi blo dobro da bi se umaknil.Potem so bili primeri, človek se pripelje do križišča, hoče zaviti levo in seveda, težko je premaknit levo ročko ob volanu, stoji pa sredi pasu, če bi vsaj vklopil smernik bi se vsi za njim lahko pravočasno postavili proti desnemu robu in šli mimo(sicer malo po bankini), tako pa mo lepo stali in čakali da je lahko zavil desno intakrat pa je po nekem čudežu vklopil smernik blink.gif .Vmes so bili tudi lastniki mazd, tako da znamka avta ni imela veliko vpliva.Tega je bilo včeraj preveč in me je razpizdilo, ker se večkrat vozim z motorjem in potem pa so raznorazne pizdarije, seveda pa vedno najebajo in krivi motoristi, saj ko si v avtu se da rešiti marsikaj na motorju pa ni več tako veliko možnosti. Pa ne zdej misliti, da sem nevem kakšen divjak al kakor kol, se z avtom vedno vozim hitreje po istih odsekih kot z motorjem.
Zanimivo bi bilo tudi, če bi policaji(ki pravtako ne uporabljajo smernikov ampak kr modre lučke), malo pokasirali za ne uporabo smernikov. laugh.gif
BrainLess
Dam ti popolnoma prav!
Saj v Mb ni nič kaj drugače!

Ampak......

Bol kot to me razp..... NEDELJSKI vozniki! (pa ne samo v nedeljo!)

Se zalepi na levi pas, omejitev recimo 70, on 60 +- par km/h, ti pa zadi ko trotl se trudiš (ker se ti ponavadi mudi - vsaj meni) prit mimo ampak imaš srečo, da ni desni pas prost!
Zakaj tam je podobna situacija!
Je pa še hujše, ko se za tak vozeči avtomobil postavita še kakšna dva ki se jima zdi to normalno, pol še pa poblendat nimaš komu al pa da bi zatrobil!
Se čudežno desni pas sprosti, prideš mimo, tisti na levem to vidi in začnr tišat na gas ko budalo ....... joooooooooj!!! mad.gif mad.gif mad.gif

Zakaj še pol v taknšni nervozi ne narediš kakšnega prekrška ali druge bedarije?
no ....... ponavadi jo

LabiGT
Mene pa ful moti da se je ves sneg stopil in ne bo vec smucanja sad.gif
YavarYe X6V6
QUOTE (LabiGT @ Apr 3 2005, 18:27)
Mene pa ful moti da se je ves sneg stopil in ne bo vec smucanja sad.gif

Bo bo in to v dobrem mesecu, osnova bo ista samo stanje drugačno. biggrin.gif
Boss
Pač pride tak dan, da vidiš čist vse oslarije, ki jih folk počne po cestah.

Ker delam cca 150km/dan bi lahko pisal romane o tem kaj počnejo ljudje po cestah je pa nekaj res, da so žmigavci v ljubljani prepovedani z odlokom mestne občine Ljubljana tako, da se ljudje včasih tudi kje drugje spozabijo... wink.gif

eye
Ja LOL na vse to, ja kdo ma pa dons še čas "žmigovce" dajat smile.gif

LP
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.