Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Kolk je MX-3 in MX-6?
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Marko_mx-3
Zanima me kolk je kej voznih MX-3 in MX-6 v sloveniji?

MX-3 je baje samo 12 dry.gif , kar se mi zdi mau mal

Ti?

mad.gif
Moram vam zaupat zalostno novico... moja je bla preizkuseno se nerazbita!!! do nedavnega (29.12.) ko mi je nek pedr uzeu prednost!!! Po gobe je sel odbijac, luc, smerkaz, meglenka, pa levi blatnik. No pa hauba en mal. Bla je le malenkost, sam avto NIKOL vec ne bo isti! Verjetn je tak bla edina se ne zbita mx-3 v sloveniji.

Ko sm jo kupu pred dvemi leti je mela gor REALNIH 50k km, ker jo je mel tip(prvi lastnik) sam za nedelje. Sicer je pa '92 letnik. pa smo sli barvo merit, pa obrabljenost diskov(ne ploscic) pa je pokazalo da je vse nasteto res. Zdej mam pa ze skor dva mesca zbito v garazi. Se cakam dele in vse sad.gif

Kolk jih pa je? Nimam pojma ej. Sam FUL mal jih je v solidnem stanju, kaj sele v dobrem. Je pa res nor avto, ker se pelje ko metek (ceprav z 1.6 sohc motorjem)

ajd

KAALman
tolk bolj moramo vsak svojo pazit smile.gif

rariteta... sicer ma vse svoojo visoko ceno... ampak....

?e je pa mazda ! smile.gif
mazda-mx3
na obali vem za ziher da jih je: moja, se ena rdeca iz izole, ena V6 v ankaranu in se ena rdeca v KP, prodaja pa se še ena crna v portorožu za 700k SIT CE registracija, pa se za eno vem, tudi crne barve GO registracija.
Se ena je od vseveda.
Z moje strani torej vem za 7 mx-3.

Predajam stafeto, pristejte svojo pa se za kasno ce veste biggrin.gif
Ti?

Nekje v glavi imam cifro od 30 do 35... ph34r.gif
pa se to se mi zdi malo. Ne vem zakaj. Sej jih je kar nekaj. Pred nekaj meseci sem jih jaz v mojem okolisu nastel 4 kot za hec. Tak da podatek okol 30 bi bil bolj realen. Pustmo v kakem stanju so ampak... tam nekje. Mislim da je vseved to enkrat reku, ze en cajt nazaj. Ne pa me zej za besedo drzat. biggrin.gif
Astral
MX-6 - 2.5i - 13
MX-6 - 2.0i - 3

Vsi od 91 letnika naprej.

To so podatki iz leta 2002, zdaj je verjetno še kakšna manj.

Lp
Marko_mx-3
mazda mx-3

Tvojih sedem višam za moje tri tko da jih je 10! biggrin.gif
KAALman
tule okrog murske vem jaz za 5 kom MX-3 vklju?no z mojo..
mazda-mx3
QUOTE (Marko_mx-3 @ Feb 14 2004, 11:18 PM)
mazda mx-3

Tvojih sedem višam za moje tri tko da jih je 10! biggrin.gif

LOL

To pomeni da jih je min 15, dobrooooooo....gremo naprej, se kaksna?
Ti?
dry.gif dry.gif

V celju ene dve, velenje najmanj ena (dve bele crte cez), potem maribor ene 3 (dve so crne), konjice dve (no ena je iz stranic) --> znaci.... najmanj 7-8 v CE, SL.K, VE, MB

biggrin.gif Evo! tongue.gif

Marko_mx-3
Če je to vse !

Jih je ok. 23! MX-3

in ok. 16! MX-6

Kaj če bi jih kar lepo spravl za čase
ko bodo že oldtaimerji. biggrin.gif biggrin.gif
Astral
Lahko pa na Mobisuxu vprašaš Tejko-ta pod privat, bi ti znal točno povedati...

Lp
mazda-mx3
QUOTE (Tič @ Feb 17 2004, 07:46 PM)
dry.gif dry.gif

V celju ene dve, velenje najmanj ena (dve bele crte cez), potem maribor ene 3 (dve so crne), konjice dve (no ena je iz stranic) --> znaci.... najmanj 7-8 v CE, SL.K, VE, MB

biggrin.gif Evo! tongue.gif

eno celjske registracije in crne barve z bbs litkami sem ze jaz stel...ker se prodaja v portorozu...si jo stel tudi ti?
Ti?

ce vas tolk tocn zanima povejte, pa vam (ne dam roke v ogenj) mislim da brez problema zvem... kak dan, dva pocakite biggrin.gif tongue.gif

rolleyes.gif

mazda-mx3
QUOTE (Tič @ Feb 18 2004, 11:57 PM)
ce vas tolk tocn zanima povejte, pa vam (ne dam roke v ogenj) mislim da brez problema zvem... kak dan, dva pocakite biggrin.gif tongue.gif

rolleyes.gif

no pa dej, poskusi zvedet kolko jih je v slo...... smile.gif
mimixtz
Jih je ok. 23! MX-3

saj 24. ph34r.gif
Sicer ji še malo celim rane zaradi grobega ravnanja prejšnjih lastnikov (motorja se razen iz izpuha in filtra sploh ne sliši, ravno to je to, kar me je prevzelo). Samo še eno luč nekako poštimat, en profil, plastike pri zad. zvočnikih in če me bo še držalo na pomlad ličarija in je brez napak.

http://www.mobisux.com/album/showphoto.php...rt=1&thecat=998

KAALman
lep avto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
iiii... jaz sem najprej hotel črno meti smile.gif

btw.. si že registriran na forumu ? biggrin.gif

YavarYe X6V6
Koncno se nam je spet oglasil nekdo, ki ve aj je to V6.Zelo si dobrodosel,da se registriras na forumu.
torstorm
jaz nimam pa tudi vem kaj je V6, sem se pa že peljal tudi z V12. biggrin.gif
mimixtz
Hja, tale V6 me je danes koštal radarja. mad.gif mad.gif
Kok bo, bo povedal sodnik. mad.gif mad.gif Ampak, bo že kako. Važno, da V6 brunda. Kaalman, ko bom imel več časa, te kontaktiram oz. vprašam par stvari.
darci
Jaz mam tut eno mx-3, crno z lj registracijo!
YavarYe X6V6
Kater konc ljubljane in ja V6 ?

Pa vsekakor dobrodošel.
darci
Si hotu rečt DOBRODOŠLA ne dobrodošel? Sem iz Šiške.
darci
Je letnik 92, 1,8 in ja je V6. Sem popolnoma očarana nad njo, sam mal ima velko porabo.
YavarYe X6V6
V6 se je treba naučit vozit, pol tud poraba pade(ni ga treba spravljat-silit nad 3000 rpm,razen s 5. prestavo)Je pa tud res da ima MX3 drugo prestavno razmerje kot xedos(xedos 2.0 V6 ima pri 6000 rpm 217 km/h) Se pa pozna poraba za vsako malenkost-napako, ki se pojavi na motorju.
Bosti
QUOTE (darci @ Apr 26 2005, 10:26)
Si hotu rečt DOBRODOŠLA ne dobrodošel? Sem iz Šiške.

Vsekakor dobrodošla!! wink.gif biggrin.gif
David
Še ena v zelo dobrem stanju je v Domžalah...... biggrin.gif
Marko_mx-3
QUOTE (David @ Apr 26 2005, 17:32)
Še ena v zelo dobrem stanju je v Domžalah...... biggrin.gif

Katera pa ker V6 tukej okol ni kakor jaz vem, so vse tri (za katere jaz vem) 1.6
MZRis
Zivjo tud jaz imam MX-3 1.8 ,ampak nazalost samo 16V.Sem iz okolice LJ.
Na slikci mam se tastare feltne.Zdaj mam OZ GT .
YavarYe X6V6
QUOTE (MZRis @ Apr 30 2005, 18:49)
Zivjo tud jaz imam MX-3 1.8 ,ampak nazalost samo 16V.

Kje si pa najdu tako, kje ima pa V6 motor ????? blink.gif blink.gif
MZRis
Kupu sem jo v celju od enga tko da nevem. Tud men je mal cudn to. Sej mislim zamenjat za V6. Seveda ko bom mal dnarja nabral.
Marko_mx-3
Rajš poglej kodo motorja da ni 1.6 sem mel isti problem, pa smo uredil vse papirje tako da je vse vredu zdej.
Vidu pa sem tud v Velenju se je ena taka prodajala in sem opozoru prodajalca in je reku da to ni njegov problem.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.