(ReDevil @ 5 Jan 2007, 13:26)

Simon, sviftič mora kar krepko bolj sunt kokr (tvoja) mazdurina, al pa morš bit ti totaln divjak (beri obvladač)!

Ja saj to mi ni bilo jasno. Ker da ta avto gre, sam zelo dobro vem, sem ga tudi sam hotel imeti dokler nisem dal nič na varnost pa bi ga tudi kupil, če me ne bi imeli doma preveč radi in bi rekli, ne to ni zate, ker se boš razsul. In prav so imeli, hvaležen sem jim (no po eni strani, malo mi je pa vseeno žal

) No v glavnem situacija je bila takšna, da je v križišču po regionalki padel mimo in ker sem ga poznal sem šel za njim pa itak svašla v isto smer. Ker sem vedel, da so Swifti na ovinkih bolj tako-tako sploh ker je vozil neizkušen 19 letnik sem ga tam brez težav ujel.

Potem ko sva pa na ravnini tisti edini avto takrat na cesti prehitevala se me pa sploh ni odkrižal. Ajde malo sem vohal za njim olje ampak to ne more biti to. Tudi če ima samo še 90 konjev je 200 kg lažji. V bistvu mi je žal, da sem po prehitevanju vrgel iz tretje v peto, da nisem šel za njim, ker on je prav zanalašč pospešil, jaz sem imel pa dosti brezveznega porabljanja bencina. Dobro, da ga poznam, se morava enkrat zmeniti, da malo testiram ta njegov pocket-truga-rocket.
OK dost off topica iz moje strani.