Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
323F prednje luči
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Gunner
Zdravo!

Zanima me kako lahko nastavim prednje luči na Mazdi 323F BA 96' levo in desno. Ker mi leva sveti preveč desno. Gor in dol se nastavlja uredu s tistimi šraufi.

Lp
Ziga
PeW
(Gunner @ 13 Jan 2010, 20:13) *

Zdravo!

Zanima me kako lahko nastavim prednje luči na Mazdi 323F BA 96' levo in desno. Ker mi leva sveti preveč desno. Gor in dol se nastavlja uredu s tistimi šraufi.

Lp
Ziga

če hočš da ti u nulo zrihtajo pelji na tehnične preglede! tam ti vse zrihtajo! saj tko je v Ajdovščini biggrin.gif happy0158.gif
Deeyan
(PeW @ 13 Jan 2010, 20:32) *

če hočš da ti u nulo zrihtajo pelji na tehnične preglede! tam ti vse zrihtajo! saj tko je v Ajdovščini biggrin.gif happy0158.gif

pri nas tut, in to brezplačno
Gunner
Ok pol je to ena od resitev tnx. Ampak tko me zanima tut ce ma kdo prakso, da je to doma ze delou. Al je kje samo kaksen srauf al je treba kej luc stelat sm pa tja al karkol.

PeW
pelji na tehnične in ti bodo res u nulo zrihtali! pri nas je brezplačno! ti zrihtajo višino pa levo desno! pač u nulo happy0158.gif drugače lahko rečem za mojo 323f da ma na vsaki luči po 2 vijaka(inbus)! en vijak je za višino drugi za levo-desno!
Gunner
Ok Hvala za odgovore. Bom zrihtou smile.gif
rendy
(PeW @ 14 Jan 2010, 17:40) *

pelji na tehnične in ti bodo res u nulo zrihtali! pri nas je brezplačno! ti zrihtajo višino pa levo desno! pač u nulo happy0158.gif drugače lahko rečem za mojo 323f da ma na vsaki luči po 2 vijaka(inbus)! en vijak je za višino drugi za levo-desno!

pozdravljeni. sem nov na tem forumu, kajti tudi sam sem si omislil 323f ba in sedaj me pa zanima kje sta tistedva inbus vijiaka, kajti me moti snop lči, saj je prenizko in me senostavno moti, sajse ponoči ne vidi dovolj dobro.

hvala za odgovor
m0t0fr3ak
(rendy @ 26 Oct 2010, 16:54) *

pozdravljeni. sem nov na tem forumu, kajti tudi sam sem si omislil 323f ba in sedaj me pa zanima kje sta tistedva inbus vijiaka, kajti me moti snop lči, saj je prenizko in me senostavno moti, sajse ponoči ne vidi dovolj dobro.

hvala za odgovor

Na plastiki od vsake luči zadej imaš po 2 vijaka za dolgo in 2 za kratko luč (pri meni sta s križno glavo) in tam nastavljaš po višini in širini kam ti sveti. Priporočam ponoči! =)
tauko
Samo pazi, ko jih šravfaš, k zelo hit "polža" posnameš sad.gif Men so jih že frderbal in jih s težavo nastavlam angry.gif
rendy
(tauko @ 27 Oct 2010, 20:43) *

Samo pazi, ko jih šravfaš, k zelo hit "polža" posnameš sad.gif Men so jih že frderbal in jih s težavo nastavlam angry.gif

ja to sm pa že opazu da je edn pred menoj šravfav pa je levga snev wallbash.gif , tko d se bom mogu nmal poglobit pa dol snet pa pogledat če se da kj rešt glare.gif .
drgač pa hvala za odgovore happy0158.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.