Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
usnje za 323f-ba prodam
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
DANDO
Prodam usnjene sedeže za 323f letnik 94-97,s tapetami...041 993 559, danijel.za e-mail nimam časa.
Nidhoggr 323f
Vaaa, tole pa res super zgleda, samo na mojo rdečo bi pasala črno-rdeča kombinacija tongue.gif Za kok se pa kaj prodajajo, oz za koliko si bili prodani? smile.gif
DANDO
ne da bi ti forsiral prodat svoje sedeže,ampak na rdečo bi super pasalo.to niso prevleke,to so sedeži po naročilu in odlična izvedba.cena 250 eur.
Deeyan
(Nidhoggr 323f @ 10 Dec 2009, 12:06) *

Vaaa, tole pa res super zgleda, samo na mojo rdečo bi pasala črno-rdeča kombinacija tongue.gif Za kok se pa kaj prodajajo, oz za koliko si bili prodani? smile.gif

A maš ti u mislih kej tajgale tongue.gif sicer je to od C-jke ampak dober biggrin.gif

DANDO
če koga res zanima, naj se mi javi, lahko tudi kompenziramo, če je kaj pametnega, enostavno poveda, mi ne pridejo v poštev, ker zaključujem z f-kami.imam tudi še tri motorje, ki jih prodam za simbolično ceno, pa še veliko ostalih delov.
Deeyan
(DANDO @ 12 Dec 2009, 09:17) *

če koga res zanima, naj se mi javi, lahko tudi kompenziramo, če je kaj pametnega, enostavno poveda, mi ne pridejo v poštev, ker zaključujem z f-kami.imam tudi še tri motorje, ki jih prodam za simbolično ceno, pa še veliko ostalih delov.

kake motorje, maš mogoče kako podvozje od GT-jke?
Mitja MX6&T
(Deeyan @ 12 Dec 2009, 10:39) *

kake motorje, maš mogoče kako podvozje od GT-jke?

jaz sem razdr mojo gt-ko če te zanima mam vse.
DANDO
Če je kdo zainteresiran lahko pošlje ponudbo na zs ali gsm 041 993 559, najboljšemu ponudniku v roku parih dni prodam sedeže, saj mi dejansko ne pridejo nič v poštev in je škoda,da so shranjeni v garaži.
DANDO
zadnja cena 180 eur-
DANDO
cena 150, ceneje ne gre-
DANDO
še vedno na prodaj
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.