Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
kaj še sploh ma kdo na tem forumu mazdo 323 F :D ? al že mate vsi noveee :S :D
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
...::Biba::...
kot sem prej napisala , če še se kdo ukvarja s tak starim avtom , naj mi piše prosim , me zanima par stvari.. za kake dele ipd... hvala smile.gif huh.gif
Mally
Js mam še 13 let staro Suzzy smile.gif pa zadi neki piše 323F...tko da predpostavlam, da je to to smile.gif

You are not alone, lalala smile.gif

Lep dan
JozaGulikoza
Moja draga ima belo 323 F, l. 1997, jz pa v kratkem pričakujem modro 323 F, l. 1998! party0024.gif tongue.gif
Nidhoggr 323f
rdeča 97 love0076.gif

PS: mam cev kup razbitih delov ohmy.gif za cele pa danda poklič wink.gif
pa zdaj keri izmed vas še ve za kake dele al pa kaj ? smile.gif

kolko bi me naj prišle fedre ? bi naj prišo amortizer v komletu s fedro 110 € ? sad.gif
Deeyan
(...::Biba::... @ 15 Dec 2009, 12:24) *

kolko bi me naj prišle fedre ? bi naj prišo amortizer v komletu s fedro 110 € ? sad.gif

Gewinde za 550€ gor pa mir tongue.gif
Mally
Za rabljene dele kontaktiraj Dandota!

...no...vzmetnoco kupi pa kr novo smile.gif, da bo lepše ležat. Kje bi pa to najdla, pa bodo povedal drugi. Še tega nisem rabil menjavat.

LP
uklopko
Jaz sem da moje obnovit 180€ sem plačal,2 leti garancije+ stršani za 10%

Fedrov ne rabiš menjat-razen če ga želiš znižat,in pa odpravit nagibanje v ovinkih!(če daš druge fedre gor obvezno treba naredit avto optiko)!!

lp
Za rabljene dele pa morajo bit vsaj za 40% cenej kot novi del!( Drgač se ti skor ne splača kupovat ker pač rabljena roba nima garancije)
BOBI
(...::Biba::... @ 15 Dec 2009, 12:24) *

zakaj bi pa menjavala fedre to se menja samo ce se zlomi kar pa je redkost amortizeri so pa okrog 50 eur komad za zadnje mam pa zadnje na zalogi ce rabis 40 eurov za oba lahko pa z montazo samo ti rajsi povej kaj se sploh dogaja z avtom si bla na testiranju amortizerjev da ves da je v okvari ali kaki so simptomi
JozaGulikoza
Biba, o kateri generaciji F je pa sploh govora, to nis nič povedala (poznamo 3 različne serije)! tongue.gif
bleki
(JozaGulikoza @ 16 Dec 2009, 07:43) *

Biba, o kateri generaciji F je pa sploh govora, to nis nič povedala (poznamo 3 različne serije)! tongue.gif

js mislm da sm glih eno tako debato zadnjic odprl, drgac pa 323f bg smile.gif "pop up wink"
uklopko
Bom kr js si drznil namesto nje povedat!!

Gre za mazdo 323F serije BA

lp
JozaGulikoza
No sej ti pa po cesti niso ne vem kako redki, al pa označeni za muzejske eksponate! tongue.gif
hehe biggrin.gif no hvala vseeno , je že " vse " menjano... drugač pa... fedre - ni potrebno menjat biggrin.gif ? tongue.gif 3 zavoji fedre so bli zlomljeni smile.gif tak da biggrin.gif ... a optiko ? hah... no dobro da vem smile.gif hvala smile.gif
Grega_
Fedre si imela zlomljene??? kaj si pa počela z avtom?? se je guncal preveč? happy0195.gif ...no če je to res bilo potem je to lahko zelo nevarno.

Ja, po vsaki menjavi amortizerjev oz. fedrov se mora na avtu naresti optika. Da poravnajo kolesa in da ti jih nebi požiralo po robovih.
Deeyan
(...::Biba::... @ 17 Dec 2009, 10:17) *

hehe biggrin.gif no hvala vseeno , je že " vse " menjano... drugač pa... fedre - ni potrebno menjat biggrin.gif ? tongue.gif 3 zavoji fedre so bli zlomljeni smile.gif tak da biggrin.gif ... a optiko ? hah... no dobro da vem smile.gif hvala smile.gif

a pol si le dobila tut blatnik? smile.gif
(Deeyan @ 17 Dec 2009, 11:04) *

a pol si le dobila tut blatnik? smile.gif

blatnik ? nop biggrin.gif pleh pa to pride menjano pa enkrat drugo leto smile.gif smile.gif

(Grega_ @ 17 Dec 2009, 10:30) *

Fedre si imela zlomljene??? kaj si pa počela z avtom?? se je guncal preveč? happy0195.gif ...no če je to res bilo potem je to lahko zelo nevarno.

Ja, po vsaki menjavi amortizerjev oz. fedrov se mora na avtu naresti optika. Da poravnajo kolesa in da ti jih nebi požiralo po robovih.

heh smile.gif nič takega nisem počela nooo biggrin.gif avto je za vozit biggrin.gif ...... bleh.gif
drugač pa sem kupla rabljen avto.. tako da .... malo razuma no biggrin.gif

aha... ja super no... hvala smile.gif
mazdaman
Ja to se dogaja na Mazdah jaz sem že na dveh moral zamenjat vzmeti zaradi tega ker je kaki ovoj počil.

ena je bila 323F Bg druga pa X6V6
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.