Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
chrom ogledala M6
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
lc4
A se komu sanja kje dobiti cenejše chrom pokrove ogledal , ne tiste za nalepit, ampak tiste, ki jih zamenjaš z obstoječimi. Na Mazdi stanejo 100 eur+, kar je malo hudo za šminkeraj.
Mislim, da bi zgledalo kar hudo na črni M6 SW.
Vsako mnenje, komentar je dobrodošel.

lp
fireman25
www.ebay.com
Stroker
Obišči eBay-e. Vtipkaj Mazda 6 mirror cover in išči. So pa od 10-130USD za take z žmigavci.
YavarYe X6V6
Oprosti, samo okusi so različni in men to zgleda češko, ok razen da je orifinal barve z žimigavčki.
mazda3 2010
Jas ih imam naročene na novi M3. Sem takšno videl že v živo, pa zgleda kr dobro-mal razbije črno monotonost (če je seveda avto črn) in da mal športnega navdiha, vsaj zame. Sam je pa tud kriza, ko sije sonce in ti takšen pripelje nasproti, se ti zablešći ko 100 matr confused0059.gif .

Je pa res stvar okusa in odvisno na kateri avto paše in na kateri ne....
Alex
(mazda3 2010 @ 22 Jan 2010, 18:13) *

Jas ih imam naročene na novi M3. Sem takšno videl že v živo, pa zgleda kr dobro-mal razbije črno monotonost (če je seveda avto črn) in da mal športnega navdiha, vsaj zame. Sam je pa tud kriza, ko sije sonce in ti takšen pripelje nasproti, se ti zablešći ko 100 matr confused0059.gif .

meni je kulsko. happy0158.gif Samo,da se sveti...rad imam ogledalca,kričeče barve,krom,odštekano. party0024.gif
lc4
(YavarYe X6V6 @ 22 Jan 2010, 09:44) *

Oprosti, samo okusi so različni in men to zgleda češko, ok razen da je orifinal barve z žimigavčki.

Ali so žice za priklop žmigavcev že v ogledalu ali je treba povlečt nove žice do releja ?
jures
(mazda3 2010 @ 22 Jan 2010, 18:13) *

črno mora bit črno.... ashamed0001.gif
Alex
(lc4 @ 22 Jan 2010, 18:23) *

Ali so žice za priklop žmigavcev že v ogledalu ali je treba povlečt nove žice do releja ?

Kolikor je meni znano,ni žic noter.Ponavadi jih vlečejo od stranskih žmigavcev skozi vrata gor.

Tipo to tukaj:

http://mazda6club.altervista.org/viewtopic...=17&t=11038 -montaža dodatnih smerokazalcev v ogledala.
mazda3 2010
(jures @ 22 Jan 2010, 18:34) *

črno mora bit črno.... ashamed0001.gif

Itak sign0066.gif , sam kakšen dodatek pa tud paše. Škoda da na novi M3 ni kromiranih obrob okoli oken, kot so na M6 (nisem ziher za GTA M3). Se da to kje nabavit? Montaža?
Gustav
meni je tole dobr vidit.... je to zaje**an zmontirat?

LP
Alex
(Mazda 6 Combi @ 23 Jan 2010, 22:59) *

meni je tole dobr vidit.... je to zaje**an zmontirat?

LP

treba je brati vse poste...tudi dva nazaj. harhar.gif wink.gif
YavarYe X6V6
(Alex @ 24 Jan 2010, 08:20) *

treba je brati vse poste...tudi dva nazaj. harhar.gif wink.gif

Js bi v tem primeru raje najdu take pokrove da se zamenjajo z originalnimi, ker tole pa pol zglleda ćeško, ker na vseh koncih štrli čez.

Še vedno ostajam zvest temu da črno mora bit VSE črno od zankov, napisov in ostalega. glare.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.