Danes po faxu sem si pa tudi jest vzel čas in malo M3 sprobal po celcu

No v glavnem, tudi ob 7:30 LJ ni bila niti malo splužena ampak se je dalo normalno voziti, ok nekateri so vozili kot po jajcih čeprav mi ni jasno zakaj, gume moram pohvaliti in so odlične. No potem sem se pa zapeljal v IC Trzin, čeprav so ceste po coni lih splužili okoli 12.00, se je pa našel kakšen velik prazen parking.

Sprobal sem oboje, z DSC in tudi brez in razlika je očitna. Pri hitrosti 40-50 km/h sem avto spodnesel in z DSC jem ga je res hitreje in z manj manevriranja ujelo, brez njega je bilo pa kar malo več dela in dalj časa je trajalo da sem ga poravnal. Je pa čisto drugo pesem pri obračanju z DSC-jem, kar mi pa ni bilo preveč všeč, zadeva je veliko manj zabavna in vse se odvija počasneje ter tudi hitrost se zmanjša po tem ko začneš obračati in začne DSC opravljati svoje delo. V bistvu je nekako takole, če ne znaš z ročno obrniti avta za 180 stopinj in ga ujeti ter lepo speljati (oz. če se ti kaj podobnega zgodi na cesti) je bolje imeti DSC vklopljen saj če ne drugega, avto ne toliko ne zdrsava pri obračanju oz. je bolj pod kontrolo in brez gasa se lepo ustavi, brez DSC-ja in če ti ujemanje avta ne gre pa vemo kaj se rado zgodi. Tako da prvi sneg s tole M3 mi je bil prav super, tako da sem malo videl kako se kaj avto obnaša (bil je celc cca. 10cm - seveda dokler nisem vse zril

). DSC je super zadeva ni pa tako zabavna ampak te pa res lahko reši iz marsikatere kritične situacije, seveda do neke meje. Je bilo pa z 323 BA veliko bolj zabavno, če ne drugega tudi zato ker je bila lažja in ožje gume, ker tole je pa že kar krava s širokimi gumami, poraba pa je narasla preko 10 litrov

Nekateri so se res vozili z v celoti zasneženimi avti kar mi res ni jasno kaj njim ni jasno, nekateri vozijo 30 km/h ker mislijo da jim ob utrgalo podvozje zaradi plundre, nekateri imajo pa res tudi bolj jajc gume in se morajo tako jajcasto tudi voziti.
Eno WRX se tudi jest videl v Šiški ko ga ni še nobeden lovil, je pa res dobro speljal na nespluženi cesti, kot raketa