Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Prodam: Aprilia AREA51 - OBNOVLJEN skuter
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
qwerty
Ker je bla prejšnja tema zapacana sem odprl novo in prosim držite se brezveznih komentarjev...

SLIKE
http://www.bolha.com/oglas383483692/aprilia-area51

CENA je nižja kot v oglasu.. Dosti nižja za mazdaše! Še registriran!

Možna menjava za avto!!

Prodajam omenjen motor zaradi denarne stiske. Bil je ljubiteljsko vožen. Nekaramboliran. Motor je bil pri 14500km generalno obnovljen.. Menjano je bilo
Cilinder (DR Evo 70ccm).
Izpuh (LeoVince RR).
Valjčki.
Iglični ležaj.
Obe novi gumi (Sava MC29 Sporty).
Lamelni ventil (Polini).
Sklopka in fedrce v njej (MotoForce sklopka z modrimi polini fedrcami).
Zavorne ploščice spredaj in zadaj ter nov disk zadaj.
Vgrajen omejevalec obratov (ko hočete ga vklopite in ne gre motor več kot 45km/h)..

Vsi deli nimajo prevoženih več kot 1000km in so se šele ravno utekli... Menjam ga za kakšen avto podobnega cenovnega razreda.. Cena ni fiksna. Sem pa drugi lastnik...

Na mail ki je spodaj pripisan lahko pošljete kakšne pametne ponudbe za ceno, menjave, ... in se bomo kaj zmenili...

VSI DELI BILI KUPLJENI NOVI (lahko pošljem slike ko sem jih dobil in med vgradnjo)..
KAALman
ni več oglasa... si prodal ?
JozaGulikoza
De mu ga niso fkrali! dry.gif tongue.gif
qwerty
oglas nazaj... neke so zjebali... prodaja se naprej... 900€ (mazda forum je popust) ali menjava za avto...
qwerty
kok da nobenga ne zanima... lahko tudi tehničnega naredim... in plačam kupopradajno in overjenje... samo novo prometno dvignete in zavarovanje podaljšate... Motor je res klasa 1A
adormi11
Ko že enkrat imaš avto, te taki dvokolesniki ne zanimajo preveč, ko boš mel svoj avto, boš zastopil.
Razen če ti izpit vzamejo, takšnih pa ne forumu ne boš našel, ker so raje v gostilni.
qwerty
SKUTER PROOOODAN biggrin.gif
David
hahaha ma kooončno Miha.... Pa ti je le uspelo... happy0158.gif
qwerty
(David @ 23 Feb 2010, 13:02) *

hahaha ma kooončno Miha.... Pa ti je le uspelo... happy0158.gif

yeah biggrin.gif nič manj kot napisana cena biggrin.gif hoto neki "se lahk mal za ceno zmenma" jz pa 950 al grem pa nazaj domu biggrin.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.