Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Nakup Mazde 3
Mazda forum Slovenija > Mazda > Splošna debata
DonFilipo
Alea Iacta Est (ali po nase - kocka je padla)

Kupujem novo Mazdo! In to (serija smile.gif ) 3. No ne glih novo, ampak rabljeno.

Vsem ki mi lahko pomagajo z koristno informacijo zahvaljujem.

Pogoji so, da je CD110 (1.6) in ima xenon. Ostalo vseeno (sam da ni bela smile.gif )

A ja, pa se cena: do 3.500.000
b mx-6
Avto je full dober, jaz sem vozil dizel 110KM, in moram povedat da je avtoček zlo poskočen,vozil sem limuzinco,notranja izdelava 1A,dobr se drži ceste. Če bi jaz mel tolk dnarja bi tudi o tem razmišljal, ali pa o šestki,ker sem vozil obe, ko je foter kupoval.
Nasvet: med 3 in 6 ni tako veliko razlike (govorim med dizli s TE opremo), vsaj pri novi. Je pa 6-ka s 120KM dizel še bolj poskončna kokr 3-ka s 110KM dizel.

Sicer pa sam veš, ka si želiš!!!!! Dober in ugoden nakup ti želim. wink.gif
wildcat
OOO blink.gif Mazdo3 dizel z xenon boš zdaj še težko dobil za 3,5 mio.
Vsaj pri nas v slo.
Ali si mislil 3,5 mio pologa??? whatever.gif To bi pa šlo takoj biggrin.gif

Joke, dober nakup želim!
David
Cau.

Za to ceno boš res težko težko dobil ta avto.....

Če pa dejansko obstaja možnost da si premisliš pa kupiš mazdo 3 sport 1.6 tx ga pa maš na a-cosmosu rabljenga, 15000km cena je pa 3 800 000-----

Dober nakup želim...

LP david
Marko_mx-3
Don filip 626 si pa že prodal kot sem zvedu, sem naletu na novga lastnika v petek zvečer.

Drugač pa velik sreče z iskanjem 3.
DonFilipo
QUOTE (Marko_mx-3 @ Apr 19 2005, 07:12)
Don filip 626 si pa že prodal kot sem zvedu, sem naletu na novga lastnika v petek zvečer.

nism se prodal. mam kupca, ampak ga bom prodal naslednji mesec!
DonFilipo
QUOTE (David @ Apr 17 2005, 15:13)
Cau.

Za to ceno boš res težko težko dobil ta avto.....

Če pa dejansko obstaja možnost da si premisliš pa kupiš mazdo 3 sport 1.6 tx ga pa maš na a-cosmosu rabljenga, 15000km cena je pa 3 800 000-----

Dober nakup želim...

LP david

vem jst kako to gre v salonih ko podajajo avto do 15.000km
ti avti imajo dosti vec prevozenih km, a jim spustijo km zato, da ga lahko prodajo kot testni. testni je vec vreden kot rabljeni, a ce ima vec kot 15000km gubi status testnega, zato jim spuscajo km.

hvala
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.