Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Podarim CRT monitorja
Mazda forum Slovenija > Razno > Mali oglasi
Marko_mx-3
Podarim dva CRT monitorja en je 17' drugi pa 15', če koga zanima naj čimprej pride iskat, v nasprotnem primeru, gredo v kratkem na poslednjo vožnjo biggrin.gif
JozaGulikoza
Mare, jz sm objavu na podarim.si, pa so kuj odpelal! party0024.gif happy0158.gif
Marko_mx-3
drugač se je že en javil za 17ko, sam še 15ka mora it smile.gif
Boss
QUOTE(Marko_mx-3 @ 22 Feb 2010, 09:15) *

drugač se je že en javil za 17ko, sam še 15ka mora it smile.gif

Joj Marko kok se ti ne znajdeš... zakaj nisi rekel, da daš zastonj le v priemru, če vzame oba pol naj se pa on naprej muči kaj bo delel s 15 colarjem
JozaGulikoza
Boss, ne vem če je to rešitev, kakšen brezvestnež, ga zna direkt za vogalom iz avta ven zafukat in zasvinjat naravo in okolje! dry.gif
Marko_mx-3
V vsakem primeru grem na odpad, ker imam že naštiman polno robe, tko da mi je čist vseeno ali dodam še en monitor ali dva smile.gif
jures
(Marko_mx-3 @ 22 Feb 2010, 12:52) *

V vsakem primeru grem na odpad, ker imam že naštiman polno robe, tko da mi je čist vseeno ali dodam še en monitor ali dva smile.gif

mal poglej kdaj je kosovni v okolici, to ti kombijaši sami iz avta vzamejo, ker je konkurenca huda...
Sem nesel se ta star lonc od leona cupra (remus dal sevede) sta se 2 orng stepla....
Marko_mx-3
Kosovni mi ne pride v poštev, imam take stvari, katere ne pašejo na kosovni smile.gif Zaenkrat imamo tudi še zastonj, da pripeljemo odpadke, pa do tja imam cca 2 km.
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.