Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Nakup 626 - prosim za pomoč
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Mih
Pozdravljeni,

Evo, prvi post po skoraj dveh letih občasnega spremljanja foruma. Ker je žena zličkala svojo Primero, na hitro potrebujeva nekaj drugega. Izkušenj z Mazdami, razen simpatije, nimam.

Kakšne se vam zdi tale 626, mogoče jo celo kdo pozna? Mnenje o avtu in ceni? Predvsem pa, kje so to proizvajali? Ker bi z veseljem še enega japonca, ampak čistokrvnega, made in Japan. Tale bivša v angliji narejena Primera me je konkretno razočarala, predvsem s kvaliteto izdelave in trpežnostjo.

Kakšne stroške vzdrževanja lahko pričakujem? Mogoče se komu zdi vprašanje neumno, ampak naj povem, da stane motorček prostega teka pri Primeri 590 EUR + DDV. Brez dela, samo material...

Dovzeten sem za kakršne koli predloge, predvsem cenejše, ker je tale 626 nekaj čez budget, ampak bi se v skrajni sili tudi stegnil...
LabiGT
ta izgleda lepo in ima kar nizko ceno
je pa ta avto za moje pojme kanta...nikakor nisem mogu verjet, da je to predhodnik mazde 6...kot noc in dan
mene osebno motil slab polozaj za volanom in dolgcas za volanom (voznja, pocutje vse)

aja vse mazde (razen kake stare 2) so iz japonske happy0158.gif
madmax
Pozdravljen!
Sam si lastim Primero P11, sem pa lani naredil par krogov z podobno 626 kot je tale v oglasu.......in moja opažanja so bila sledeča......položaj za volanom je preeeecej slabši kot v primeri (sediš višje, volan je dlje od voznika, skratka manj športno bolj sunday driver style kot v primeri), anemičen motor, tudi prestavna razmerja so malo drugačna (pri 130km/h ima več obratov kot primera, zato predvidevam da tudi višjo porabo), da pa bi bila kakšna stvar nevem kako boljša od primere nisem opazil z0tdntknw.gif ........... skratka I would take Primera over 626 any day!
PeW
Moj fotr ma Nissan Primero in je več kot zadovoljen! edin kar je menjal je menjal oljni nosilec! in že 12 let mu zvesto služi! Sicer pa so kosi za mazdo dražji kot za nissana sploh pa sedaj ker spada pod renault angry.gif
mazdaman
Sam imam tako mazdo samo, da je faceliftana 1,8 motor 100KM in karavan. motor je pač taki kot je avto za vozit. poraba kar dobra za tak avto ni pa to seveda 6 tka. Pazi pa na rjo ker jih je kot hudič.

Če imaš še kako vprašanje pa kar vprašaj.
Mih
Kupljena. smile.gif
Deeyan
(Mih @ 29 Dec 2009, 20:14) *

Kupljena. smile.gif

wellcome to Mazda family happy0158.gif
PeW
Vsos rečo pa upam da ti bo olgo služila biggrin.gif happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.