Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Za Vuk-a
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
komar
Halooo, a se midva mogoče praktično vsako jutro okrog 6.45 srečava na Lackovi cesti (relacija Pekre-Maribor)?

Pa en lep Mazdazdrav, Tomi cool.gif
whatever.gif whatever.gif whatever.gif
vuk
Čisto možno...jaz se ob točno takem času vozim mimo Limbuša,Peker do Maribora v službo...vem,da sem večkrat zasledil takšno 6ko kot maš ti...drugič poblendaj,da vem kateri si biggrin.gif
lp vuk
komar
Potem pa je to to-težko, da bi bil negdo drug z enakim avtom (temna alu platišča, stekla,...)...
Jutri ne bom blendal, ker sem službeno v LJ.
Pojutrišnjem pa ziher!
Bo treba na kako kavico zjutraj skočit (piva pa ne pijem-hmmmm).

By, Tomi z0tdntknw.gif

Mimogrede, ura na sistemu je malo narobe?! whatever.gif
vuk
Ni enakega avta biggrin.gif ...feltne so custom painted wink.gif ...iz katere smeri se pa ti pripelješ;nasproti mene ali...??
Kakšna kavica pa bp...??
Bosti
QUOTE (komar @ Apr 5 2005, 07:20)
Mimogrede, ura na sistemu je malo narobe?! whatever.gif

Poglej v Kontrolni center / Board settings, tam imaš na vrhu časovni pas, ki mora biti pravilen (GMT +1) in opcija Is daylight savings time in effect? neobkljukana. Pol bi moralo delat.
komar
Se pripeljem po Kardeljevi pa desno proti Pekram - torej tebi naproti.
Ja, tvoj avto takoj v "oči pade". smile.gif
komar
Hvala, Virage-že špila! z0tdntknw.gif biggrin.gif
DonFilipo
jst se tud tam vsak dan pelem, ampak tok hitr mimo grem da me sploh ne opazite. ko je guzva, pa glejte gor, vkljucim "Mazda-Flight mode ON!" smile.gif
komar
Hmmm, nisem vedel, da se vsak dan vozim na relaciji Rijeka-Ljubljana!
blink.gif blink.gif blink.gif tongue.gif
YavarYe X6V6
Vsak da izvemo kaj novega. biggrin.gif rolleyes.gif blink.gif
MalaMazda
QUOTE (YavarYe X6V6 @ Apr 5 2005, 10:33)
Vsak da izvemo kaj novega. biggrin.gif  rolleyes.gif  blink.gif

...ja ja ...vedno izvemo kaj novega smile.gif bom zato še jaz kar tukaj dodala huh.gif tudi jaz srečujem pred Difom v Ljubljani eno mazdo s foruma rolleyes.gif
Bosti
QUOTE (MalaMazda @ Apr 5 2005, 15:06)
...ja ja ...vedno izvemo kaj novega smile.gif bom zato še jaz kar tukaj dodala huh.gif tudi jaz srečujem pred Difom v Ljubljani eno mazdo s foruma rolleyes.gif

Hmmmmmmm biggrin.gif

Ob petkih? To sem potem kar jaz verjetno. tongue.gif Hodiš na DIF ali mogoče treniraš v Sportclubu? z0tdntknw.gif
MalaMazda
QUOTE (Virage @ Apr 5 2005, 15:49)
Hmmmmmmm  biggrin.gif

Ob petkih?  To sem potem kar jaz verjetno.  tongue.gif  Hodiš na DIF ali mogoče treniraš v Sportclubu?  z0tdntknw.gif

...jp smile.gif ...to drugo zganjam biggrin.gif
komar
Juhu, danes sem kupil zadnji spojler.
Prodala pa mi ga je ena zelo prijazna deklica v AS Skornšek (pravzaprav sta bili kar dve deklici).
Hvala!
Je že pri ličarju!
Komaj čakam. biggrin.gif

Papa, Tomi
vuk
Just a hint...ena od njih je tudi na našem forumu-wildcat...druga pa mislim,da je Sabina.
lp
komar
Jap, se mi je zdela kar sumljiva,....
Sem malo "potipal", če bodo še kakšno srečanje organizirali, pa se je samo skrivnostno nasmehnila...
No, ja - na mojo nesrečo sem imel zraven dva "tečna" sodelavca iz kmetof-he-he.

Papa laugh.gif

Mogoče, pa se danes srečava in bom BLENDAL! whatever.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.