Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Cenejsi Servis Za Clane Foruma
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
DonFilipo
Danes sem pisu Skornsku, da mi naredi predracun za en vecju servis na moji 626 in sem dobil naslednji odgovor:

Lep pozdrav!

Najprej se zahvaljujem za Vaše povpraševanje za servis in Vam ob enem sporočam, da boste dobili predračun za servis vašega vozila v začetku drugega tedna. Kajti v pripravi je cenik servisa, ki bo veljal samo za člane foruma Mazda.

Lep dan še naprej in srečno vožnjo!

AS Avtomobili Skornšek d.o.o.

Cesta Simona Blatnika 20

3320 Velenje
cruiser
Popust že popust. Samo kaj ti pomaga, če za npr. menjavo prednjih ploščic računajo 12k SIT sad.gif

Ne vem ce so to javno dolocene servisne cene, samo je pa to pomoje ful prevec za 20min dela (tolk sem rabil sam ob drugi menjavi).
KAALman
@cruiser: yanoh... kaj pa tisti, ki niso vešči domačega šraufajnja, pa raje avto zaupajo pooblaščenemu servisu... njim se pa pozna, pa čeprav se povrne samo strošek za gorivo smile.gif
komar
Pri Skornšku poceni res niso, ampak če bo popust ga bo marsikdo izkoristil (tudi jaz). whatever.gif

Papa, Tomi
mlubej
Pooblaščeni servisi niso poceni, samo 12k SIT samo za menjavo prednjih ploščic je pa res huda. Vsekakor ljudje, ki imajo nove avte, ki so še v garanciji, ne morejo izbirati med uradnim servisom in menjavo v domači garaži. Če bi servisi imeli normalne cene, bi se sigurno več ljudi odločilo za posege pri njih. tako pa pač vsak proba nekaj narediti sam ali pa si najde kakega dobrega in poceni domačega mojstra...

Lp
pagat
Je kaj novega glede popusta? To bo pri vseh Mazda servisih ali samo pri Skornšku?
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.