(Grega_ @ 25 Dec 2009, 17:31)

Dizla nima smisla vzemati za tako malo kilometrov letno. Kakšnih posebnih hib trojka nima (govorim za bencinarja), po letu 2006 je bil narejen remake, kar pomeni da so še par stvari poštimali na podvozju, boljša zvočna izolacija motorja, motor naj bi bil rahlo optimiziran in naj bi imel rahlo nižjo porabo, v notranjosti beli števci in srebrna konzola, zadnje luči so drugačne in razne malenkosti kot so: po l. 2006 piska če sopotnik ni privezan, glasnejši park senzorji (če jih ima), nad vzvratnim ogledalom je zaslonček kjer vidiš koliko potnikov se ni privezalo (gori cca. minutko in potem ugasne). Paket sport pomeni da mora imeti še meglenke in zadnji spojler, vsaj po letu 2006 je bilo tako. Če ima opremo TX je to skoraj vse možno kar lahko ima, več opreme ima samo GTA, ki je pa izključno z 2.0 motorjem.
Če te ne motijo kilometri (napisal si do 100.000km) je mislim da edina preverjena Davidova in kot vem mu ni delala kakšnih težav in glede te trojke se kar nanjega obrni.
Če ti zaradi kilometrov ne pride v poštev, gre pa moj glas za tisto črno iz oglasa 3, če je le res vse ok z avtom in če so navedeni resnični dodatki, na avtu so kot kaže že zimske, saj dobiš zraven lite 16.
Meni ni jasno,zakaj za malo kilometrov ni primeren diesel?
Jaz ga imam im ga nebi menjal za benzinarja.

Itak ni cena rabljenih toliko večja.