Pomoč - Iskanje - Uporabniki - Koledar
Škripanje armature
Mazda forum Slovenija > Mazda > Tehnične težave, vzdrževanje in stroški
mi_c_ho
Še posebej v zimskem času mi pri M6 nad števcem pod šipo tam kjer je nek senzor za sonce al nekaj tacga armatura kar fajn škriplje. Se še komu to dogaja in kako je to rešil? Mislil sem, da bi pod šipo zatlačil kakšno črno peno al pa kaj podobnega.

LP
jures
(mi_c_ho @ 26 Feb 2010, 07:42) *

Še posebej v zimskem času mi pri M6 nad števcem pod šipo tam kjer je nek senzor za sonce al nekaj tacga armatura kar fajn škriplje. Se še komu to dogaja in kako je to rešil? Mislil sem, da bi pod šipo zatlačil kakšno črno peno al pa kaj podobnega.

LP

loh je armaturka, al pa tud sipa - sio kdaj menjal? good luck smile.gif
SpEkTr
Hja men tut tam okol števca nekje mal poka..ob kakih ostrih luknjah, drugače ne. Najbrž bo spet vse ok, ko se temperatura mal dvigne..
YavarYe X6V6

LP

Welcome. angry.gif
kowkele
tudi meni škripa sedaj ko je mraz, vendar v sredinski konzoli nad pepelnikom... angry.gif če pritisneš nanjo je pa bolje... dry.gif
SpEkTr
Pač, radio mal bl na glas...:-)
mi_c_ho
Za šipo nism sigurn, da je bla menjana, možno pa da je bla... UPam, da bo boljš k bo mau toplejš, če ne bo pa treba nekej narest al pa radio bl naglas poslušat smile.gif
YavarYe X6V6
Problem je najbolj pogost ko je zunaj hladno in imam-o mažgano gretje pri parkiranem avtu potem pa se armatura raztegne in začne vse škripat, pač nimata enakega koeficienta temperaturnega raztezka jeklo in različne vrste plastike. dry.gif
uklopko
dobro da nisi omenil še strukture,in pa atomske sestave harhar.gif smile.gif joke!

uglavnem tud pr moji M3 škriplje nekje zadaj kot bi se cela kabina zvijala,skratka plastika je v shitu če se lahka bol lepo izrazim!

jures
No tu pa moram reči, da je CX-7 zelo kakovosten - izdelava, materiali.
Boss
QUOTE(jures @ 26 Feb 2010, 09:57) *

No tu pa moram reči, da je CX-7 zelo kakovosten - izdelava, materiali.

Nove šestke tudi in trojke enako. Pri stari je pa bilo res kar pogosto kak čuden zvok. Hladni dnevi so bili sploh "pokajoči" in pa 5. vrata pri sport karoserijski različici so znala najedati živce. Rešitev je bila pobrati plastiko dol pa nalimat peno na vseh stikih in voila - tišina biggrin.gif
Alex
(kowkele @ 26 Feb 2010, 08:28) *

tudi meni škripa sedaj ko je mraz, vendar v sredinski konzoli nad pepelnikom... angry.gif če pritisneš nanjo je pa bolje... dry.gif

enako.mogoče je to zaradi tega,ker si jo kdaj razdrl-konzolo.Jaz sem jo in od takrat mi škripa,ko je mraz.
Če pritisnem z prstom neha. biggrin.gif

(Boss @ 26 Feb 2010, 11:11) *

Nove šestke tudi in trojke enako. Pri stari je pa bilo res kar pogosto kak čuden zvok. Hladni dnevi so bili sploh "pokajoči" in pa 5. vrata pri sport karoserijski različici so znala najedati živce. Rešitev je bila pobrati plastiko dol pa nalimat peno na vseh stikih in voila - tišina biggrin.gif

Samo na testih glih to plastiko noter ponavadi pograjajo.No,mogoče bolj zaradi videza in otipa. whatever.gif
KAALman

LP

jebemti... serijski čriček... meni tudi tam škripa, predvsem takrat, ko je ogrevalni sistem in plastične cevi že ogret...

jaz sem razdiral za števcem, ker sem mislil da je števec, pa sem ga ven zmontiral pa še vedno je škripalo...

grrrrrrrrrr... za popi*dit...

zdaj ko je mal bolj toplo, bom probal z neko mastjo nekam nekaj not namazat... smile.gif pa da vidim...

samo me skrbi, da poleti tega škripanja ne bo... ker je že zdaj bolj redko, ko ni več tak mraz...

dry.gif dry.gif

mislim da šipa ni nič kriva.. ker moja je še prva... če pa je, pa jo takoj ven zlamam... devil.gif
Boss
Ni šipa... plastika se različno širi in pol zaradi rahlega zvijanja karoserije udarja med sabo in ob karoserijo.
mi_c_ho
To bo to ja, ker je različna temperatura zunaj in noter. Ker ko je avto mrzel, ne škripa popolnoma nič...
jures
(Boss @ 26 Feb 2010, 11:11) *

Pol pa puren v roke, cevko v luknco pa gas smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
Boss
QUOTE(jures @ 26 Feb 2010, 12:55) *

Pol pa puran v roke, cevko v luknco pa gas smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

pokvarjenc... a so to kake deviacije neke čudne spolne prakse al si na purpen mislu? harhar.gif
jures
(Boss @ 26 Feb 2010, 13:02) *

pokvarjenc... a so to kake deviacije neke čudne spolne prakse al si na purpen mislu? harhar.gif

tud puran nisem napisu ti mislis na stuffed turkey... happy0158.gif
Boss
QUOTE(jures @ 26 Feb 2010, 13:10) *

tud puran nisem napisu ti mislis na stuffed turkey... happy0158.gif

Sej veš, da živimo v času manipulacij z mediji in potvarjanju in jemanju stvari iz konteksta tako, da sem s tem, ko sem samo eno črko zamenjal v bistvu še zelo nedolžen... puren - puran, Irak-Iran : what's the difference z0tdntknw.gif
harhar.gif happy0195.gif
jures
(Boss @ 26 Feb 2010, 14:25) *

Sej veš, da živimo v času manipulacij z mediji in potvarjanju in jemanju stvari iz konteksta tako, da sem s tem, ko sem samo eno črko zamenjal v bistvu še zelo nedolžen... puren - puran, Irak-Iran : what's the difference z0tdntknw.gif
harhar.gif happy0195.gif

bullmastif, puran....namen je isti
bojč
(jures @ 26 Feb 2010, 20:20) *

bullmastif, puran....namen je isti

a veš kako se po novem zdravniki pozdravljajo wink.gif ??????
jebem ti pas mater notworth.gif
.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.