Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Vpoklic Toyota
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
Z M A J
Čedalje več folka govori o "pregovorno" zanesljivi Toti-joti! blush.gif harhar.gif party0024.gif
mazda3 2010
Danes zasledil, da je napoved vpoklica Toyot tudi v EU, sam tremin še ni znan.

http://24ur.com/bin/video.php?media_id=604...icle_id=3214801
jures
4,4 milijona v evropi - ampak ODPOKLIC??? Ne vpoklic??
http://24ur.com/novice/gospodarstvo/umik-t...skega-trga.html
Boss
QUOTE(jures @ 29 Jan 2010, 12:20) *

4,4 milijona v evropi - ampak ODPOKLIC??? Ne vpoklic??
http://24ur.com/novice/gospodarstvo/umik-t...skega-trga.html

Brez skrbi sej na 24kur res ne vejo kaj pišejo, prevajajo jim pa falirani študentje FDV-ja harhar.gif
Z M A J
Hehe, tole bi pomenl bankrot fabrke, pomoje! dry.gif tongue.gif
Boss
QUOTE(JozaGulikoza @ 29 Jan 2010, 12:34) *

Hehe, tole bi pomenl bankrot fabrke, pomoje! dry.gif tongue.gif

Če bi bil odpoklic - definitivno ohmy.gif

Je pa samo vpoklic dry.gif
mazda3 2010
Mogoče bodo sedaj vgrajevali od mazde laugh.gif happy0158.gif
mazda3 2010
Sem glih spet gledal 24.com in prebral komentarje, ki jih VAG-ovci trosijo na račn japoncev-td glede mazd. Banda.

http://24ur.com/novice/gospodarstvo/v-toyo...javo-delov.html

ducky
zdaj pa baje še honda
http://www.zurnal24.si/avtosvet/po-toyoti-se-honda-158238 whistling.gif
Symon
A to je zdaj moderno, da daješ nek vtis znamke, ki skrbi za kupce? confused0059.gif
Grega_
Vsaj jajca majo...pri devetih napakah z gasom (pa še to pomoje niso dokončno preštudirali) in verjetno zaradi ugleda naredili preventivni vpoklic teh toyot. Če bi pri kakšnemu francozu naredili da bi npr. Cliote zarad crkavanja cinšpul po dobrem letu vpoklicali bi lahko kar vse kar so jih naredili vpoklicali. Pač res je sranje vse skupaj ampak kot kaže bodo vsaj porihtali.
Deeyan
(Grega_ @ 30 Jan 2010, 15:09) *

Vsaj jajca majo...pri devetih napakah z gasom (pa še to pomoje niso dokončno preštudirali) in verjetno zaradi ugleda naredili preventivni vpoklic teh toyot. Če bi pri kakšnemu francozu naredili da bi npr. Cliote zarad crkavanja cinšpul po dobrem letu vpoklicali bi lahko kar vse kar so jih naredili vpoklicali. Pač res je sranje vse skupaj ampak kot kaže bodo vsaj porihtali.

točn tak, pri kiri drugi znamki bi mogoče bli tih in prodajal naprej
Don
To še vedno ne pomen da je klump ... če mene vprašate bi mogli še marsikatera druga vozila vpoklicat!!! mad.gif
jures
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/mnozicni...-modelov/223133

ampak kaj je s tem odpoklicom in fdvjevcem?
Z M A J
Kripa Tojotarska! party0024.gif tongue.gif
Symon
(JozaGulikoza @ 9 Feb 2010, 11:37) *

Kripa Tojotarska! party0024.gif tongue.gif

Se pelješ 200 po AC in mimo pade avto s tako hitrostjo kot, da ti si parkiran. Kaj se je zgodilo? Toyoti se je zataknila stopalka. tongue.gif
LabiGT
sej se mi je zdelo, da nekam dobro gre za 1.0 tongue.gif
(povprecna je pa smer graz letalisce - ljubljana)
crni yaris 1.0 letnik 2003
Z M A J
Skratka, sloves nepokvarljivga avta, pospešeno izgubljajo! party0024.gif punk.gif
Boss
QUOTE(LabiGT @ 9 Feb 2010, 12:29) *

sej se mi je zdelo, da nekam dobro gre za 1.0 tongue.gif
(povprecna je pa smer graz letalisce - ljubljana)
crni yaris 1.0 letnik 2003

a se je teb tud stopalka za gas zataknila oziroma kot v članku pišejo "plinska stopalka" happy0195.gif

Je pa zanimivo še nekaj in sicer kako se ti hitro zatakne, če se preveč hvališ. A se spomnete tiste reklame za Toyoto, kjer se mehaniki brez dela dolgočasijo v servisni delavnici, ker ne pripeljejo nobene Toyote na popravilo? Če sem malo zloben bodo zdej tile mehaniki morali nadoknaditi za vse tiste zabušene ure, ko so samo posedali po delavnici. bleh.gif

Je ap tole en lep dokaz kam pripelje pretirano varčevanje in škode bodo imeli 100x več z odpoklicom kolikor so pa privarčevali s cenejšo stopalko. Sploh po tem, ko za to vejo že od konca 2007 oz. začetka 2008 in so vmes celo zadevo celo zvračali na pleča uporabnika (huh kako znano).
Boss
Aha, torej naslednji na vrsti smo mi z Mazdami z0tdntknw.gif
Grega_
Mazdo bi lahko zaradi DSC vpoklical ker predobro dela...ene 2 dni nazaj me je spet po hitrem vklopu DSC-ja, malo po izpeljavi zavoja v križišču dobesedno katapultiralo, kot da imam NOS v avtu...hehehe.
jures
V Sloveniji odpoklic 6000 vozil
14 Komentiraj Pošlji Tiskaj Velikost pisave Ljubljana, 19.02.2010, 08:29 | Špela Zupan
Ko se je slovenskemu vozniku RAV4 zatikala stopalka za plin, še niso vedeli, da gre za serijsko napako. Vse dele bodo zamenjali brezplačno. Več o odpoklicu vozil z direktorjem Toyote Slovenija Boštjanom Trilarjem.

confused0059.gif
Toyotina vozila za slovenski trg prihajajo iz različnih držav: Francije, Turčije, Češke, Velike Britanije ... Večina, skoraj 85 odstotkov, je narejena v Evropi, medtem ko RAV4 in land cruiser prihajata iz Japonske. S potencialno napako so bila izdelana na različnih koncih sveta: aygo na Češkem, yaris v Franciji ter auris in verso v Turčiji.
confused0059.gif
Napake so lahko na stopalki za plin, na zavorah in na volanu
Grega_
Po moje je bolje da ne vemo kaj vse gre narobe pri različnih znamkah, ampak tole s Toyoto ipd. so sprožili na ZDA, kjer se Japonskim znamkam povečuje ogled. Malo spremljite in ni 2x za rečt da bo po celi ZDA čez pol leta reklama, kupujte ameriške, varne avtomobile "brez napak". In tako bodo ven iz krize potegnili svoja avtomobilska podjetja. Je prav da so naredili vpoklic ampak da so takšen halo naredili.....v bistvu sem nekje prebral da ima Toyota zaradi tega že tako ogromen minus na ameriškem trgu da joj.

Malo off topic: Podobna fora pri nas je bla ampak v drugem smislu z mlekom. "Pijte slovensko mleko" ....mislm halo, a npr. na Poljskem pa krave zemljo pa beton jedo al kaj?? Še druga fora pa je, da itak več ali manj mleko pa še marsikaj drugega (vem za ribe) izvažajo na tuje trge, predvsem v Italijo, kjer bolje prodajo in uvažajo iz vzhodnih držav, ker je ceneje. Še ribe iz SLO morja gredo v večini na Italjanski trg...mi pa dobiva zadeve iz Španije itd. Ne vse ampak večinoma. Tkole je, če je denar v igri.
Alex
Isto mislim tudi sam.So jenkiji vse prenapihnili (čeprav je bilo res kaj na tem) in sedaj pride na vrsto močna
reklama za njihove cestne bidone (beri cestne križarke). wink.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.