Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Voda za brisalce M6 2009
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
soleil
Na šestki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz šob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo še vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. Če se peljem počasi ali stojim, tega problema ni.
Ko je bila nova je vse delovalo normalno.

Kaj mi je storiti? Morda kdo ve, kaj bi to bilo? Aerodinamika?
Alex
(soleil @ 26 Jan 2010, 14:17) *

Na šestki se mi pri avtocestnih hitrostih pojavlja, da voda iz šob za brisalce, ko pride ven, nekako zavije in gre pod ali na sredino stekla. Naredi se kot nek lok in je seveda steklo še vedno umazano. Na voznikovi strani, na sovoznikovi je ok. Če se peljem počasi ali stojim, tega problema ni.

Kaj pa,če je šoba malo zamašena in nima več takega pitiska-vodni kamen in to?
jures
(soleil @ 26 Jan 2010, 14:17) *

nastavi šobe višje thats it
Alex
(jures @ 26 Jan 2010, 14:28) *

nastavi šobe višje thats it

Ni glih-thats it ,jaz sem z takim "štelanjem" uničil šobe na voznikovi strani-zdej špricajo ultra fino meglico. ashamed0001.gif
jures
(Alex @ 26 Jan 2010, 14:30) *

Ni glih-thats it ,jaz sem z takim "štelanjem" uničil šobe na voznikovi strani-zdej špricajo ultra fino meglico. ashamed0001.gif

ker si verjetn s kako šivanko not bezal...
soleil
Ne morem si višje naštimat, ker bom potem streho brisala, ko bom šla normalno.
Pa čudno bi se mi zdelo, da je vodni kamen pri leto dni stari Mazdi, pa samo na eni strani.
jures
(soleil @ 26 Jan 2010, 14:38) *

Ne morem si višje naštimat, ker bom potem streho brisala, ko bom šla normalno.
Pa čudno bi se mi zdelo, da je vodni kamen pri leto dni stari Mazdi, pa samo na eni strani.

milimetri so potrebni.....drugace ti lahko na servisu zrihtajo
David
Točno to sem hotu predlagat... meni so to vedno na servisu naštimali.... sama boš bolj težko točno naštimala snop.... party0035.gif
Sirius
(David @ 26 Jan 2010, 14:54) *

Točno to sem hotu predlagat... meni so to vedno na servisu naštimali.... sama boš bolj težko točno naštimala snop.... party0035.gif
Potem se pa žališ na ceno servisa happy0195.gif. happy0158.gif
David
aaam.. to je blo pri mazdi... za alfo peljem h stricu ajvarju.... happy0158.gif party0035.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.