Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
mazda 323
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
tine
Pozdravljeni!
Sem nov na forumu. Kupujem svoj prvi avtomobil. Zaželel sem si mazdo 323f. Ne morem se še odločiti med benzino 1.5 ali diesel 2.0.
Na avto.net se že kar nekaj časa prodaja tale mazda 2.0 ditd
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2948807&show=1[/url]
Bi mi lahko kdo kaj več povedal o tem avtomobilu?

Drugače bi pa avto potreboval nekako takole: čez teden po LJ, čez vikend bi pa naredil ene 300km, pa seveda še kake počitnice.

Kaj bi se mi bolj spalčalo benzina al diesel? (da ne bi imel preveč stroškov z dizlom-razne okvare,...)

Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovore in vaše izkušnje.

Lp, Tine
PeW
Lep pozdrav!
Jast mam mazdo 323f BJ 1.8 16V! Lahko ti povem da sem zelo zadovoljen z bencinarjem! edina kar sem menjal je bil oljni nosilec motorja(225€) in povezava stabilizatorja(50€)! Še to naj ti povem da ti bo garant v prtljažniku se nabirala voda(pri gumi)! poraba pa je okrog 8l! sicer ma moja 115KM in ima še kar velike pospeške! ampak ti kupuješ pa 1.5! pač sem ti hotel samo moje mnenje dati glede bencinarja! Vglavnem upam da se boš pametno odločil!
LP rok
x-layer
(PeW @ 23 Dec 2009, 23:36) *

Lep pozdrav!
Jast mam mazdo 323f BJ 1.8 16V! Lahko ti povem da sem zelo zadovoljen z bencinarjem! edina kar sem menjal je bil oljni nosilec motorja(225€) in povezava stabilizatorja(50€)! Še to naj ti povem da ti bo garant v prtljažniku se nabirala voda(pri gumi)! poraba pa je okrog 8l! sicer ma moja 115KM in ima še kar velike pospeške! ampak ti kupuješ pa 1.5! pač sem ti hotel samo moje mnenje dati glede bencinarja! Vglavnem upam da se boš pametno odločil!
LP rok

Sam še imam namreč doma eno BJ, ki jo prodajam, in me zanima kje se garant nabira voda v pritljažniku? Ker meni se namreč ne.
tine
Načeloma bi še vedno izbiral med 1.5 in 2.0 ditd. Mislite, da so stroški vzdrževanja pri dizlu večji, kot pri bencinu?

Še vedno me zanima če kdo pozna tole mazdo: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2948807&show=1

Lp, Tine
jures
(tine @ 24 Dec 2009, 09:36) *

Načeloma bi še vedno izbiral med 1.5 in 2.0 ditd. Mislite, da so stroški vzdrževanja pri dizlu večji, kot pri bencinu?

Še vedno me zanima če kdo pozna tole mazdo: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2948807&show=1

Lp, Tine

Večno vprašanje - koliko km letno delaš in ali se boš vozil sam (1.5 mašina je baje nepremičnina)
Če rabiš kilometre in moč (navor) vsekakor dizel

Lp, Tine

Ha, ha ha ha - 1. lastnik te mazde je bil Bratranec - sem 80% prepričan po lokaciji in zelo lepi tapeceriji in akomulatorju happy0158.gif

In ti iz prve roke rečem da 140.000km ki jih je naredil so brez napake, nesreče....če se ne motim so mu samo brisalc spi*** v fužinah smile.gif

Preveri naslednje:
OPRAVLJEN VELIK SERVIS
- račun in dejansko material z jermenom, zaradi 200.000km
- pa vinjeta seveda pozabi ali pa zahtevaj 2010 vinjeto smile.gif

Za vse ostalo je pa tu dovolj 323 voznikov - lp
JozaGulikoza
Trenutno vozim 323F 1.5 16v 89KM! Kar se "nepremičnine" tiče, se je treba zavedat, kok ma dejansko prostornine in konjušnice in mislim, da avto tut v skladu s tem pokaže stanje na cesti, tko da za špure po cest vleč vsekakor to ni primeren stroj.

Se pa da z njim čist normalno vozit (pospešek 0 do 100 mislim da ima nekih 11s, končna brzina dobrih 180 kmh po števcu), poraba tam nekje dobrih 7 litrov! party0024.gif
x-layer
(JozaGulikoza @ 24 Dec 2009, 09:53) *

Trenutno vozim 323F 1.5 16v 89KM! Kar se "nepremičnine" tiče, se je treba zavedat, kok ma dejansko prostornine in konjušnice in mislim, da avto tut v skladu s tem pokaže stanje na cesti, tko da za špure po cest vleč vsekakor to ni primeren stroj.

Se pa da z njim čist normalno vozit (pospešek 0 do 100 mislim da ima nekih 11s, končna brzina dobrih 180 kmh po števcu), poraba tam nekje dobrih 7 litrov! party0024.gif

Do mesec dni nazaj sem vozil tegale: Mazda 323 BJ
Avto gre solidno, vendar pod 3k obratov je skorajda mrtev. Krivuljo navora je imela moja prejšnja 323, ki je bila 1.3, dosti bolj konstantno.
Kar se pa same porabe tiče je pa tako, da jaz osebno nisem prišel pod 7,6l celotno povprečje gledano. Poraba.
PeW
(x-layer @ 24 Dec 2009, 08:01) *

Sam še imam namreč doma eno BJ, ki jo prodajam, in me zanima kje se garant nabira voda v pritljažniku? Ker meni se namreč ne.

voda se nabira v prostoru kjer je rezervna guma! na forumu sem zasledil da se je to že zgodilo par forumašem!
Deeyan

Lp, Tine

Father ma točno tako že 3 leta, uvoženo z Italije, avto ma prevoženih 170.000, ko jo je kupu je mela okrog 120.000 pa ni še nč šravfu (razen menjav olja, in pa vlkega servisa)
YavarYe X6V6
(PeW @ 23 Dec 2009, 23:36) *

Še to naj ti povem da ti bo garant v prtljažniku se nabirala voda(pri gumi)!

Ma lej nehaj, mi imamo tako že 10 let pa niti 1X bila kapljica vode tam kjer ni treba.
PeW
(YavarYe X6V6 @ 25 Dec 2009, 15:17) *

Ma lej nehaj, mi imamo tako že 10 let pa niti 1X bila kapljica vode tam kjer ni treba.

Ma zakaj bi nehal če sm sam povedal kakšne probleme sem imel jast!!!!!!!!!!!!
KAALman
(YavarYe X6V6 @ 25 Dec 2009, 15:17) *

ti ne... jaz pa sem mel vodo v prtljažniku pri 323F BJ ...
PeW
(KAALman @ 25 Dec 2009, 19:34) *

ti ne... jaz pa sem mel vodo v prtljažniku pri 323F BJ ...

No sva že dva!
YavarYe X6V6
Pol je pa res serijska napaka, in je naša defektna vajini pa normalni. z0tdntknw.gif
Deeyan
fatherjeva tut nima te napake wink.gif
x-layer
(YavarYe X6V6 @ 26 Dec 2009, 13:59) *

Pol je pa res serijska napaka, in je naša defektna vajini pa normalni. z0tdntknw.gif

Hehe, ma ne moreš bit tak nor no happy0158.gif
YavarYe X6V6
(x-layer @ 26 Dec 2009, 16:20) *

Hehe, ma ne moreš bit tak nor no happy0158.gif

Ti še ne veš ?
x-layer
(YavarYe X6V6 @ 26 Dec 2009, 18:39) *

Ti še ne veš ?

Žal še ne blush.gif Vidim pa da bom res enkrat moral priti na kakšen meet, ker ste sami tapravi tule na tem forumu.
tine
Hvala vsem za odgovore. Malo sem gledal še Peugeot 306 (1.6 in 2.0 hdi) pa se nekako nagibam h tej mazdi 323 2.0 ditd.

Ali še mogoče kdo ve kaj več o tej mazdi? Že kar nekaj časa je na avto.net

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2948807&show=1

avto mi je zares ušeč, vendar mi je malo sumljiv, da ga že toliko časa ni nobeden kupil.

Hvala za odgovore in lep pozdrav,

Tine
Deeyan
(tine @ 27 Dec 2009, 18:16) *

Hvala vsem za odgovore. Malo sem gledal še Peugeot 306 (1.6 in 2.0 hdi) pa se nekako nagibam h tej mazdi 323 2.0 ditd.

Ali še mogoče kdo ve kaj več o tej mazdi? Že kar nekaj časa je na avto.net

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2948807&show=1

avto mi je zares ušeč, vendar mi je malo sumljiv, da ga že toliko časa ni nobeden kupil.

Hvala za odgovore in lep pozdrav,

Tine

js ti priporočam, da greš na ogled in vidiš na čemu je stvar wink.gif
tine
(Deeyan @ 27 Dec 2009, 22:59) *

js ti priporočam, da greš na ogled in vidiš na čemu je stvar wink.gif

Sem jo šel pogledat. Zadnji desni blatnik ima napeto barvo in le vprašanje časa je, kdaj bo rja pokukala ven. Havba je cela rjava in lastnik se ni niti potrudil vsaj malo zakriti pikic. Cene ne spušča, ker je edina diesel na netu.

Lih tolk povem, da komu prišparam pot biggrin.gif

p.s.:pol sem se odloču za Peugeota 306 biggrin.gif

Pa srečno!
Deeyan
(tine @ 2 Jan 2010, 16:25) *

Sem jo šel pogledat. Zadnji desni blatnik ima napeto barvo in le vprašanje časa je, kdaj bo rja pokukala ven. Havba je cela rjava in lastnik se ni niti potrudil vsaj malo zakriti pikic. Cene ne spušča, ker je edina diesel na netu.

Lih tolk povem, da komu prišparam pot biggrin.gif

p.s.:pol sem se odloču za Peugeota 306 biggrin.gif

Pa srečno!

no zdej vemo zakaj se prodaja tak dolg
RaW
Pozdravljeni,
Sem nov na forumu in res je -> sploh še nimam Mazde happy0195.gif

Sem pa gledal eno 323 l'2000 in sicer tole
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3402586&show=1
Vozilce se že nekaj časa prodaja, možakarju se je precej mudilo tako da sva naredila
samo en kratek krog po zasneženi LJ , vsa obilna servisna dokumentacija je ostala doma,
ker se je mudilo...
Zanima me, kaj je pri tem modelu sploh za čekirat, motor je predel precej zadovoljno,
lega na cesti ok, pospeški bolj bogi ampak glede na to, da kupujem to za mestni wagon
za mojo milady to ni glih nekaj slabega.Ni mi bilo jasno ali tej motorji vedno tako "brundajo" bolj po
basovskih registrih (podobno kot Hyundai Getz 1,3 npr)...je to OK al je ta primerek kej defekten?

Ima pa bratranec tako Mazdo in je ne more prehvalit (heh -> sicer jo je tudi njemu drapnila njegova wifey
ker ma on službenega...in pravi da je za take gospe to avto in pol...)

Ker je moj mehanik popoldanc samo zamahnil z roko rekoč da on ne bo hodil z Obale v prestolnico neke
stare avte gledat ampak da raje šraufa nekaj konkretnega sem prepuščen sam sebi party0024.gif

....ali pa je mogoče kak znalec iz LJ, ki bi mi za eno servisno uro mal pomagal pogledat confused0059.gif

Lepo se imejte,

RaW
Deeyan
(RaW @ 13 Jan 2010, 10:47) *

Pozdravljeni,
Sem nov na forumu in res je -> sploh še nimam Mazde happy0195.gif

Sem pa gledal eno 323 l'2000 in sicer tole
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3402586&show=1
Vozilce se že nekaj časa prodaja, možakarju se je precej mudilo tako da sva naredila
samo en kratek krog po zasneženi LJ , vsa obilna servisna dokumentacija je ostala doma,
ker se je mudilo...
Zanima me, kaj je pri tem modelu sploh za čekirat, motor je predel precej zadovoljno,
lega na cesti ok, pospeški bolj bogi ampak glede na to, da kupujem to za mestni wagon
za mojo milady to ni glih nekaj slabega.Ni mi bilo jasno ali tej motorji vedno tako "brundajo" bolj po
basovskih registrih (podobno kot Hyundai Getz 1,3 npr)...je to OK al je ta primerek kej defekten?

Ima pa bratranec tako Mazdo in je ne more prehvalit (heh -> sicer jo je tudi njemu drapnila njegova wifey
ker ma on službenega...in pravi da je za take gospe to avto in pol...)

Ker je moj mehanik popoldanc samo zamahnil z roko rekoč da on ne bo hodil z Obale v prestolnico neke
stare avte gledat ampak da raje šraufa nekaj konkretnega sem prepuščen sam sebi party0024.gif

....ali pa je mogoče kak znalec iz LJ, ki bi mi za eno servisno uro mal pomagal pogledat confused0059.gif

Lepo se imejte,

RaW

Pomoje bi blo boljše, če bi gledal za 1.5 motorji, sicer tale po sliki sodeč zgleda ohranjena. Mogoče bi te zanimala tale, ki je prodajalec na tem forumu wink.gif

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3276308&show=1
bejkee
Da se pridruzim valu modrosti, ki se nahaja na temu forumu. smile.gif

Jaz sem tudi gledal zgoraj omenjeno belo 323-ko. Ohranjena je kar dobro - en koscek rje (recimo 2 cm) sem videl pri voznikovih vratih, pa se par pikic (do nekaj mm velike) znotraj zadnjega blatnika, povsem na koncu pobarvanega pleha. Nimam pa obcutka, ali je to malo ali veliko. Sam sicer predvidevam da je to dobro za 10 let star avto, ampak morda se motim? Komentar?

Pri voznji me je malcek zmotil hecen obcutek, ko recimo pri 90 v cetrti prestavi pohodis plin, najprej mal cukne, kot da bi jo malo zamorilo, potem pa sele potegne. Ali je to normalno ker je pac svoh masina (ki res ne gre prav zlo hitro), ali je znak cesa bolj zlobnega? Mozno je tudi, da je bil avto se nekoliko hladen - kazalec za temperaturo je prilezel nekako na polovico med min in max lego, ne vem pa kje se ustavi običajno, ko je optimalno ogret?

V vsakem primeru bom preden karkoli kupim probal se kaksno 1.5.
x-layer
(bejkee @ 13 Jan 2010, 20:42) *

Da se pridruzim valu modrosti, ki se nahaja na temu forumu. smile.gif

Jaz sem tudi gledal zgoraj omenjeno belo 323-ko. Ohranjena je kar dobro - en koscek rje (recimo 2 cm) sem videl pri voznikovih vratih, pa se par pikic (do nekaj mm velike) znotraj zadnjega blatnika, povsem na koncu pobarvanega pleha. Nimam pa obcutka, ali je to malo ali veliko. Sam sicer predvidevam da je to dobro za 10 let star avto, ampak morda se motim? Komentar?

Pri voznji me je malcek zmotil hecen obcutek, ko recimo pri 90 v cetrti prestavi pohodis plin, najprej mal cukne, kot da bi jo malo zamorilo, potem pa sele potegne. Ali je to normalno ker je pac svoh masina (ki res ne gre prav zlo hitro), ali je znak cesa bolj zlobnega? Mozno je tudi, da je bil avto se nekoliko hladen - kazalec za temperaturo je prilezel nekako na polovico med min in max lego, ne vem pa kje se ustavi običajno, ko je optimalno ogret?

V vsakem primeru bom preden karkoli kupim probal se kaksno 1.5.

Tisto zgoraj prodajam jaz, tako da se bom oglasil tule zraven. Na polovici med min in max je normalna delovna temperatura za ta avto. Kar se pa cukanja tiče, sem jaz imel podoben primer in sem imel fuč merilec pretoka zraka. Upam da sem tole pravilno napisal. Cena tega je nekje okrog 120-150€, če se ne motim.
Samo za potrditev moje domneve, pa bi moral avto priklopiti na tester.
bejkee
(x-layer @ 13 Jan 2010, 21:32) *

Tisto zgoraj prodajam jaz, tako da se bom oglasil tule zraven. Na polovici med min in max je normalna delovna temperatura za ta avto. Kar se pa cukanja tiče, sem jaz imel podoben primer in sem imel fuč merilec pretoka zraka. Upam da sem tole pravilno napisal. Cena tega je nekje okrog 120-150€, če se ne motim.
Samo za potrditev moje domneve, pa bi moral avto priklopiti na tester.

Ja tvoja zgleda kar seksi, moram priznati. wink.gif

Sicer pa me zanima ce je realno pricakovati, da se ne bo na 10 let staremu avtu videlo nic rje, ali gre samo za tehtanje manj hudo - bolj hudo?
Deeyan
(bejkee @ 14 Jan 2010, 09:56) *

Ja tvoja zgleda kar seksi, moram priznati. wink.gif

Sicer pa me zanima ce je realno pricakovati, da se ne bo na 10 let staremu avtu videlo nic rje, ali gre samo za tehtanje manj hudo - bolj hudo?

očetova je letnik 2000 in še nima pikice rje wink.gif
RaW
@bejkee - a pol si bil ti tisti, ki si prodajalcu ponudil 1,5 k party0024.gif ...mal čuden tipo je bil ta prodajalec, imel sem občutek kot da na en način sploh noče prodat - oz. ne verjame da bo prodal spljoh. Sicer pa meni ni cukal ker sploh nisem prišel do 90 km/h...smo sam tam po nekih LJ ulicah vozila....drugače je bil not lepo ohranjen....

@x-layer -> mal mi je daleč do SLO.Bistrice prit gledat pa tud 220k km....sej vem da je Mazda samo vseeno blink.gif . Je pa avto res fensi na fotkah...podaljške si sam gor dal?

tale mi je pa tolko všeč
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3406079&show=1
samo za ta letnik moraš met verjetno kakšne izkušnje da sam šraufaš...
A je od koga s foruma?

tale s Koroške zgleda tudi kar obetavna
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3383848&show=1
1.5 ampak sedanka pa servisno potrjeno ma kao....

tpole sem gledal v domačem mestu
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3376348&show=1
zamenjan motor pa 3 blatnike fajn poružene, lastnica dela na Autocommerce (tam so jo tudi šraufali kao) pa hčerka je vozila, zdaj ni več dobra zanjo....po moje ne bi bila niti zame

Huh..težka bo cat.gif

RaW

Deeyan
pri teh sedankah mi je pa oblika čist mim, sam ko je pa predelana je pa love0076.gif
x-layer
(RaW @ 14 Jan 2010, 15:22) *

@x-layer -> mal mi je daleč do SLO.Bistrice prit gledat pa tud 220k km....sej vem da je Mazda samo vseeno blink.gif . Je pa avto res fensi na fotkah...podaljške si sam gor dal?

Ne razumi me narobe, jaz nič ne silim ali karkoli. Kilometri so žal takšni ja, kaj čem - sem hodil v službo v Maribor in na faks v Ljubljano/Kranj - pa se jih je hitro nabralo tongue.gif Avto sem pa takšen že kupil, sam sem potem samo dokupil 15" alu platišča.
bejkee

@bejkee - a pol si bil ti tisti, ki si prodajalcu ponudil 1,5 k party0024.gif ...mal čuden tipo je bil ta prodajalec, imel sem občutek kot da na en način sploh noče prodat - oz. ne verjame da bo prodal spljoh. Sicer pa meni ni cukal ker sploh nisem prišel do 90 km/h...smo sam tam po nekih LJ ulicah vozila....drugače je bil not lepo ohranjen....

Nope, nisem bil jaz tisti nesramnez smile.gif To je moral biti ocitno en tretji - meni so ga namrec tudi omenjali. biggrin.gif

tpole sem gledal v domačem mestu
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3376348&show=1
zamenjan motor pa 3 blatnike fajn poružene, lastnica dela na Autocommerce (tam so jo tudi šraufali kao) pa hčerka je vozila, zdaj ni več dobra zanjo....po moje ne bi bila niti zame

Tole je iz kopra? Se mi zdi da sem tam zadnjic videl en podoben autocommerce. smile.gif Kaj tocno pomeni, da ima fajn poružene blatnike, za nas, ki nismo ravno iz obale? Ceprav ce zdaj pomislim, je sumljivo, da je slikan samo z leve strani, heh.
Pa motor je bil zamenjan, ker je prejsnji crknil, al kaj?
Deeyan
(x-layer @ 14 Jan 2010, 21:00) *

Ne razumi me narobe, jaz nič ne silim ali karkoli. Kilometri so žal takšni ja, kaj čem - sem hodil v službo v Maribor in na faks v Ljubljano/Kranj - pa se jih je hitro nabralo tongue.gif Avto sem pa takšen že kupil, sam sem potem samo dokupil 15" alu platišča.

je pa velik vredn, da so bli ti kilometri na dolge relacije
RaW
@bejkee
Tole je iz kopra? Se mi zdi da sem tam zadnjic videl en podoben autocommerce. smile.gif Kaj tocno pomeni, da ima fajn poružene blatnike, za nas, ki nismo ravno iz obale? Ceprav ce zdaj pomislim, je sumljivo, da je slikan samo z leve strani, heh.
Pa motor je bil zamenjan, ker je prejsnji crknil, al kaj?

- Hčerka od lastnice ni glih pazila na avto, obrobe blatnikov niso samo obdrsane ampah prow vdrte in rjaste...
mamo tle dost ozkih ulic na Obali pa....
- prejšnji motor je crknil ker je zaribal - hčerka ni gledala olja ...so rekli mati...ahhh...
- je pa bil šraufan pri enem mehaniku na autocommercu bojda.

Nisem pa niti prišel do tega, da bi vžgali avto (ker po moje itak ne bi vžgal, ker stoji že ene 2-3 mesce)

LP
RaW
bejkee
(RaW @ 15 Jan 2010, 10:17) *

@bejkee

Nisem pa niti prišel do tega, da bi vžgali avto (ker po moje itak ne bi vžgal, ker stoji že ene 2-3 mesce)

LP
RaW

No, hvala, si mi prisparal 3 minute za klic. biggrin.gif
RaW
(bejkee @ 15 Jan 2010, 10:58) *

No, hvala, si mi prisparal 3 minute za klic. biggrin.gif

no ta bela 323 iz LJ je šča.....bejkee -> maš kej zraven? unsure.gif

bejkee
(RaW @ 18 Jan 2010, 18:41) *

no ta bela 323 iz LJ je šča.....bejkee -> maš kej zraven? unsure.gif

Nope, ni me bilo ta teden. Gledamo naprej smile.gif
RaW
evo -> 1,5 l'2000 z Brnikov...sem govoril z možakarjem pravi da je avto super samo da jo je odjavil iz prometa zaradi prenosa bonusa...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3457759&show=1

Gremo gledat?

lp
RaW
Deeyan
(RaW @ 25 Jan 2010, 13:39) *

evo -> 1,5 l'2000 z Brnikov...sem govoril z možakarjem pravi da je avto super samo da jo je odjavil iz prometa zaradi prenosa bonusa...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3457759&show=1

Gremo gledat?

lp
RaW

zgleda lepa, pa še redka barva happy0158.gif
YavarYe X6V6
(Deeyan @ 25 Jan 2010, 20:38) *

zgleda lepa, pa še redka barva happy0158.gif

Aha, zakaj redka, doma imamo točno tako(za malenkost manj kilometrov). biggrin.gif
JozaGulikoza
Cena je kr ugodna, sploh pa mislim, da ti jo uspe dam prpeljat pod 2000€. No odvisn kak pogajalc si! tongue.gif party0024.gif
RaW
Kaj je treba kej pogledat pri teh 323bj razen kakih obrob blatnikov za rjo?
Luft pri končnikih,zavore,lega na cesti?
Masten motor pa take fore...?
Kakšna specialna finta še...da ne dobim pol kak blow job nazaj party0035.gif
Kakšen Mazda-guru kje v bližini LJ/Brnikov da gre z mano na ogled honorarno party0036.gif ???

lp
RaW

Deeyan
(YavarYe X6V6 @ 26 Jan 2010, 06:34) *

Aha, zakaj redka, doma imamo točno tako(za malenkost manj kilometrov). biggrin.gif

Na avtonetu je edina s tako barvo smile.gif
RaW
a pol se nobenemu ne da napisat kaj je treba gledat pri teh Mazdah 323 BJ ko se kupuje?
Hmm...sej sem iskal po forumu sam je iskalnik bolj tako tako....

Hvala
RaW
mazdaman
Poglej za rjo ( pod blatniki, spodnji rob vrat, podvozje)
poglej ventilacijo če deluje na vse pozicije, klima, podvozje ali imajo zrak štangice za stabilizator,..
pa če ni dizel nima motorju skoraj nič biti.

RaW
Hvala mazdaman...se pravi motor pogledaš če je opran (sumljivo), pokrovček olja za kako majonezo tudi?
Štance stabilizatorja: to sem pri vseh avtih menjaval bolj potrošna roba....
Motor 1,5i mora verjetno zvezno potegnit brez cukanja....jah kr malo sam sebi modrujem party0024.gif
Še kdo kaj svetuje?

lp
RaW
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.