SLIKE
http://www.bolha.com/oglas383483692/aprilia-area51
CENA je nižja kot v oglasu.. Dosti nižja za mazdaše! Še registriran!
Možna menjava za avto!!
Prodajam omenjen motor zaradi denarne stiske. Bil je ljubiteljsko vožen. Nekaramboliran. Motor je bil pri 14500km generalno obnovljen.. Menjano je bilo
Cilinder (DR Evo 70ccm).
Izpuh (LeoVince RR).
Valjčki.
Iglični ležaj.
Obe novi gumi (Sava MC29 Sporty).
Lamelni ventil (Polini).
Sklopka in fedrce v njej (MotoForce sklopka z modrimi polini fedrcami).
Zavorne ploščice spredaj in zadaj ter nov disk zadaj.
Vgrajen omejevalec obratov (ko hočete ga vklopite in ne gre motor več kot 45km/h)..
Vsi deli nimajo prevoženih več kot 1000km in so se šele ravno utekli... Menjam ga za kakšen avto podobnega cenovnega razreda.. Cena ni fiksna. Sem pa drugi lastnik...
Na mail ki je spodaj pripisan lahko pošljete kakšne pametne ponudbe za ceno, menjave, ... in se bomo kaj zmenili...
VSI DELI BILI KUPLJENI NOVI (lahko pošljem slike ko sem jih dobil in med vgradnjo)..
Cilinder (DR Evo 70ccm).
Izpuh (LeoVince RR).
Valjčki.
Iglični ležaj.
Obe novi gumi (Sava MC29 Sporty).
Lamelni ventil (Polini).
Sklopka in fedrce v njej (MotoForce sklopka z modrimi polini fedrcami).
Zavorne ploščice spredaj in zadaj ter nov disk zadaj.
Vgrajen omejevalec obratov (ko hočete ga vklopite in ne gre motor več kot 45km/h)..
Vsi deli nimajo prevoženih več kot 1000km in so se šele ravno utekli... Menjam ga za kakšen avto podobnega cenovnega razreda.. Cena ni fiksna. Sem pa drugi lastnik...
Na mail ki je spodaj pripisan lahko pošljete kakšne pametne ponudbe za ceno, menjave, ... in se bomo kaj zmenili...
VSI DELI BILI KUPLJENI NOVI (lahko pošljem slike ko sem jih dobil in med vgradnjo)..